Selaat arkistoa kohteelle kummola.

2.päivä päivitetty

7.5.2017 Yleinen

Tilanne lauantain jälkeen.

Elisa 12
Janne 11
Saska 11
Pasi 10
Petteri 10
Jouni 9
Lehtoset 9
OP 9
Severi 6

Teemu Pariisissa

6.5.2017 Yleinen

No niin, kisa saatiin käyntiin ja ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua. Patrik Laine ei ole mukana kisoissa, tämä vähensi muutaman kisaajan pisteitä välittömästi. No, eikä vähentänyt. Saimme kisaan 9 innokasta jääkiekkotietäjää. Ahon tehot tiedettiin, vanhemmat kisaajat saattavat muistaa jopa Ahokaisen. Aikanaan edusti Suomea ja taisi olla Ilveksen miehiä. Sebastian tai Seppo, mistä niitä erottaa.

Päivän basistivitsi. Mitä basisti sanoi saadessaan viisikielisen basson. -Hieno peli, aivan perkeleen hieno, mutta miks toi kantohihna on niin jumalattoman tiukka.

Tilannepäivitys ekan päivän jälkeen. Elisa, tuo jääkiekkokaupunki Naantalin toivo on kärjessä, ja kuka väittää, että lätkätietämys lepää vain miesten harteilla. No, onhan siellä Itäharjun turbiini Pasi, ja Stadin maratoonari Saska samoissa pisteissä, mutta heitä ei lasketa. Kruusilan sinnikäs kisaaja Janne kamppailee pankkimies OP:n kanssa tasatahtiin. Heidän kupongit tuli samasta spostiosoitteesta, joten taisi olla samanlaiset rivit. Eli sijat 8 ja 9, siis jaettu 8. sija häämöttää-

Potentiaalisimmat voittajakandidaatit ovat aloittaneet hitaasti mutta varmasti. Jones Vallilasta on päättänyt voittaa skaban. Hän kertoi lopettavansa työt ja muuttavansa etelään, jos on kärjessä kisojen päättyessä. Ispoisten vannoutuneet TPS-fanit Lehtoset tekevät kaikkensa voittaakseen edes kerran, edes jotain. Näiden kisojen ikuinen häviää ja todellinen altavastaamisen reinkarnaatio Petteri on luonnollisesti nousussa, puhumattakaan kisan nuorimmasta osallistujasta, Severistä, joka väittää seuraavansa kisoja vain sen verran kuin Audin rassaamiseltaan ehtii. Uskokoon ken haluaa.

Blogissamme seurataan urheilun supertähtien Teemun ja Matin seikkailuja Pariisissa. Tosin Teemu on vielä Havailla kypärä päässä Sirpaa paossa, ja Matti on paossa muuten vaan. Kummola on vielä hiljaa, kenties hän kaatui Eiffel-tornin portaissa. Näköhavaintoa ja etenkään kuulohavaintoa emme ole saaneet.

Elisa 5
Pasi 5
Saska 5
Janne 4
OP 4
Jouni 3
Lehtoset 3
Petteri 3
Severi 3

Mooses ja Hendrix nähty Tsekissä, Pekka Rinne ei havainnut

1.5.2015 Yleinen

Kisatunnelman luominen aloitetaan tietokilpailukysymyksellä. Vastaa oikein ja nauti.

Kuka näistä ei koskaan ole käynyt Tsekissä?

a) Mooses, se demari

b) Edwin Moses

c) Mooses, aito ja alkuperäinen

d) Steve Moses

Siitä mitään tule. Historian haamut kaatoivat Suomen. Hendrix Woodstockista ja Mooses Jerusalemin muurilta.

 

 

Pavel porskuttaa kärjessä

15.5.2014 Yleinen

Itäharjun toivo on nykäissyt aikamoisen etumatkan. Hänet pudottaa kärkisijoilta vain Venäjän romahdus tai Lukashenkon suorittama tarkastuslaskenta kisojen jälkeen.

Mikäli viimeisenä oleva O-P saa loput alkusarjan matsit oikein, hänen sijoituksensa on siinä vaiheessa 3. Pasi L johtaa kisaa siinä vaiheessa reilusti. Mikäli Janne saa loput pelit oikein, hän on toisena ja yllätys, yllätys, Pasi johtaa.

Jos Sorri saa loput pelinsä oikein, niin hänpä pudottaa Pasin toiseksi eli kaikki on mahdollista.

Tämänhetkinen tilanne

1. Pavel L 26
2. Pjotr 21
3. Janusevits 18
4. Lehtovits 17
5. Pavel Immonovs 17
6. Sasha Karamazov 16
7. Slimovits 16
8. Sergei 16
9. Raunoff 16
10. Rea 16
11. Sorgei 15
12. Raminoff 15
13. Olexander 13