Selaat arkistoa kohteelle . koiranpen tutulossa.

Kiirettä pitänyt..

15.12.2014 Yleinen

Hirmu kiire ollut ja on tämä kirjottaminen vähiin jäänyt mutta nyt koitan taas alkaa useammin kirjoittamaan:)

mitäs kaikkea onkaankerennyt tapahtumaan..

No aloitetaan lauantaina olleista pikkujouluista! Ehkäpä oli mailma parhaat pikkujoulut ikinä:) Saunottiin, paljuiltiin, syötiin hyvin ja raatattiin paljon:) Joihinkin ihmisiin tutustuin paremmin ja joistakin paljaistui myös ikäviä puolia mutta onneksi ilta oliki ja onnistunut kaikin puolin.

Tietysti harmittaa että en ole vielä saanut sovittua sen minun parhaan kaverin kanssa ja hän sitten uupui myös pikkujouuista joita oltiin suuniteltu ja odotettu loppukesästä asti:/ Tällä hetkellä tuntuu ettei meidän väleistä tällä menello tuu yhtään paremmat kumpikaan ei ole ottanut sitä ensimmäistä askelta.. Välillä tuntuu ettei ne koskaa korjaannu siihen mitä ne on ollut:(

mutta nyt ilosempiin aiheisiin!

Ollemme lähdössä tänään hakemaan koiran pentua helsingistä <3 tai tänään ajamme vasta jyväskylään ja huomenna helsinkiin. Elikkäs meilleon tulossa shetlanninlammaskoiran narttupentu. Neitokainen on väriltään tricolour.Mutta nimeäen vielä paljasta. Pennusta kirjoittelen sitten kun kotiin pääsemme:)

Muuta iloista….. JOULU on pian… APUA vielä on muutama lahja ostamatta! kiire pikku hiljaa on tulossa:) Odotan kiirestä huolimatta joulua innolla silloin kun saa viettää aikaa perheen kanssa ja syödä hyvää ruokaa:)

Mutta nyt alkaaaolemaankiire pakkailemaan ja valmistelemaan lähtöä jyväskylää kohden..

Tästä nyt tuli tälläinen  pikainen ja sekainen nopea tilanne katsaus..

Seuraavaksi varmaan kirjoittelen sitten pidemmin ja tarkemmin mm. koirasta ja seposta jaja tietenkin joulusta.