Selaat arkistoa kohteelle kiitos.

Ernest Cline – Ready Player One (kirja luettu)

27.8.2017 Yleinen

Kiitos Clinen Ernestille ja J. Pekka Mäkelälle!

Tässä kirjassa on vain kaikki niin kohdallaan! :)

Seuraavaksi luen saman kirjailijan kirjan Armada.

Kiitos kaikista kommenteista!

11.7.2015 silkkisiipiä

Keinu keijukeinuni!

Keinu keijukeinuni!

 

On ollut ilo saada paljon kommentteja, iso kiitos niistä! Keijublogin pitäminen on mukavaa puuhaa, mutten varmaan jaksaisi sitä pitää kovin kauaa ellei kukaan sitä kävisi katsomassa ja kertoisi mitä ajatuksia ja tunteita se herättää. Jokainen kommentti melkein ansaitsisi vastauksen, olisi vain pitänyt alkaa vastailemaan aiemmin, 30 vastausta yhdeltä istumalta on liikaa kirjoitettavaksi. Siispä tämä postaus ja nämä kuvat ovat kiitos kaikille kommentteja laittaneille.

 

Lumille haluan kertoa, että minä näin lapsena paljon keijuja, en tarkasti, vaan lyhyenä hetkenä akileijan kukissa tai niityllä katseen rajamailla ja jos käännyin katsomaan ne usein katosivat. Sitten kasvoin, menin kouluun ja opin siellä paljon tärkeitä asioita ja unohdin katsella keijukaisia. Omien lasten mukana tuli taas aika jolloin näin niitä, tällä kertaa keijukaiset eivät lähteneetkään pois vaikka pysähdyin niitä katselemaan.

 

Sirpa kysyi keijujen perheistä ja sukulaisista. En ole keijujen tutkija kuten Suvi Niinisalo, joka on kirjoittanut aiheesta oikein antoisan tietokirjan Keijukaisten lähteillä, mutta uskon silti tietäväni että onhan niillä perhettä ja sukua. Miltä keijut näyttävät lapsena ja miltä aikuisena? En minä tiedä. Ehkä lapsuus ja aikuisuus eivät ole keijujen juttuja. Nehän uskovat unensa tosiksi ja sadun maailmaksi koko ikänsä toisin kuin useimmat ihmiset.

 

Ovatkohan nämä keijut toisilleen sukua?

Ovatkohan nämä keijut toisilleen sukua?

Kiitos!

23.4.2015 Yleinen

Moikka moikka mooi!

Kiitos suuresti kaikille minua muistaneille ja onnitelleille teitte tästä tytöstä kyllä onnellisen :) Huippua!

Mä on nyt kaikissa maissa täysi ikäinen, ainakin minun tietääkseni. Noh hälläväliä ryppyjä oli nähtävissä heti aamulla silmät avatessani ja joo kyllä nyt minä tiedän olevani taas vuoden vanhempi. Eron huomaa hetkessä. (ikäkriisi) Vaikka kuinka ryppyseksi tulen niin tänäkin vuonna ihanat ihmiset on muistanut onnitella minua erillaisin tavoin. Keräsin tähän nyt joitain mieleen jääneitä onnitteluita ja siellä oli yksi ylitse muiden. Koittakaas arvata mikä se noista on?

image image

näytän niin nuorelle tuossa kuvassa vaikka siitä ei oo kun 8kk… image imagemä heti aamusta, RYPPYJÄ!

Kyllä se on tuo yksi ”päivää” päivitys, se tunne kun kelaat seinääsi läpi kun siellä on melkein 200 ”onnee! :)” postausta ja sit lävähtää eteen päivää. Aivan mahtava idea, piristävä! Ja muutenkin olen kyllä ihanien ihmisten ympäröimä!

Eilen hieman itketti koska tajusin että mä saan viettää synttäreitäni yksin eikä kukaan oo minua juhlimassa tai antamassa lahjoja. Tiedän minun pitäisi olla jo aikuinen eikä minua pitäisi kiinnostaa tuollaiset asiat, mutta se nyt vaan sattuu olemaan näin että lahjat on minulle oikeasti tärkeitä. En tarvitse isoja ja kalliita lahjoja tai niitä ei tarvitse olla montaa mutta edes yksi vaikka itse tehty lahja riittää. Syntymäpäivä olisi kiva viettää oman perheen kanssa ja omien ystävien kanssa, mutta olen täällä eikä minulla ole juhlia tai ketään.. oivoi, tekispä joku minun kanssani jotain, tekisipä joku minulle jotain. Sain kukkia se oli kyllä ihana lahja puolituntemattomalta jätkältä ja kaikki ihanat onnittelijat eli sain kaikkea mitä tarvitsin/ halusin ja enemmän! Loppujen lopuksi minulla oli aivan mahtava päivä! Eli seuraavaksi esittelen kuvilla minun erilaiset syntymäpäiväni.

image

Huomi tää teksti on ollut tarkoitus kirjoittaa 22.04 mutta julkaistu 23.04.

image

Synttärilahja itselleni, uusi mekko

image image image

image image

image image image image image image image image image image image

mullakin oli synttärikakkuimageJa toivoin…

Me lähettiin vanhemman pojan kanssa kahestaa aamulla shoppailee, josta ostin itselleni mekon lahjaksi. Sitten mentiin St-Cerquen kukkulalle syömään suklaata, puhaltelemaan ilmapalloja ja pitämään hauskaa. Voi että mä nautin ja meillä oli aivan huippu hauskaa! Saippuakuplat on vaan jotain niin parasta ja toi poika on jotain ainutlaatuista. Sitten pelailtiin ulkona kaikki yhessä ja illasta herkuteltiin. Mä olen onnekas aupair pojat on täyttä kultaa <3 Tänään tajusin että elämä on tässä ja nyt ja että minu paras syntymäpäivälahja on Sveitsi ja lapset. Laatuaikaa!

Kuohari lasilliseen kera upean auringonlaskun oli aivan täydellistä päättää päivä <3

Kuohari lasilliseen kera upean auringonlaskun oli aivan täydellistä päättää päivä <3

Mahapullollaan herkkuja ja nukkumaan. -onnellinen

Mahapullollaan herkkuja ja nukkumaan. -synttärisankari

Happy Birthday mulle!

SaiPa ♥

10.4.2015 Yleinen

Jani Nieminen palaa SaiPaan :)

Jani Nieminen Meidän Poikia 2015-2016

article_20150409110732

SaiPa on solminut kauden 2015-2016 kattavan sopimuksen maalivahti Jani Niemisen kanssa. Sopimus sisältää seuran option kahdesta kaudesta (2016-2018).

Ja Kiitos tietenkin SaiPan omalle kasvatille, Jesse Mankiselle, kuluneista vuosista ja menestystä uusiin haasteisiin. Takaisin voi aina tulla, kun oikea hetki koittaa.

Throw back

25.2.2015 Yleinen

Hiihtoloma on nyt ohi ja koulu on taas alkanut. Hiihtoloman kolme viimeistä päivää olin Messilässä laskettelemassa. Kun lähettiin sinne nii mä vaa kuuntelin musiikkia ja loin tän blogin ja söin vähän karkkii ja taisin käyä myös instagramis. (@minimonsterii) Ajomatka kesti sellasen tunnin. Kun lopulta päästiin rinteisiin, vuokrasin sukset ja laskin niillä ekan illan. Tokana päivänä käytin mun suunnitelmaa, eli otin laudan, ja laskin sillä. Aluks luulin et tää ei onnistu ikinä, mut sittelounaan jälkeen mä tajusin et mul onki tarpeeks taitoo, itsevarmuutta ja haluu mennä isoon rinteeseen. (siihen loivempaan, vaik seki oli jyrkkä) Se meni paaaaljon odotettua paremmin. Vähänkö mä olin tyytyväinen mun laskuihin ku osasin. :) Se oli muuten yllättävän raskasta ja mua sattu pohkeisiin sen loppuillan ja mun nilkkaki oli kipee. Mun Kolmannen päivän suunnitelma oli et ottasin taas sukset alle, mut olin niin tyytyväinen mun lautailu taitoihin et päätin sit ottaa laudan. Sitä paitsi lautailu on paljon makeenpaa ku suksilla meno. ;)

Minä laudalla valmiina laskemaan mäkeä alas

Minä laudalla valmiina laskemaan mäkeä alas

Seki päivä oli hyvä ja laskut onnistu paremmin ku olin oottanu. Ennen ku lähettiin kotimatkalle, päätettiin paistaa nuotiolla makkarat. Autossa sai viel syyä leipää ja napostella karkkeja. Sil matkal kuuntelin myös musiikkii ja kävin instas ja yritin kirjottaa tän varmaa jotai viis kertaa ja eilen mä sain tän jopa valmiix mut sitku yritin tallentaa sitä varmuuden vuoks, nii tää melkei koko juttu katos. Täs oli 217 sanaa ennen tallennusta ja tallennuksen jälkeen enää 72 sanaa. :(  Mut pysytään aiheessa. d;  Kun lopulta päästiin kotiin, alko melkei heti arkeen valmistautuminen. Mun viikko ei alkanu mitenkää kevyesti ku kouluu oli sellasen 7 tuntii. (08.15-15.00)  Kaiken lisäks sain kuulla et yks meiän koulun tyyppi oli kuollu hiihtolomal. Se oli suht järkyttävä tieto  );

Mut kiitos ku jaksoitte lukee ja hiihtolomast tulee viel ainaki yks tällanen ja mun muutki kirjotukset saattaa olla aika pitkii. :)

Apulanta keikkafiilistelyä

12.1.2015 Yleinen

Eli myöhästyin pahemman kerran Apulannan keikkamyynnistä lokakuussa. Havahduin vasta kun kaikki liput olivat loppuunmyydyt. Otti niin päähän. Kälyni oli saanut kaksi hajapaikkaa hänelle ja ystävälleen lauantaille. Sitten tuli tieto lisäkeikasta. Ajattelin jo meneväni yksin(!) perjantaille. Kunnes päätin kokeilla huutokauppoja ja jopa ovelta ostamista. Keikkaa edeltävänä keskiviikkona aloin etsimään kahta paikkaa facebookin kirppareilla. Nopeasti tärppäsi kaksi vierekkäistä paikkaa yläkatsomosta kohtuullisella hinnalla. Jes! Raha vaihtoi omistajaa ja liput tulivat sähköpostiin.

Noin tuntia myöhemmin sain viestin permantopaikoista, snake pit lipuista. Päätin ottaa ne ja laittaa kälyni liput myyntiin, heillä kun oli hajapaikat ja he pääsisivät vierekkäisille paikoille. Eivät kuitenkaan meinannut millään mennä kaupaksi ja alkoi iskemään paniikki. Myin omani kun minulle tarjottiin toisia permantopaikkoja! Ja kas ollakkaan nekin snake pit paikat!!! Ajattelin että olkoot. Jääköön vaikka käteen nämä minä otan! Nyt minulla oli 4 snake pit paikkaa ja kaksi hajapaikkaa katsomoon.. Hajapaikat sain kuitenkin vielä lauantaina kahden aikaan myytyä.

jäljellä oli 4kpl monta tuntia jonotettuja snake pit lippuja ja ostohinnalla. Huutokaupassa kahdesta lipusta pyydettiin jopa 295€!

IMG-20150110-WA0002

Tytöt olivat äimänä että mitkä snake pitit, niin olin minäkin. Tiesin että ovat hyvät paikat mutta tämä ”hyvät paikat” oli kyllä aika lievä ilmaisu! Kun vihdoin tajusimme missä paikat ovat, jätti sydän muutaman lyönnin välistä ja alkoi jännitys tärinä. 4 30+ naista hikersivät ja hihittivät kun pikkutytöt. Keikka alkoi ja ihmettelin väljyyttä pit aitiossa (muutama metri lavasta!)

Selvisi että niitä ei montaa kymmentä ollut! Wau!

2015-01-11 19.30.35

Nostalgisia tunteita, itkua, iloa ja hysteriaa!

Lieskaa ja ”pommeja”. Joiden aikana lämmöt nousivat pitissä niin tulesta kun keikkafiiliksestä.  Aitioon lensi T-paitaa ja plektraa.

20150110_221613

Lava oli edessämme ja takanamme. Oikeastaan ympärillämme.aivan mahtava valoshow, pyrotekniikka show, akrobaatit, rummut, lentokoneet ja varsinkin pojat heitti niin mahtavan shown, vaikka alkuun vähän pelkäsin että toimiiko näissä puitteissa. Voin sanoa että toimii!

2015-01-11 19.04.55

Niin hienoa settiä, upea porukka!

Harmittaa näin jälkikäteen ettei mukaan tullut Samsung s2:sta parempaa kameraa…

2015-01-11 19.06.41

2015-01-11 19.21.36

Tätähän me osattiin odottaakin! Mister Temonen astui lauteille!  Yleisö repesi liitoksistaan. Ja todella tunteikas kokemus taisi olla myös itse Tuukalle.

2015-01-11 19.21.02

Siinä se on, koko sakki jota kiittää upeasta esityksestä ja showsta. Unohtamatta näitä piilossa olevia tekijöitä. Joita Tonikin muisti kiittää.

2015-01-11 19.31.54

Jos tämä oli KOSTO, niin saavat pojat kostaa jatkossakin!

Tämä oli niin mahtava kokemus kaikin puolin!

*** KIITOS ***

Kiitän lämpimästi

10.11.2014 Yleinen

Niukin naukin tulin valituksi neuvostoon, kiitän nöyränä kaikkia äänestäjiäni!

Mielenkiinnolla ja innostuneena odotan tätä luottamustehtävää.

 

Kaikenkaikkiaan äänestysprosentti oli harmittavan alhainen. Kun olen vaaleista puhunut, yllätävän paljon olen törmännyt kirkosta eronneihin. Ihmisillä on kummallisen negatiivinen asenne kirkkoa kohtaan. Yksi asia johon haluan vaikuttaa on tuoda kirkkoa ja sen toimintaa positiivisessa mielessä esille ja saada kaikki kansa lähestymään kirkon toimintaa.

Ilahduttavaa oli että nuoretkin olivat käyneet antamassa ääntänsä yhtä hyvin kuin täysi-ikäiset. Sieltä se muutos lähtee :)