Selaat arkistoa kohteelle kohtuus.

luovuttaako vai ei?

3.11.2014 Yleinen

taisteluni laittomasta irtisanomisesta jatkuu.. Sain viestin asianajajaltani että nyt he suostuisivat maksamaan 5kk +2viikkoa. Kunnianloukkaus syytettä ei kannata nostaa, koska on kuulemma normaalia että maksujen välttämiseksi keksitään kaikenlaisia syytöksiä. Kysymys herääkin olenko minä valmis päästämään heidät kuin koiraveräjästä? Ei tuollaisten syytöksien pitäisi olla normaalia toimintaa. Petänkö teidät ihmiset jos luovutan taistelussa nyt? Voisiko syytteen nostamisella olla vaikutusta tulevaisuuteen, että vältyttäisiin saman kaltaisilta tapauksilta? Voin sanoa että nyt en todellakaan tiedä mitä teen.

Olen saanut mahtavan paljon tukea ja tsemppiä asian suhteen enkä halua tuottaa pettymystä. En tiedä olenko valmis syrjäyttämään kaikki omat tunteet ja tällaisen kohtelun. Osa minusta haluaisi antaa asian olla, koska tiedän ihminen on erehtyväinen. Osa taas haluaisi taistella, antaa opetuksen ja yrittää muuttaa työelämää askeleen parempaan suuntaan. Sen tiedän että yksin ilman tukioitani en siihen pysty ja luulen ettei tämä välttämättä muuta asioita mitenkään. Haluaisin kuitenkin yrittää.

auttakaa nuorta selvittämään tämä asia. Mitä teen luovutanko vai en?

-pähkäillyt päänsä kipeäksi

 

Syytöntä syytetään

28.10.2014 Yleinen

Hei!

tilanne on tämä sain toukokuussa aamulla puhelinsoiton missä sanottiin ettei töihin tarvitse enää tulla ja samana yönä olisi ollut yövuoro. Olin siis valmistautunut menemään töihin.  Kysyin syytä että miksi sain potkut Ja mitään syytä ei kuitenkaan annettu. Juttuni meni liitolle hoidettavaksi ja asianajajat totesi että tässä on toimittu väärin. Pyysivät että minulle on maksettava seitsemästä kuukaudesta, mutta tähän ei kuitenkaan suostuneet ja takaisin tuli ehdotus että maksaisivat 2viikosta!! Me ei tähän suostuttu ja edelleen pysyttiin samassa seitsemässä kuukaudessa, se on ihan lakisääteistä että jos on laiton irtisanominen niin täytyy maksaa ainakin 6-7 kuukaudesta. Sitten eilen sain sähköpostia asianajajaltani että nyt minua on alettu syyttämään lääke varkaudesta?!  Että se olisi ollut syy miksi minut irtisanottiin, mutta miksi ei työpaikallani ole heti alettu toimimaan? Jos tällaisesta on epäilystä pitäisi tehdä rikostutkinta heti, minulle olisi pitänyt kertoa epäilystä ja minulla siis mahdollisuus kiistää asia eli meidän olisi jokatapauksessa täytynyt keskustella asiasta ennenkuin potkut voi minulle antaa. Ihan uskomatonta, en ymmärrä miten aikuiset ihmiset kehtaa tehdä noin vakavia syytöksiä toisesta rahan takia! Tämä kaikki on vain sitä että yrittävät välttää joutumasta maksamaan minulle. Olen ihan palasina, teen aina työni hyvin ja jos en ole tehnyt työtäni hyvin niin minä kyllä olisin ollut valmis ottamaan palautetta, onhan mahdotonta kehittyä jos ikinä ei mistään anneta palautetta tai huomautetaan asioista. Kaiken annoin työlleni ja työkavereille ja asukkaille ja tässä kiitos… Mitä tämä ”aikuisten mailma” on? Viikko meni pilalle ja itkulle ei tule loppua kun sattuu niin paljon. Miten pahalle tuntuu kun syytetään vakavasta rikoksesta, ne ei ehkä tullut ajatelleeksi sitä että jos tommonen merkintä tulee papereihin se on hyvästi lähihoitajan työt hyvästi elämä… Ei kiinnostais kyllä tehdä enää mitään hyvää toisten puolesta kun kiitos on tämä… mutta teen silti. He eivät varmaan myöskään arvanneet miten tämmöinen voi musertaa nuoren ihmisen tai kenet vaan.

Aion nostaa kunnianloukkaus syytteen, pitäisikö minun?

kertokaa mitä mieltä olette?

-musertanut

p.s. Saa jakaa!

lisäystä tekstiin toisesta kirjoituksesta.

ihmiset joka ovat lukeneet blogiani tietävät tilanteen Ja että tänään olen käynyt monenlaisia tunteita läpi. Toivon ettei kukaan joutuisi kokemaan mitään vastaavaa. Toivon että tästä nousisi hälinä jotta ihmiset heräisivät, kunnioitus löytyisi ja vastaavilta tapauksilta vältyttäisiin. On surullista miten paljon sain yhteyden ottoja työntekijöiltä siitä mitä ovat joutuneet kokemaan ja että asiat on jäänyt hoitamatta. On tosin myös itsestä kiinni hoidetaanko asiat vai ei. Ihmisen ei pitäisi työelämässä tuntea että on väärin kohdeltu tai kiusattu. Hyvä aikuisten on lapsia kasvattaa ja saarnata kiusaamisesti, haukkua nuoria rettelijöiksi ja hulttioiksi kun ei itse Osata käyttäyttyä. Jos aikuisena ja työpaikassa on tuollaista en halua ikinä aikuiseksi. Nuoruus ajan kiusaaminen oli lievää tähän verrattuna, vaikka sekin sattui. Toki myös työntekijöiden täytyy kunnioittaa johtoporrasta, mutta jos kerta toisensa jälkeen lytätään ja kieroillaan niin ei työntekijä jaksa kunnioittaa. Siis johtajat arvostakaa työntekijöiden panosta, keskustelkaa ja toimikaa lain mukaan! Kaikesta selviää kun vain selvittää asiat. Haluan kiittää kaikkia tukijoitani, kiitos kommenteista ja neuvoista. ISO kiitos myös super liitolle joka hoitaa asiaani, voin sano että työ on Tethy kunnolla. Olkaa tarkkoina, pitäkää huoli omista oikeuksistanne ja elkää ikinä luovuttako Jo’s Tuntuu että on tullut väärin kohdelluksi ja tiedät olevasi oikeassa. Hyödyntäkää ammatti ihmisten apua, meitä varten he ovat!

-toivoa täynnä

on ollut hieno huomata miten paljon aihe on herättänyt keskustelua, toivottavasti tämä edes auttaisi

ihmisiä ole man huolellisia ja työpaikkojen rehellisimpiä. Ei yhtään olisi pahitteeksi Jos työpaikkoja alettaisiin enemmän tarkkailla laillisuuden suhteen, ehkä niin vältyttäisiin laittomuuksilta ja oikeuksien laiminlyönniltä. Pelit olisi pelattu!

lisätty lukuisien tsemppejen ansiosta! Kiitos!