Selaat arkistoa kohteelle kipeä.

liukastumista

1.5.2017 Yleinen

Tänään pelailimme vähän palloa ja olimme hippaa. Puoli tuntia pitkien pelien jälkeen olimme hippaa meillä oli turva jossa sai olla viisi viiva kymmenen sekuntia. Kun olin menossa turvaan liukastuin tai jotenkin kaaduin ja vasen jalkani on aika kipeä. Lopetimme leikin sillä meitä oli aika vähän ja emme voineet jatkaa jos joku ei pystynyt olemaan mukana. Muut koittivat olla vähä aikaa mutta se ei auttanut sillä heitä oli liian vähän. Ehkä vähän myöhemmin pystyy jatkaa.

Vaatii liikaa uskallusta mennä salille

15.4.2015 Yleinen

No niin. Kurkku on vieläkin kipeä, mutta pakko oli päästä salille tai kaikki hyvä valuu hukkaan. Kävin maanantaina tekemässä selkää ja rintaa salilla ja tuntui ihan hyvältä. Vinopenkissä tangolla pyysin yhtä jätkää varmistamaan, koska en todellakaan uskaltanut nostaa sitä painoa yksin. Siltä jätkältä oli ihan helppo pyytää apua kun olen nähnyt sen melkein joka kerta siellä salilla ja se vaikuttaa ihan mukavalta. Joskus joku sananen vaihdettukin. Mutta eilen… menin salille. En uskaltanut mennä sekasalin puolelle ja naisten puolella kaikki on niin tylsää… huonommat laitteet ja tilat. Tai ei ne kai ole, mutta ne on erilaiset kuin siellä sekasalin puolella missä olen tottunut treenaamaan. Yksi toinen ärsyttävä piirre siellä naisten puolella on, että naiset jää istumaan niihin laitteisiin kun ovat sarjan tehneet… eipä siinä kauheasti tee mieli istua toisen syliin jos haluaisi itse tehdä sarjaa.

Olo oli äärimmäisen tuskainen. Mä tarviin treenikaverin. Mä ehdottomasti tarviin sen tai tämä loppuu…

No tässä tuo eilinen treeni joka eroaa huimasti ”normaalista” treenistä

Jalkapäivä:

  • loitonnus 15×45, 15×55, 15×65
  • lähennys 15×45, 15×50, 15×55
  • koukistus istuen 10×30, 10×35, 10×40
  • pakarakone 10×40, 10×45 (tässä en tehnyt kolmatta sarjaa kun joku nainen meni hengaan sinne laitteeseen… argh)
  • jalkaprässi 10×80, 10×100, 10×120
  • taljassa jalka taaksepäin 15×15, 15×20, 15×25

Kyykkyjä olisin halunnut tehdä, mutta tuolla naistenpuolella ei ole siihen oikein mahdollisuutta ja sekasalin puolelle en uskaltanut mennä. Mä olen kuitenkin niin lihava, että kun kyykkään mun läski maha tulee kauheana reppuna tohon mun jalkojen väliin ja se on ihan hirveän näköinen. Ja tiedän ettei muut salilla olijat kattele, mutta kun kyllä ne nyt vaan katsoo. Niin minäkin katson. Yksin en kestä sitä painetta, mutta kun olen treenarin tai kaverin kanssa niin pystyn keskittymään liikkeeseen ja treenariin. Pystyn luottamaan siihen, että treenari katsoo että asento on oikea ja liike menee oikein. En vieläkään pysty salilla katsomaan itseäni peilistä ja silloin on vaikea kontrolloida liikettä.

Miten mä uskaltaisin katsoa itseäni peiliin?

 

Tämä sairastelu kaataa kaiken

1.4.2015 Yleinen

Korvatulehdus ja poskiontelontulehdus… korvia särkee ja päätä särkee ja sattuu ja väsyttää. Tuntuu, että kaikki hyvä minkä on saanut tehtyä alku vuodesta valuu hukkaan ja kaikki menee pieleen… Nyt on edessä se ensimmäinen takaisku ja paha sellainen. Istun vain sohvalla ja syön. Ajattelen syömistä koko ajan ja paha olo helpottuu hetkeksi kun saa syötävää.

Huomaan kuinka salilla käyminen vähentää halua syödä, ruoka pyörii paljon vähemmän mielessä kun pääsee salille. Treenin jälkeen ei tee mieli syödä vaan kroppa tuntuu hyvältä. Nyt istun telkkarin edessä ja koko ajan mielessä pyörii ruoka ja syöminen. Olen ollut myös töissä ja selkä on alkanut tulla kipeäksi ja suututtaa oikein kun tietää ettei voi mennä salille poistamaan ongelmaa. Tuohon selkäkipuun auttaa tietyt liikkeet salilla, mutta tällaisessa flunssassa ei treenaamaan pääse.

Miten pitää siis itsensä selväjärkisenä ja kontrollissa sairastamisen ajan?

Tällä hetkellä mun tekee mieli vain tappaa itseni. Se itsemurha-ajatus pääsi tänään livahtamaan mun päähän ja se on sieltä niin helvetin vaikea saada pois. Vaikka kuinka yritän kääntää kaiken positiiviseksi niin en löydä taas muuta ulospääsyä kuin itsemurha. Mä tiedän, että se ajatus kuluttaa mua ja raastaa mua, mutta sitä ei vain saa pois päältä napsauttamalla.

Miksi toisena päivänä tuntuu että onni puristaa mut palasiksi ja toisena päivänä ahdistus puristaa mut murusiksi…?