Selaat arkistoa kohteelle kiky.

Miksi äänestää vaaleissa?

24.11.2016 Yleinen

syomaan

No äänestä minun puolesta vaikka tummissa, kunhan äänestät.
On tärkeää, että jokainen äänioikeutettu käyttää oikeuttaan kevättalvella 2017. Meillähän on niin liittomme JHL:n edustajiston vaalit kuin kuntavaalitkin tulossa. JHL:n vaaleissa jokkainen äänestäjä tuo liitolle lisää näkyvyyttä ja painoarvoa ja parantaa myös demokratian toimimista.
Ei liioin ole yhdentekevää, ketä ääänestää. Jos et muuta keksi, niin itse olen ehdolla Vasemmiston ja sitoutumattomien vaaliliiton listalla pääkaupunkiseudun alueella. Minua saa ja kannattaa äänestää. Taitoa ja kokemusta löytyy: Olen elämäni varrella toiminut lukuisissa ammattiyhdistystehtävissä kuten päätoimisena pääluottamusmiehenä, yhdistyksen ja yhteisjärjestön sihteerinä, Teknisen keskuksen laajan johtoryhmän jäsenenä, yhdistyksen opintosihteerinä, kansainvälisten asiain- ja nuorisovastaavana (siitä on kyllä aika kauan ;-) ), Espoon kaupungin henkilöstöneuvoston sihteerinä, pääkaupunkiseudun JHL alueryhmän jäsenenä ja puheenjohtajana, työpaikan luottamusmiehenä ect… Vuodesta 2012 myös JHL:n edustajiston jäsenenä.

Edustajistossa äänestin kiky-sopimuksen hylkäämisen puolesta. Olen myös kannattanut liiton agressiivisempaa ja taitavampaa markkinointia, tuonut esille tuntipalkkaisen ja teknisen henkilöstön asioita ja toiveita, yrittänyt (turhaan) säilyttää eläkeläisillä nykyistä alemmat jäsenmaksut, kantanut huolta liiton alueellisen toimintakyvyn turvaamisesta jne. Asioita on vuosien varrella kertynyt paljon. Olen pyrkinyt toimimaan sovittelevasti, mutta tiukasti. Periaatteitaan ei saa myydä, mutta muidenkin mielipiteitä on kunnioitettava. Tällä samalla tyylillä aion jatkaa seuraavan viisivuotiskauden, jos saan Sinulta, rakas äänestäjä, siihen valtakirjan.