Selaat arkistoa kohteelle kurkku kipu.

Yli kuukausi sairastelua ja jatkuu vaan

27.4.2015 Yleinen

Tiedätkö tunteen kun olet kuopan pohjalla, syvimässä kohdassa ja joku katsoo ylähäältä ja heittää sulle lapion, että kaivappa vielä vähän syvemmälle?

Viime viikolla pääsin jo kaksi kertaa salille. Kurkku oli osittain kipeä, mutta koska se saattaa olla vaikka kolmekin viikkoa kipeä niin kävin salilla ja hyvät treenit teinkin. Tein yksin maastavetoja ja ne tuntu ihanilta. No perjantaina käytiin sitten vaimon kanssa salilla tekemässä rintaa ja käsiä ja hyvä treeni oli. Treenin jälkeen mulla alkoi särkemään hammasta. Hammasta joka on juurihoidettu, mutta sen purennan kanssa on ollut ongelmia. Mulla on öisin suussa purukisko koska puren hampaita kauheasti yhteen. No ei siinä sitten mitään. Lauantai aamuna hammaslääkäripäivystykseen ja sain KAKSI antibioottikuuria ja ison kasan mahtavia särkylääkkeitä! Hammas on ilmeisesti tulehtunut kovan ja pitkän sairastelun jälkiseurauksena… Tässä on tullut nyt syötyä jo yli kuukausi buranaa koura kaupalla ja nyt sitten lisäksi vielä panacodia.

Tässä alkaa hahmottua syy miksi en onnistu laihduttamisessa tai elämäntapamuutoksessa. Nyt kun suu on kipeä, kurkku ja hampaat niin eipä tässä pysty syömään muuta kuin keksiä ja lihapiirakkaa tai muuta pehmeetä. Salaatin rouskuttaminen on aivan utopinen ehdotus edes.

Masentaa niin helvetisti. Tekisi mieli vain maata sängyssä. Silmät on kuin pandalla… siis aivan mustat. En jaksa enää puhua ja miettiä. En jaksa edes hymyillä kun poski on kipeä… En jaksa enää edes haaveilla pääseväni salille. En jaksa enää yhtään mitään.

 

Viimeisessä pisteessä

20.4.2015 Yleinen

En halua kirjoittaa. En halua tehdä enää mitään. Olen kuopan pohjalla josta ei ole pääsyä pois. Kävin viime viikolla vielä salilla ja satuin katsomaan itseäni peilistä. En enää kehtaa, halua ja uskalla mennä sinne. En kestä enää painetta. Tiedän että ihmiset eivät sielä katsele mua tai häiriinny mun läskeistä, mutta en vain enää pysty. Tunnen itseni ällöttäväksi.

Ja kurkkukipu sen kuin jatkuu. Nyt jo toista viikkoa… tää oli kai sitten tässä.