Selaat arkistoa kohteelle komediat.

Avaruusboltsit (elokuva katsottu)

4.4.2017 Yleinen

Tämä on suosikkikomedioitani, ja näin sen ensimmäisen kerran todella nuorena. Se kertoo avaruusboltseista, joiden planeetalta on loppumassa hengitettävä ilma ja sitä lähdetään sitten varastamaan naapuriplaneetalta. Elokuva on hauska. En kuitenkaan löytänyt sitä netistä ostettavaksi eikä taida löytyä myöskään Netflixistä. Mutta jos satut joskus jostain löytämään leffan, niin suosittelen ostamista! :)

Johnny English (elokuva katsottu)

20.2.2017 Yleinen

Olen nähnyt tämän leffan nyt nelisen kertaa. Ei ole ehkä ihan parhaita komedioita, mutta hauska kuitenkin. Vielä parempi on mielestäni jatko-osa Johnny English – Uudestisyntynyt, jonka myös olen nähnyt monta kertaa. Rowan Atkinson on hyvä näyttelijä, tykkäsin myös Bean – äärimmäinen katastrofielokuva -leffasta paljon.

Ensimmäisen Englishin voi ostaa täältä:

http://www.discshop.fi/elokuvat/dvd/johnny_english/P11898

Toisen Englishin täältä:

http://www.discshop.fi/elokuvat/dvd/johnny_english_uudestisyntynyt/P85859

Ja Bean-elokuvan täältä:

http://www.discshop.fi/elokuvat/dvd/bean_ultimate_disaster/P57073

Nämä kaikki siis ovat DVD:inä.

Poliisiopisto 5 – Tehtävä Miami Beach (elokuva katsottu)

10.2.2017 Yleinen

Tämän elokuvan olen nyt muutaman kerran katsonut. Ei erityisen hauska, mutta sellaista perusviihdettä minulle. Lapsenahan näitä Poliisiopisto-elokuvia tuli jonkin verran katseltua.

Löysin netistä koko elokuvasarjan boxin alle 20 euron:

http://www.discshop.fi/elokuvat/dvd/poliisiopisto_1_7_collection/P96803

Suosittelen, varsinkin vähän nuoremmille ihmisille! :)

Hei, taas me lennetään! (elokuva katsottu)

6.2.2017 Yleinen

Hei, taas me lennetään! on Hei, me lennetään! -elokuvan jatko-osa. Ensimmäinen oli hauskempi, mutta on tämäkin hauska, yksi parhaista komedioista koskaan tämäkin. Ainakin muutamassa kohdassa taisin naurahtaa. Ja olenhan minä tämänkin nähnyt useaan kertaan. Ensimmäisessä elokuvassa oli ongelmia lentokoneen kanssa, nyt lennetään jo avaruudessa päämääränä kuu.

En löytänyt elokuvaa netistä ostettavaksi, mutta se on kuitenkin Netflixissä katsottavana.

Hei, me lennetään! (elokuva katsottu)

13.12.2016 Yleinen

Olen nähnyt tämän elokuvan varmaan 10 kertaa ja se on aina hauska. Kannessa lukee ”Yksi kaikkien aikojen hauskimmista elokuvista!”. Mikä on ihan totta.

Leffassa yhden lentokoneen lentäjät ja osa matkustajista sairastuvat kesken matkan vakavasti ruokamyrkytyksen saadessaan. Lentokoneen ihmisten ainoana toivona on matkustaja, joka on lentänyt lentokoneita, mutta hyvin erilaisia kuin tämä. Hänen pitää laskeutua koneella lähimmälle lentokentälle, että kaikki selviäisivät. Siinä sivussa tapahtuukin sitten kaikenlaista kreisiä.

Yritin etsiä nettikaupoista elokuvaa, mutta en löytänyt. Ulkomaisilta sivuilta varmaan löytyy kuitenkin ja joistakin elokuvia myyvistä ”perinteisistä” kaupoista.