Selaat arkistoa kohteelle kotitehtävä.

Päivä 85, seurantakäynti ja uudet farkut

30.11.2015 Yleinen

photostudio_1448875354471Aamulla koiralenkillä hieman tuuli. Mutta tehtävä, mikä tehtävä. Kuten kohta iltalenkkikin. Sitten suuntasin seurantakäynnille, jonka tulokset näkee täältä »

Valmentajaltani oli loppu Cappuccino ja Chocolate Velvet. Jouduin ottamaan Limeetä, vaikka päätin, etten sitä enää halua. Onneksi Suklaaminttupirtelöä oli. Cappuccinon ja CV:n saan tällä viikolla, onneksi valmentaja asuu tässä vieressä.

Valmentaja on ihanan myötätuntoinen ja ymmärtää tämän hetken suruni. Ja sanoikin, että se vaikuttaa painonpudotukseeni, koska kortisolitasot ovat korkealla. Tälle ei vaan voi mitään…

Sain kotitehtävänkin, josta voi lukea täältä »

Kävin äidin kanssa suorittamassa kotitehtävän Itiksessä. Nyt se on onnellisesti suoritettu ;)

Ateriat

  • klo 10.30 Suklaaminttupirtelö, ruispala, kalkkunaleike ja tomaattia, 241 kcal
  • klo 15.30 Paahtopaisti ja uunijuurekset, 243 kcal
  • klo 17.30 Suklaaminttupirtelö, 145 kcal
  • klo 21.30 Key Lime Pie -pirtelö, ruispala, kalkkunaleike ja tomaattia, 240 kcal

Kotitehtävä valmentajalta

30.11.2015 Yleinen

uudet_farkut30112015Kerroin valmentajalleni tänään liian isoista housuistani. Ja ettei päälle ole oikeastaan muuta kuin leggarit, jotka nekin ovat kooltaan pienentyneet XL-koosta M-kokoon. Tämä siksi, että leggarit on halvempi ostaa kuin farkut. Valmentaja antoi kotitehtäväksi ostaa piukat farkut tähän väliin. Jotta Münchenissä olisi lämpimämpää vaatetta.

Emmin vähän, jaksanko lähteä, mutta… No, äitini tuli käymään ja suuntasimme Itikseen. Tavoite oli, ettei farkut saisi maksaa yli 30 euroa, josko ne jää heti pieniksi. Vanhat farkkuni ovat Kerry Webereitä ja maksaneet 119e/kpl. Harmittaa, että niin kalliit farkut jäävät pieneksi :D

Joustin vähän hinnasta ja maksoin Seppälän farkuista 34,95. Kävin monessa kaupassa, mutta nuo farkut oli vaan parhaat päällä. Kuten näkee, uudet farkut ovat reippaasti pienemmät leveydeltään ;)