Selaat arkistoa kohteelle laiskuus.

Inkanblogin joulukalenteri luukku XV ”Se tunne kun…”

15.12.2015 Joulukalenteri

Oikeesti se tunne kun haluaa vain vajota omaan petiin peiton alle juomaan kaakaota ja katsomaan telkkaria/ kännykkää. Mulla on sellainen hetki just nyt. Mutta mun tämän hetkinen laiskuus on niin suuri että en vain kerta kaikkiaan jaksa tehdä kaakaota, joten tein pikapuuroa. Käperryin nojatuoliin vilttien alle kirjoittamaan tätä ja syömään pikapuuroa. Alkaa olla jo aika väsy kun on lomaan enää alle viikko ja on ollut koulussa joka päivä melkein kahden kuukauden ajan, ei poissaoloja ei mitään, vain koulua. Nyt kerron muutaman vinkin millä voi kuluttaa aikaa esim. Joululomalla:
• Tv:n katselu
• kirjan lukeminen
blogien lukeminen
• tuben katselu
• vain yksinkertaisesti nukkuminen
Kertokaa kommentilla jos teillä on muita tapoja käyttää aikaa sekä jos käytätte näitä tapoja mitä niistä käytätte! Toivottavasti tämä hyödyttää jota kuta!
<3 Inka

Vihdoin täällä!

14.8.2014 Yleinen

Pitkään kestäneen laiskuuden – ja kaiken muun häslingin – jälkeen päätimme systerin kanssa viimeinkin perustaa oman blogin. Aiomme rakentaa omaa pikku tietoaittaamme pikku hiljaa, muffini muffinilta, ja, kuten arvata saattoikin, ”erikoisalaamme” ovat leivonta ja askartelu. Toivottavasti ohjeistamme ja ideoistamme on tulevaisuudessa apua. :)

Masi & Tito – hullut muumit