Selaat arkistoa kohteelle kotivaaka.

Takana 19 viikkoa

18.1.2016 Yleinen

viikko19En liiemmin enää kyttää painoa, mutta koska viikon takaisesta punnituksesta on nyt lähtenyt kivasti kiloja, tässä tulos.

Viime viikko meni taso 1+:lla, tänään alkoi taso 2. Tässä siis pari viikkoa etiäpäin ja sitten taso 3:lle.

Hyvä fiilis on!

Viikkoja takana 14, vähän reilu

17.12.2015 Yleinen

vko14

Hienosti mennyt siis. Jos vuoden vaihteeseen mennessä saisi rutistettua -20 kg? Tiedän tosin, että maanantaina valmentajan puntari ei näytä samaa kuin kotona tänään. Heittoa on noin 600 g – 1 kg enemmän…. Mutta kuitenkin! Paino alkaa seiskalla tiiviisti <3

Yksitoista viikkoa täynnä!

22.11.2015 Yleinen

viikko11Vaikka kulunut viikko on ollut raskas, olen silti valvonut syömistäni. Minulla murheet, surut, jne. näkyvät ruokailussa syömättömyytenä. Onneksi minulla on tämä Cambridge-projekti, että saan päivän aikana niistä ravinteet. Lisäksi olen pyrkinyt syömään ainakin yhden lämpimän aterian ja yhden leivän lisukkeineen. Vaaka taitaa tykätä taso 2 kaloreista, sillä sinne taso 3 kaloreihin en juurikaan yllä. Tänään aamupaino oli -15,8 kg eli viikon pudotus oli -1,8 kg. Liikunnastakin olen saanut lohtua, käyn juoksemassa.

Rakastakaa ihmiset toisianne ja antakaa huomiota niille tärkeimmillenne <3

Kymmenen viikkoa Cambailua!

15.11.2015 Yleinen

viikko10
Hyvä minä!

8 viikkoa eli 2 kk takana!

1.11.2015 Yleinen

viikko8Tänään tulee siis täyteen 8 viikkoa Cambailua. Se tekee 2 kk! Enkä kadu tai koe tätä aikaa vaikeaksi. Päinvastoin. Tänä aikana on ollut myös mukava tutkiskella itseään ja ajatuksiaan. Tämä aika on selkeyttänyt monia käsityksiäni ja saanut mieleni positiivisemmaksi. Voin siis suositella!

Tänään vaaka näytti -12,4 kg eli aika kivasti! Viikkopudotuksena se tarkoittaa -1,55 kg. Senttejäkin on lähtenyt mukavasti. Ne voi katsoa täältä »

Jäljellä tavotteeseen on vielä 12,9 kg, mutta sitäkin mietin vielä… Josko tiputtaisin kuitenkin vielä 5 kg tuosta ;) Katsotaan miltä tuntuu.

Palkinto ensimmäisesti 10 kg pudotuksesta odottaa vielä… Ensi viikolla palkitsen itseni :)

Mukavaa sunnuntaita!

7 viikkoa takana, kymppi meni rikki

25.10.2015 Yleinen

vko7Aamumittauksen tulos :) Yhteensä -10,9 kg, 7 viikossa. Happy! Valmentajan mittauksessa oli sen verran eroa omaani, että suhtaudun skeptisesti, onko tuokaan totta :D Mutta näillä mennään. Painokäyräni löytyy täältä »

Eilen ystäväni sanoi mulle, että olen kuihtunut, että nyt vasta sen huomaa. Samaa sanoi miehenikin, joka koko viime viikon on ollut työmatkalla. Omissa nahoissaan sitä ei huomaa kuin telttamaisista vaatteista :D Vielä 5 viikkoa ja pääsen Münchenin outletiin päivittämään vaatevarastoani. Silloin toivottavasti on lähtenyt ainakin 15 kg, eli jäljellä tavoitteeseen olisi enää noin 10 kg ;)

Motivaatiosunnuntaita kaikille <3

5 viikkoa, kymppi lähestyy

11.10.2015 Yleinen

Viikko 5Punnitsin aamulla itseni ja 10 kg raja on aivan lähellä :) Eli pudotusta on nyt -9,4 kg! Ihana fiilis!

Seuraava punnitus onkin Cambridge-Valmentajallani, viikon päästä, ma 19.10.2015.

4 viikkoa täynnä, mitat tänään

4.10.2015 Yleinen

kaavio04102015Puntarilla käyty, check. Jippii!!! Mitat otettu, tyytyväinen! Parit kuvat otettu. Instassa voi seurata kuvia :) Lisäksi kaikki painot, jne. näkee myös Painonpudotus-sivulta. Hyvällä fiiliksellä aloitan huomenna viikon nro 5. Ja torstaina Taso 2. Kyllä se vaan niin on, että ravinto on se, joka painoon eniten vaikuttaa ;)

Käynti omalla vaa’alla

22.9.2015 Yleinen

Viikko sitten kävin punnituksessa valmentajalla, mutta nyt sitten päätin punnita itse itseni. Kotivaaka näyttää parisataa grammaa plus/miinus, mutta hyvä tulos tuli!!! Enää vajaa 20 kg ;)

Valmentajan kanssa viestittelin antibiottikuuristani ja sanoi, että se sekä sairastaminen voivat vaikuttaa pudotukseen hidastavasti…

Pudotus - viikko 2

Päivä 15, ruokailuajat pielessä

21.9.2015 Yleinen

Purjo-perunakeittoHeräsin ajoissa tänään, ennen seitsemää. Kuitenkaan nälkä ei ollut ja niinpä katselin boksilta tallenteita. Nukahdin. Heräsin vähän yhden jälkeen ja tajusin, että äkkiä jotain syötävää. No, onneksi ei hätää. Niinpä päivän kaikki ateriat tulee syötyä aika peräkkäin.

En luota omaan vaakaani, joten en tiedä mikä on tilanne. Luulisin, että viikossa on lähtenyt noin kilo?

Ateriat

  • Chocolate Velvet, 153 kcal
  • Purjo-perunakeitto, 141 kcal (ekan kerran maistoin, en tykännyt)
  • Cappuccinopirtelö, 138 kcal

Olo on jo parempi, joten antibiotit ovat tehonneet. Niinpä huomenna suuntaan lenkille, ellei sada ihan kaatamalla.