Selaat arkistoa kohteelle koiranruoka.

ProBooster tuotesarja

11.8.2015 Tarkemmin tuotteistamme

ProBooster tuotesarja eroaa monista muista koiranruokasarjoista useassakin asiassa, mutta ihan ensimmäisenä tulee se, että tämä sarja on suunniteltu suomessa. Sen reseptiikka on kotimainen, eikä sitä muutella yhtäkkiä valmistajan toimesta. Sarjan suunnittelussa oli lähtökohtana vaatimaton tavoite: unelma parhaasta koiranruoasta! Halu luoda korkealaatuinen ruokasarja järkevään hintaan. Sarjan kehitysvaiheessa mukana on ollut suomalaisia ruokinnan ammattilaisia, koirankasvattajia sekä aktiiviharrastajia.

Koirasi on lihansyöjä. Tässä sarja lihaa ei unohdettu. Sitä on jopa 69%!!! (Tässä kohdassa kannattaa vilkaista kotoasi löytyvän ruokasäkkiä…). Tuoteselosteessahan on AINA lueteltu ainesosat suurimmasta pienimpään. Ensimmäisenä lukee se, mitä on eniten jne.

Tässä sarjassa ei tietenkään ole käytetty mitään ylimääräisiä keinotekoisia haju-, maku-, väri-, lisä- tai säilöntäaineita.

Sarjasta löytyy vaihtoehtoja pennusta aikuiseen. Mini & Medium alle 25 kg aikuispainoisille koirille ja Maxi yli 25 kg koirille. Sport aktiivisille koirille ja Light & Senior ei niin aktiivisille koirille. Näissä pohjana on kana-riisi. Rehellinen kana-riisiruoka! Ainoa käytetty liha on kana ja ainoa vilja on riisi. Luonnollisesti tuotteet on vitaminoitu koiran ravitsemuksellisia tarpeita vastaamaan. Rasvahappoja tuomassa on lohiöljy.

Herkille koirille sarjasta löytyy myös lammas-riisi sensitive. Siinä on vastaavasti lammasta ja riisiä. Rasvana on lampaanrasva, joten tämä sopii myös kala-allergisille. Sillä olemmekin saaneet hyviä tuloksia erittäin herkkävatsaisilla koirilla.

ProBooster No Grain taas on nimensä mukaisesti täysin viljaton vaihtoehto. Siinä on runsaasti kanaa, lohta, silliä, ankkaa ja kananmunaa. Tämä on vastaus vaativampienkin asiakkaiden toiveisiin!

Tästä putiikkiimme tutkimaan tuoteselosteita TipiDogi.fi/ProBooster ja yllättymään hinnoista…

koirat_kategoria_probooster

Pro Pac Ultimates koiranruokasarja

20.5.2015 Tarkemmin tuotteistamme

 

ProPac-ultimates-logo1

Pro Pac on varmasti monille tuttu merkki. Midwestern Pet Foods, Inc valmistanut sitä jo vuodesta 1985. Tämän perheyrityksen pääkonttori sijaitsee Usassa Indianan Evansvillessa. Pro Pac ruokia viedään yli 75
eri maahan.

Nyt tämä entuudestaan tuttu ja luotettu tehdas on uudistanut tuotantoaan mielenkiitoisella tavalla. Uusi Ultimates -sarja on nimittäin holistinen eli kaikki siinä käytetyt ainesosat vitamiineista lähtien ovat täysin luonnollisia!

Ruoat eivät sisällä ollenkaan vehnää, maissia tai soijaa. Ruoka valmistetaan erittäin korkealaatuisista huolella valituista ainesosista. Se EI sisällä mitään keinotekoisia aromeja, lisä-, säilöntä- eikä väriaineita.

Pro Pac Ultimates -sarjasta löytyy vaihtoehdot kaikkiin koirasi elämäntilanteisiin ja vaikka gluteeniton ruoka sopii todella monille koirille niin sarjassa on myös kolme ihanaa VILJATONTA vaihtoehtoa. Bayside Select on Siika-peruna, Meadow Prime on Lammas-peruna ja Heartland Choice on puolestaan kana-peruna. Muissa tuotteissa on ainoana viljana riisi. Lammas-peruna ja Kana-peruna ovat myös täysin kalattomia, eli niissä ei ole kalaa edes öljyn muodossa. Nämä on tarkoitettu aikuisille koirille.

Sarjasta löytyy myös Kana-tumma riisi -pohjalla olevat tuotteet pennuille, suurten rotujen pennuille, aikuisille, suurten rotujen aikuisille tai ikääntyville koirille. Aikuisille koirille on vaihtoentona myös lammas- tumma riisi.

Pro Pac ultimatesJa tarkemmat sisältötiedot löydät klikkaamalla TIPIDOGI -linkkiä

Pronature Holistic – Simply Natural

7.5.2015 Tarkemmin tuotteistamme

Haluan kertoa hieman enemmän teille siitä, mitä myymämme koiran ruoat pitävät sisällään.

Pronature Holistic

Pronature Holistic on valmistettu Kanadassa. Sen valmistaja, PLB International on muuten perheyhtiö, joka on toiminut jo vuodesta 1969! Heidän ideanaan on valmistaa parasta luonnosta ilman kompromisseja.

Pronature Holistic valmistaa tuotteita sekä koirille että kissoille. Molemmille on samat maut, mutta tietysti kissan jo koiran erilaiset tarpeen huomioon ottaen molemmille on täysin omat ruokansa. Nämä innovatiiviset tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja ne on tehty tuoreista, luonnollisista ja orgaanisista ainesosista. Tuotteet yhdistävät kaksi erilaista ruokintatyyppiä: luonnollisen ja luonnonmukaisesti tuotetun. Sarja on suunniteltu vastaamaan yhteen ainoaan haasteeseen; tavoitteena on tarjota lemmikillesi parhaita mahdollisia ravintoaineita, jotka tukevat lemmikkisi hyvinvointia. Näihin ruokiin käytetty liha, kana, kala ym. tuodaan tuoreena tehtaalle ja käytetään välittömästi.

Nämä ovat ainutlaatuisia ja nykyaikaisia gourmet -ruokia, jotka saavat nirsoimmankin lemmikin kuolaamaan mielihyvästä. Pronature Holistic sisältää tarkasti valittuja raaka-aineita, jotka ovat peräisin luonnollisista lähteistä. Tämä takaa että ruoka on helposti sulavaa, erittäin maistuvaa ja ylivoimaisen tuoretta. Luonnollinen ruoka sisältää myös luomuraaka- aineita. Sarja ei tietenkään sisällä mitään keinotekoisia väri-, maku- tai hajuaineita!

Ihanat maut kuulostavat ehkä erikoisilta, mutta ovat saaneet todella paljon hyvää palautetta maistuvuudestaan:

Ankka-Appelsiini VILJATON

Ranskalaisten huippukokkien gourmet -luomuksista vaikutteita ottanut ankka ja appelsiini saa taatusti koirasi pyytämään lisää. Appelsiinista saadaan myös runsaasti suojaravinteita, kuten A, B ja C- vitamiineja. Tämä ruoka on erittäin hyvin sulavaa ja se on tarkoitettu kaiken kokoisille aikuisille lemmikeille.

Kalkkuna- Karpalo

Miksei koirasi voisi nauttia yhtä suussa sulavaa ateriaa kuin sinä ja perheesi? Nyt voit olla varma siitä, että tämä ruoka tarjoaa saman nautinnon rakkaudella höystettynä! Kuivattu karpalohan tunnetusti siältää luonnostaan paljon C- vitamiinia ja erilaisia flavonoideja ja ihmispuolella sitä onkin tituleerattu kotimaiseksi superfoodiksi. Myös tämä ruoka on suunniteltu kaiken kokoisille aikuisille lemmikeille.

Atlantin lohi -Tumma riisi

Tämän juhla -aterian kautta koirasi makuhermot kokevat valtameriseikkailun! Ruossa on optimaalisessa suhteessa Omega -3 j a Omega -6 -rasvahappoja jotka auttavat pitämään ihon terveenä ja turkin kiiltävänä. Aikuisille lemmikeille tarkoitettu ruoka.

Pennuille Kana -Bataatti

Anna uudelle vauvalle kaikkein ravitsevinta penturuokaa mihin hän voi hampaansa upottaa! Hän tulee rakastamaan hänen tarpeisiinsa erityisesti valittujen ainesosien sulavaa sekoitusta.

Tarkempia sisältöjä löydät putiikkimme sivuilta

koiran ruoat: KLIKKAA TÄSTÄ

kissan ruoat: KLIKKAA TÄSTÄ

Koiranpidon kustannukset

21.1.2015 Yleinen

Ajattelin luoda katsauksen aiheeseen joka on kiinnostanut muita. Muistan itsekin kuinka olisin halunnut ennen ison koiran hankintaa tietää enemmän konkreettisia lukuja siitä mitä isoon koiraan uppoaa vaikka onhan se tiedossa että kyllä uppoaa. Perehtyminen ja ennakkoon varautuminen ei voi koskaan olla pahasta!

Selväähän on se että Lily (tai isot koirat yleensä?) maksoi vähemmän kuin kääpiökoirani. Joka tapauksessa hankintahinnassa on hyvä varautua siihen tonniin puoleentoista. Paras sanontahan koiran hintoihin ja rahanmenoon on aina ollut, että ei se koiran hankinta vaan sen hoito..

Harrastamisessa maksut ei onneksi mene painon mukaan, heh. Olen harrastanut yhtä paljon tai vähän on minulla sitten ollut pieni taikka iso koira. Lajit ovat toki muuttuneet.

No rahaa ei sentään tarvitse säästää vuosia sitä varten että ison koiran pystyy kunnollisesti hoitamaan mutta täytyy myöntää että on se hienoa etten keksinyt hankkia bullmastiffia opiskeluaikoina. ;) Kolme chihua vielä meni, vaikka hankintahinta oli siihen aikaan helposti 2000 euroa per lihakimpale.

Ensimmäinen kauhistus oli vakuutukset. Silloisesta yhtiöstä tarjousta pyydettäessä hinta olisi ollut 600 euroa per vuosi eli enemmän kuin oman autoni vakuutukset, otin ne kuitenkin muualta noin 400 euron vuosimaksulla. Vakuutus korvaa eläinlääkärikulujen lisäksi hengen, tosin siitä aion luopua nyt kuin koira ei ole enää sijoitussopimuksella. Vertailun vuoksi mainittakoon että esimerkiksi tuohon 600 euron hintaan saan mahdutettua kaikkien kolmen chihun vakuutukset.

Pedit, pannat ja hihnat maksavat myös enemmän koska ne ovat isompia. Toisekseen vaikka kääpiöilläkin olen aina nahkaa suosinut niin 60 cm kaulanympäryksen omaavan koiran nahkapanta on jo todella arvokas. Ja koska nyt on meidän Lily kyseessä niin mainittakoon että se tuhoaa aina uuden pedin yhdessä yössä joten en osaa sanoa kuinka monta petiä olen sille hankkinut tässä reilun vuoden sisään. Tästä voisi kirjoittaa hulvattoman postauksen erikseen! :D

Kolmas ja se suurin tosiasia on tietenkin ruoanmäärä. Lily syö kaksi kertaa päivässä aika jäätävät satsit. Meillä koirat syö paljon koirapuuroa, lihaisia luita ja lihoja. Niitä saa edullisesti tehtyä itse, sekoiteltua ja haettua Kennelrehun rekasta 20 kiloa lihaa kerralla muutamalla kympillä, myös metsästysseurat kannattaa käyttää hyväksi. Mutta esimerkiksi nappulasäkki jota minulla on aina sivuruokana (mm. aamupala ja mökkireissut) on Lilyllä vähintään 15 kg kokoinen ja se kestää vain noin kuukauden jos sitäkään. Varsinkin kuin itse suosin markkinoiden parhaimpia laatuja ja merkkejä niin hintaa säkille kertyy äkkiä 60-70 euroa. Verrattakoon että chihut syövät myös laatumerkkiä yleensä noin 8 kg säkistä joka kestää niillä helposti kuukausia (muistaakseni 3-4 kuukautta)!

Autoa ei sentään ole tarvinnut Lilyn takia laittaa vaihtoon, meillä on miehen iso farmari jossa se matkustaa mukavasti ja oma autoni on pieni sedan mutta valittu tarkoituksella viistoperäiseksi jolloin hattuhylly on poistettu ja koira pystyy istua ja maata tilavassa takakontissa.

Mukavaa talvea toivottelee Lilyn lisäksi pikkujengi!

10689925_902434523115144_8540663650348806287_n

10881687_901612406530689_1909974028841411860_n