Selaat arkistoa kohteelle Koiran nesteytys.

Sairaus ei katso aikaa

2.11.2015 Yleinen

Joo…o, ei oo tullu vähän aikaan kirjoiteltua. Hyvin meillä on mennyt. Neiti F. on oppinut uusia temppuja ja metsälenkit on edelleen sen lempipuuhaa. Ja siellä se päästeleekin ylimääräisiä virtojaan kun pääsee vapaana juoksemaan. On se pari kertaa lähtenyt oravan ja jäniksenkin perään, mutta tullut ”tyytyväisenä” takaisin kuin sanoakseen: ”Näiksä, mä paimensin sen pois.” Kun ei kerta kiinni saanut. Se onni on, että Neiti F. tulee aina takaisin luokse vaikka olisikin vähän poikennut polulta, kun on tärkeää pitää omaa emäntää silmällä. Loistava marjastus ja sienestys kaveri se on myös. Jää makoilemaan hiukan pidemmälle ja nautiskelee ulkoilmasta kun meikäläinen kyykkäilee ämpärin tai pussin kanssa varvuissa ja sammallissa.
Ai niin ja Neiti F. oppi kulkemaan pyörän vierellä. Ja emäntä innostui lainaamaan isän oikeaa maastopyörää niin ollaan päästy mettäpoluille juoksee ja pyöräilee. Kyllä paranee tasapaino ja kunto kehittyy. Asfalttitiellä en tykkää mennä Neiti F.:n kanssa, ystävä kertoi nuorena saaneensa heidän koirien anturat rikki asfaltin takia, joten haluan välttää sitä ja toiseksi en luota yhtään autoilijoihin. Tullaan niin läheltä ja niin kovaa vauhtia, että jos jotain erikoista sattuisi niin olisimme auton alla. Ei se ihmishenki täällä näytä paljoa maksavan, siksi pysyn mielummin lähi hiekkateillä sekä metsässä.
Tokoa ja agilityä en ole vielä päässyt harjoittelemaan ja ystäväni lupasi tulla opettamaan meitä match showta varten. Ihan vain huvin vuoksi käytäisiin sekarotuisten luokassa kokeilemassa osattaisiinko olla vaikka ympärillä olisi paljon kavereita.
Ollaan myös käyty koirapuistossa leikkimässä kavereiden kanssa ja pian onkin asiaa hakea kennelyskä rokote eläinlääkäriltä.
Niin ja ostin tai siis tilasin sellaisen kura/sadepuvunkin Neiti F.:lle. Sen verran usein jouduin huuhtelemaan, ettei neidin iho siitä tykännyt, ja puku on ollut hyvänä apuna puhtaana pysymisessä. Ei tarvitse kuin tassut putsata.

Niin, mutta itse asiaan. Neiti F. tosiaan sairastui nyt sitten kunnolla ensimmäisen kerran. Lue artikkeli kokonaan →