Selaat arkistoa kohteelle kuohuviiniä.

Hääpäivää ja hyvää ruokaa

24.6.2015 Yleinen

Vietimme mieheni kanssa kolmatta hääpäiväämme ja samalla kuusi vuotis päiväämme.

Uskomatonta että siitä on jo kolme vuotta kun sanoimme tahdon Tapiolan maistraatissa. Romanttisesti pitkän kaavan mukaan… 2 minuuttia ja nimet paperiin ja se oli siinä. Pikkusen erilainen hääpäivä mitä alkujaan ajattelin ja mitä olin koko pienen ikäni siihen mennessä suunnitellut. Ongelmaksi osottautui juuri se tietty päivämäärä. 6.6.12

Tuo 6.6 on mummini ja vaarini hääpäivä. Meidän ensitapaamisemme päivä. Ja 6+6=12. Kyllä, olen numero friikki.

Päivähän oli tänä vuonna lauantai. Olimme saaneet äitini kaitsemaan tupliamme sekä esikoistamme. Koko yöksi. Saimme siis aikaa toisillemme. Varasimme huoneen Sokos Hotelli Tornista Helsingistä. Olimme siellä jokunen vuosi sitten ja tykästyimme hotelliin. Meillä on tapana ottaa se oma aika aina kirjautualla johonkin hotelliin niin ettei tarvitse heti aamusta alkaa miettimään mitä kotona tarvitsisi tehdä ja se kun herää jostain muualta kun omasta kotoota ja joku muu on laittanut aamiaisen niin tuntuu kun olisi ollut pidemmälläkin lomalla. Ja Tornin aamiainen… oi voi kun on hyvä !

Kirjauduimme sisään noin vartin vailla kuusi. Respassa oli vastassa rouva joka toivotti meidät tervetulleeksi hotelliin. Kysyi reissumme syytä ja ilmoitin että tulimme nukkumaan kokonaisen yön heräämättä. Joshon ymmärtäväisesti kysyi onko kotona pieni vauva. Huokaisin ja sanoin että kaksi 10kk ikäistä ja esikoinen.

Respa meni sanattomaksi. Sen jälkeen onnitteli ja herkistyi kaksosista. Onnitteli lisää ja toivotti meille hyviä unia. Nukkukaa hyvin ja toivottavasti saatte nukkua. Älkää soitelko kotiin, kyllä he pärjäävät. Ja onnitteli lisää ja pyyhki kyyneliä silmäkulmastaan tokasten voi kuinka hän nyt näin herkistyi. Itselle tuli omituinen olo. Mietin sopiiko tämä suomalaiseen palvelukulttuuriin herkistyä asiakkaan asioista. Mutta hän vilpittömästi oli onnellinen siitä että pääsimme nukkumaan rauhassa.

20150606_183718

Pääsimme huoneeseemme. Otimme lasilliset. Kävin suihkussa ja rupesin valmistautumaan iltaan. Suunnitelmissa oli mennä syömään. Päätimme mennä hotelli Presidentin Sevillaan. Siellä olimme käyneet aiemminkin eikä koskaan ole pettymystä tullut ruoan suhteen.

Pääsimme Sevillaan. Alkuun tilasimme pullon kuohuviiniä ja käytin samalla Cityshoppari2015 kesäextran tarjouksen kuohuviini pullo 15€- Kerrankos sitä hääpäivää viettää kahden :) Koskaan ei tiedä saadaanko tätä mahdollistta uudemman kerran.

20150606_203448

Päätimme ottaa Menun.

Alkpalaksi valkosipuli etanoita. oi niin hyviä.

20150606_205135

Tämän rasvapommin jälkeen tuli pihviä ja ranskalaisia. Juu tiedän, olisi voinut käyttää mielikuvitusta enemmän ja tilata jotain muuta. Nyt halusimme keskittyä toisiimme ruokalistan suurempaa ihmettelyä välttäen.

20150606_211659

Jälkiruoaksi oli sitten aivan ihanaa paahtovanukasta. Kaikki ruokalajit ”vähärasvaisia”… ööö not :D

Innolla odotinkin jo alkavaa närästystä joka ei sitten koskaan tullutkaan. Lisäksi annokset olivat juuri sopivia ettei edes kauheata ähkyä saatu aikaiseksi vaikka kylläisiä olimmekin.

20150606_215222

Tämän jälkeen suuntasimme Tornin yläravintolaan. Siellä päätin ottaa ruokaa laskevaa Mojitoa. Se tuttu ja turvallinen. Menimme terassille nauttimaan ehkä illan kalleimpia juomia! 15€ Mojito ! Only in Finland ;) Näkymät olivat mitä mahtavimmat. Jopa näin korkeanpaikan kammoiselle.

20150606_230338

Ilta sai huipennuksen alabaarissa jossa tilasin jotain hapanta ja huh hei sitä se olikin. Itse olen happaman ystävä mtta nyt oli niin hapanta ettei pystynyt loppuum juomaankaan.

20150607_000558

Aamiainen oli mitä mahtavin. Kahvit tuotiin pöytään. Sai syödä rauhassa. Ja siitä sai kyllä viimein sen ähkyn aikaiseksi.

Pakko sanoa että oli niin ihana hääpäivä. Ja kauhealta sanoa, että ihanaa oli syödä ruoka lämpimänä. Kertaakaan ei tarvinnut herätä laittamaan tuttia kenellekkään. Sai nukkua pitkään. JA kukaan ei kömpinyt viereen. Ne elämän pienet suuret ilot.

Mutta niin ihanaa kun tämä rauha olikin. Oli ihana palata kotiin oman trion luokse. Rakkautta on oma Perhe .