Selaat arkistoa kohteelle kotka.

Urheilua TV:stä!

23.4.2018 Yleinen

Tänään (23.04.2018 maanantaina) tulee TV:stä sisäjalkapalloa:

Futsal: Miesten 1. loppuottelu
18:00 – 20:00 TV2
Futsalin miesten ensimmäinen loppuottelu KaDy – Leijona Futsal. Selostus Lauri Kottonen. Jyväskylä. HD

Huomenna tiistaina 24.04.2018 tulee telkkarista taas jonkin verran urheilua. Huomisen ei siis välttämättä täydy olla tylsä! :)

Jääkiekon alle 18-v. MM: FIN – CZE
13:30 – 15:55 TV2
Suomi – Tshekki. Tseljabinsk, Venäjä. Selostus Jari Haapala. HD

Koripalloliiga: Naisten 4. loppuottelu
18:00 – 20:00 TV2
Naisten korisliigan neljäs loppuottelu Pelikarhut – Catz. Selostus Antti-Jussi Sipilä. Kotka. Jos ottelua ei pelata, näytämme U18-jääkiekon MM-kilpailujen ottelun. HD

Jalkapallon Mestarien liiga: Liverpool – AS Roma
21:15 – 23:55 TV2
Välierä Liverpool – AS Roma. Liverpool, Iso-Britannia. Selostus Matti Härkönen. Ruotsinkielinen selostus Antti Koivukangas. HD

Videokuvaa naapuritalon seinän taideteoksesta!

27.9.2017 Yleinen

Tästä voit katsoa taideteoksen valmistumista kotini viereisessä korttelissa! Livenä! :)

Muraali eli seinämaalaus syntyy kerrostalon seinään osoitteessa Kotkankatu 12. Teoksen toteuttaa maailmalla suurta arvostusta nauttiva australialaislähtöinen, nykyisin Skotlannissa asuva taiteilija Sam Bates eli Smug.

”Mä maalaispoika oon!”

14.8.2017 Yleinen

No niin. Tulin vähän aikaa sitten maaseudulta iskän luota, missä hänen kanssaan vietin viikonlopun. Ostettiin sinne mennessä ensin hieno kaasugrilli yhdessä. Pariin otteeseen sitten pihalla grillailtiin makkaraa, kanaa, tomaattia, perunaa ja sen sellaista. Nami nami, oli oikein mukavaa ja sääkin oli välillä kohdallaan. Mutta lauantai-iltanahan oli sitten ukkosta ja sadetta, siitähän uutisissakin oli paljon. Seurattiin netistä salamatutkasta, kuinka salamia pamahteli lähiseuduilla. No, ei niitä tullut ihan lähelle, eikä mennyt edes sähköt poikki tällä kertaa.

Oli kiva käydä maalla, oli välillä taas muutakin tekemistä kuin kirjat, videopelit, musiikki, tietokone ja TV. Tosi hyvää vaihtelua. Tuli kuitenkin myös luettua Kindlellä monta monta tuntia, pikku hiljaa alkaa kirja ollakin luettu.

Ja sitten alkoi myös uusi sokerilakko, tällä kertaa parin viikon. En siis nauti ainakaan karkkia ja limsaa nyt. Osa sokerittomistakin herkuista on nyt pannassa. Pari sokeritonta energiajuomaa on kaapissa kuitenkin. :) Enpä olekaan juuri koskaan aikaisemmin juonut sellaisia, en edes niitä sokerillisia.

Ollaan viritelty iskän kanssa myös Osku mediatalon radiokanavaan minulle oma MUSIIKKIohjelma, joka soitetaan lauantaisin ja sunnuntaisin 19.00-20.00. Mutta on siellä radiossa oikeasti mielenkiintoisiakin ohjelmia, sellaisia, missä on kunnon juontajat. Musiikkia kun nykyään saa helpommin jostain Youtubesta tai Spotifystä yms. Kannattaa olla kuulolla ja vierailla Oskun sivuilla. Tässä linkki: http://osku.media/home/radio-2.html. Vaikka tätähän olen mainostanut ennenkin. :P

Sitten tosiaan, kun päästiin iskän kanssa kotikaupunkiini Kotkaan, haettiin isoveljeni ja mentiin hänelle ostamaan Gigantista uusi iPad Pro. Taitaa olla aika mainio vehje.

Päivitys, eli kuva:

Ranuan eläintarha

3.8.2017 Yleinen

Kävimme serkkuni Ranuan eläintarhassa! Tässä on muutamia kuvia eläimistä! Ja nyt omablogikin suostui alkamaan toimimaan!

Jääkarhu on todella iso!

Pikkuvillisika!

En haluaisi tämmöistä metsässä kohdata!

Bambi!

Uljaana istuu:

Tunnistatko eläimen kuvasta?

Pientä juttua

19.7.2017 Yleinen

Tulin juuri kotiini kaukaa maaseudulta iskäni luota. Kauas on pitkä matka, ei kuitenkaan tällä kertaa, koska se oli nyt vain Virolahdesta Kotkaan. Olihan vähän pakko tulla, koska joku allergiani äityi sietämättömäksi, ainakin lähes. Täällä on paljon parempi. Iskä jutteli matkalla, että minun pitäisi (allergiaani liittymättömästi) jättää kaikki ylimääräinen sokeri pois syömisistäni ja juomisistani. Ja juoda pelkkää vettä. Viikon ajaksi. Kuulemma voisi olla minulle hyväksi. No, tehdäänpä sitten niin.

Avasin heti saapuessani kotiini tietokoneeni, joka on melkein aina auki, ja aloin kirjoittaa tätä, samalla kun tallentelen musiikkilevykokoelmaani tietokoneelle – jos vaikka saisi niitä levyjä soitetuksi jossain nettiradiossa ja silleen. Iso hommahan siinä on (aloitin viime vuoden lopulla), kun niitä CD:itä on turhankin paljon kertynyt. Mutta, onneksi nyt on niille jonkinlaista käyttöä. En olekaan turhaan niitä kerännyt!

Ja Meripäiväthän oli Kotkassa tuossa viime viikolla. Ja paljon paljon ihmisiä. Käytiin parina päivänä pikkuveljen kanssa kiertelemässä siellä. Käsiin tarttui viisi maustepussia ja 12 metrilakua. Mielenkiintoista panhuilumusiikkia kuulin ja isoja hienoja purjelaivoja näin!

Viime aikoina olen lukenut isältäni lainaamaani kirjaa, joka kertoo yritysjohtamisesta. Luultavasti jatkan päivääni kohta sitä lukien. Lähiaikoina pitäisi joitakin kirjoja taas ostaa. Ainakin A. W. Yrjänän parin kuukauden päästä ilmestyvä kirja voisi olla mielenkiintoinen. Joitakin kirjoja on minulle suositeltu, joten niidenkin hankkimista pitää harkita.

Kaikkea hyvää tämän blogin seuraajille ja viettäkää mahtava loppukesä! Vielä on kesää ja lämpimiä päiviä jäljellä! :)

Tämän pienen ihmisen tekisi mieli pelata tänään jotakin videopeliä. Se on joskus varsin hauskaa. Ja katsoa jotakin kivaa Stargate-sarjaa. Sekin on joskus varsin hauskaa.

Kotkan meripäivät Osku radiossa!

11.7.2017 Yleinen

Eli Kotkassa on kohta meripäivät ja Osku radio on mukana meiningissä!

Tästä kuuntelemaan hyvää musiikkia ja haastatteluja meripäiviin liittyen ja sen semmoista:

http://osku.media/home/radio-2.html

American Football & Fight Night

8.2.2016 Yleinen

Torstaina Vantaan TAFT järjesti treenit Myyrmäessä ja olen pienestä asti halunnut kokeilla.

taft

Siispä kokeilemaan ja oli hauska nähdä miten siellä otettiin jengi vastaan :)

Vähän paistoi läpi ettei asioita ollut ennakoita ja meni välillä vähän sekavaksi, mutta kivaa oli.

Harjoitukset alkoivat kello 19.00 ja takana oli pitkä työpäivä, mutta yllättävän hyvin jaksoi alkulämmöt.

Homma jatkui tekniikka painotteisemmalla ja yhteishenki oli hyvä.

Kokonaisuudessaan jäi hyvä maku ja mieli tekisi mennä jatkamaan, mutta sen verran riskialtis laji kyseessä ettei tällä iällä kannata enään lähteä rikkomaan paikkoja.

Perjantaina yllätyin ettei paikat olleet sen kipeämmät?

Lauantaina Fight Night 15 Kotkassa kello 17 alkaen. Eli kerkesi käymään salilla sitä ennen.

Salilla leuanvedossa tuntui vähän jossain vasemmalla lapaluun yläpuolella muljuamista, mutta ei kipua.

Kotiin kun pääsi niin alkoi niska mennä jumiin, mutta ei häirinnyt.

Pääsimme ajoissa Kotkaan ja siinä Anopilla oli jo niska entistä kipeämpi (aika tuttua jo)

Onneksi lääkekaapista löytyi Dolania ja äkkiä pilleri huiviin ja pienet päikkärit, mutta kun heräsi oli niskat entistä kipeämmät :/

Toinen pilleri huiviin ja katsomaan vaparia.

Fight Night 15

Tapahtuma oli hienosti järjestetty ja ottelijat antoivat kyllä sellaisen esityksen, että itseäkin sattui osumat.

Viiminen ottelu oli mielestäni paras Jani Ridasmaa vs Kennet Mattsson.

Sen verran läheltä pääsi seuraamaan, kun Ridasmaa sai suoran osumaan Mattssonia päähän niin silmät meni kuin flipperi pallo pari sekuntia :D

Näin myös paljon vanhoja tuttuja ja ilman niskakipuja olisin varmasti lähtenyt jatkobileisiin SOOLO:on.

Kotiin päästäni tein pienen mixin relaksanteista ja unta palloon.

Yöunet meni, mutta niskakipu ei. nyt itseasiassa pää ei enään käänny mihinkään.

Lääkkeet ei siis auta ja Voltaren kipugeeli ja ihan tyhjän kanssa :/

Nyt maanantai aamuyöstä odottelen lääkäriä vaikka ei ne pysty sen enempää asiaan vaikuttamaan. ehkä joku Arcox pakaraan auttaisi :D

Tässä ohimennen hyvä mainita etten ole ottanut alkoholia tänä vuonna! Voi sitä rahan määrää mitä säästän sillä perus känniviikonloppu on sen 150-250€ ja se kertaa neljä niin kuukaudessa häviää vajaa tonni.

Rahaa kyllä tarvii sillä Bumblebee nähdään tänävuonna ACS 2016 joten rahaa palaa.

ACS

Myös taloprojektin budjetti kasvaa kokoajan ja pari reissuakin olisi tulossa.

Nyt Terveystaloon heipaapparipa