Selaat arkistoa kohteelle Kuumeilua:).

Kuumeilua.. :/

6.7.2015 Yleinen

Eilisessä postauksessa lupasin kertoa tarkemmin millainen kuume minuun on iskenut. Kaikkein kamalinta tässä on se että en ole hyväksynyt/ antanut itseni hyväksyä sitä että kuume on minulle iskeytynyt. Pikku hiljaa alan ymmärtämään että kuume on ollut jo pidenmmän aikaan ja juuri nyt on pahana päällä. Sitä en tiedä olenko alitajuntaisesti yrittänyt kieltää kuumeen ja olettanut että se on ihan normaalia eikä se ole vielä kuumeilua. Nyt tällä hetkelle minua alkaa jo pian ahdistamaan kuinka pahana kuume on. En saa asiaa mielestäni edes töissä pois. olen huomannutettä ehkä noin 3 viimeisen kuukauden aikana kuume on ollut välillä todella pahasti päällä ja välillä muutamaksi päiväksi max. viikoksi helpottanut. Olen yrittänyt J:n kanssa puhua asiasta välillä tuloksetta. Esim. Mie: ”kulta, minulla on hirmu *****kuume” ja J: ”nö höh, ompa tympiää..” Eli siihen se keskustelu minun kuumeestani tyssäsi.

Nyt varmaan osa lukioista ihmettelee mistä kuumeesta on kyse. Vai oletko arvannut jo? No taidan jättää vielä hetkeksi teidät epätietoisuuteen :P

Mutta olemme siis kuumeiluni aiheesta puhuneet jo aikoja sitten isommin, silloin kun ei kuume ollut vielä päällä ainakaan pahasti tai en ollut sitä itselleni tiedoistanut. Silloin olimme samaa mieltä että ei ole ajankohtainen asia vielä.

tästä pääsemme siihen mitä minä tunnen ja ajattelen koko kuumeesta. Elikkäs olen itseni kanssa todella ristiriitaisissa tunnelmissa ja jos järkevä olisin toimisin niin kuin järkisanoo eli ei vielä ajankohtainen asia, unohda! mutta kun jokin minun sisällä sitten on järjen kanssa erimieltä. En osaa sanoa tuleeko se luonnostaa vai mistä setunne tulee joka kuumeilun aiheuttaa. Minua välillä jo ahdistaakin kun päässäni käy kokoajan hirmuinen kaksintaisto tunteiden ja järjen välillä. Aivan kuin järki yrittäisi saada tunteen ymmärtämään miksi ei nyt mutta eihän kukaan tunteileen ja tuntemuksilleen mitään voi.  Toisin sanoen olen aivan hukassa. J teki silloin aikoinaan oman mielipiteen hyvin selväksi asiasta ja sen jälkeen asiasta ei ole sitten kunnolla keskusteltu. Joka saa taas minut surulliseksi/vihaiseksi. Nykyään en tahdo edes yrittääkeskustella asiasta koska tunnen että jankkaan vaan aina samaan asiaa ja en halua sillä j:tä ärsyttää. Ei kukaantykkää sellaisesta, en edes minä itse. Ja taas on sisälläni ristiriitaisiatunteita.

Osa minusta haluaisi keskustella J:n kanssa asiasta mutta toinenpuoli tuntee syylisyyttä jankuttamisesta. yksi osa toivoo aina salaa että J otttaisi asian puheeksi mutta toiveeksi se jäisi, koska J on todella huono puhumaan omista tunteistatai ajatuksistaan. Eikä J ole sellainen turhan ja ei ajankohtaisen mietiskelijä niin kuin minä. Täytyy myöntääettä J on oikiassa vielä ei ole ajankohtainen asia.

Lopulta kyllä minun täytyy sanoa että järki on ollut hiukan vahvempi ja saanut otteen minusta ja ajatuksista eli minun haaveet ja kuumeilut on turhia vielä muutamiin vuosiin. Mutta  kyllä mie aina välillä salaa kuumeilen yksinään toivoen että menisi pian ohi. Tiedän että ei ole viisasta eikä se ole terveellistäkään yrittää hukuttaa ajatuksiaa lisäämällä töitä muttavälillä kun kuume tuntuu yltyvän niin on vain pakko tehdä saada ne ajatukset hukutettua töihin.

Joko arvasit mistä kuumeilen? Pistäkään ehdotuksia kommenttipoksiin! ja samalla voisitte antaa yleistä palautetta niin risuja kuin ruusuja otetaan vastaan!:)

-Salaa kuumeileva-

 

Takaisin?

5.7.2015 Yleinen

Kait voin sanoa että täällä ollaan taas, mutta sitä en osaa sanoa kuinka kauan. Vähän ristiriitaisia tunteita on siitä että jatkanko  kirjoittamista, syitä on monia miksi en jatkaisi ja miksi jatkaisin.

Yksi isoin syy miksi en jatkaisi on varmasti se että en tykkää tabletilla tai puhelimellä käydä kirjoittelemassa ja konetta tulee nykyään tosi harvoin avattua. Kone on jäänyt pölyttymään tuonne hyllyyn sen jälkeen kun tabletti tuli tähän taloon. on vain niin paljon helpompi käydä nopeasti face ja sähköposti puhelimella tai tabletilla selaamassa. Toinen syy on että aikaa ei nykyisin tahdo olla. ja vielä yks isoimmista syistä on myös että sitten jos jatkan kirjottamista niin tarhdon sitten vaan kiinittiä liikaa koneen ääreen ja pöyritän liikaa mielessä seuraavia aheita. Ja sen takia sitten olen poissa oleva ja omisssa ajatuksissani, kuntaas kotona on kaksi rakasta jotka mielellään haluaisivat minun huomiota.

Mutta nyt jos joku ajattelee miksi edes harkitsen tänne paluuta kun nuita syitä miksi ei on niin paljon ja isoja  ja tärkeitä syitä vielä. Niiin.. tää kirjoittaminen on silti mullehyvä tapa purkaa omat ajatukset tapa millä on hyvä niin sanota nollata ajatukset. Toki olen varmaan joskus mainut että ratsastus on myös mulle hyvä tapa nollailla mutta juuri nyt ei ole mahdollista käydä usein ratsastamassa, kun seppokin on kesälaitsalla vanhempieni tykönä ja sillä on sielä oma kesähoitaja. ja kun mulla nyt sattuu olemaan aikapaljon töitä ja vielä sillain että aamulla ja illalla on töitä niin ei sitä päiväseltä töiden välissä sielä asti kerkeä oikeen käydä. Mie myös tykkään kirjotelle teille mun kuulumisia vaikka en mie nyt tiiä kiinostaako teitä:D tässä kun kirjottelen niin saaan samalla myös sitä omaa aikaa, jota kukin meistä varmasti tarvii. Emmä tiiä mikä tässä on niin mukavaa mutta pakko myöntää oon monesti miettiny että tuun takas mutta jotenki se on vaan aina jääny. En tiiä onko se sitten vain sitä omaa laiskuutta kun en konetta ole jaksanut vain avata:|

No nyt tuli syitä kummaltakin kannalta paluuta ajatellen. Mitäs mieltä te rakkaat lukijat olette? vai onko teitä edes enään:| oetteko kaivanneet minua takaisin?

Muttaloppuun pikaisia kuulumisia vielä

Elikkäs tosiaan sain sen oppisopimuspaikan, jee! Olen todellakin tykännyt olla sielä, mulla on aivan huiput työnantajat, tella mukavia ja rentoja! J:n kanssa tulee pian 2 vuotta täyteen hurjaa kuinka aika on mennyt nopeasti. ja tietenkään ei viuhtia saa unehtaa siitä on kasvanut jo kaunis isotyttö. Sellanen sydäntensärkiä<3 ja niin ehkä on muutamia aiheita joista haluaisin palata  ja kirjoittaa… mm. mulle on hiipinyt ihan varkain hirmuinen kuume, mutta katsotaan saankos nyt aikaseksi jonkun näköisen postauksen kuumeesta jaja muttaempäs mie nyt siitä enempää paljasta.

-Se tyttö-