Selaat arkistoa kohteelle kirjailija.

Ernest Cline – Ready Player One (kirja luettu)

27.8.2017 Yleinen

Kiitos Clinen Ernestille ja J. Pekka Mäkelälle!

Tässä kirjassa on vain kaikki niin kohdallaan! :)

Seuraavaksi luen saman kirjailijan kirjan Armada.

Enid Blyton

28.12.2016 Yleinen

Tälläkin kertaa teen tai kirjoitan tehtävän. Enid Mary Blyton on englantilainen kirjailija. Hänon kirjoittanut esim. Viisikko-, Salaisuus-, Sos-, ja seikkailu-sarjat. Siinä on muutama hänen kirjoittamansa kirjasarja lapsille ja nuorille. Hän syntyi 11. elokuuta vuonna 1897 ja kuoli 28. marraskuuta vuonna 1968. Hänen kirjoissaan oli yhteensä joku salaisuus tai mysteeri joka piti selvittää. Hänen kirjojaan kerrottiin monilla kielillä ja hän kirjoitti yli 500 kirjaa ja teki monia kirjasarjoja. Hän teki eniten kirjojaan lapsille.

Tuleva romaani

24.7.2014 Huumori, Vakavasti otettava, Yleinen

Niin, ensimmäinen romaanini julkaistiin eilen 23.7.2014 Elisa Kirjan toimesta. Kirjoitan nyt uutta romaaniani, jonka itse asiassa aloitin jo vuonna 2005,  ja jota jatkoin 2008 sekä 2010. Nyt olen päättänyt kirjoittaa sen loppuun, koska työt ja muukin elämäni antaa kirjoittamiseen mahdollisuuden.

Jos tekstin pituus lasketaan sanojen määrällä, uudesta käsikirjoituksesta puuttuu tuollaiset 40 000 – 50 000 sanaa. Eipä ole paljoa se, eipä juuri joo. Uskokaa pois, kirjoittaminenkin voi olla aivan täyttä työtä. Eikä siinä riitä pelkkä sanojen määrä, jotain muutakin olisi hyvä olla.

Jutun juoni on se, että jutussa tulee olla juoni, mieluiten toimiva. Sen verran paljastan, että työn alla on kertomus, jossa suurehko hieman totutusta poikkeava ryhmä muuttaa erääseen pieneen kuntaan laittaen sen normielämän aivan päälaelleen. Luvassa on jännitystä, väkivaltaa, ihmissuhdekiemuroita, mutta myös rakkautta, lämminhenkisyyttä, suvaitsevaisuutta sekä toivottavasti myös huumoria.

Mun eka romaani ilmestyi tänään!

23.7.2014 Huumori, Sekoseko, Vakavasti otettava, Vapaa-aika, Yleinen

No niin, nyt mun eka romaani on julkaistu Elisa Kirjassa!
Linkki kirjaan.

Eka romaani on siis nyt julkaistu, ja uutta romaania pukkaa jälleen ”pienen” tauon jälkeen ehkäpä jo joulumarkkinoille. ISBN: 978-952-282-862-0

Ekan romaanini kansi.

Hupipartnerit kansi