Selaat arkistoa kohteelle #kiitokset.

Pokémon GO, Pelipäivä 5

23.5.2017 Yleinen

Noniin! Tänään kerron hienosta, hienosta pelistä nimeltä Pokémon GO! Peli on siis puhelin peli joten näppäimistä ei tarvitse kertoa.

Perussisältö:   Pokémon GO:ssa tarkoituksena on kerätä eläimiä joilla on supervoimia eli Pokémoneja. Pelissä on kolme eri poképalloa, ne ovat: poképallo (saa heti alussa), great ball (saa levelillä 12) ja vielä ultra ball (saa levelillä 20). Pystyt valtaamaan saleja (gym), mutta voit vallata saleja vasta levelillä 5 ja tarvitset riittävän hyvän pokémonin riittääksesi vallata salin yleensä.

Omat fiilikset ovat erittäin hyvät!

Pokémon GO:ssa on nykyään nearby. Nearby on lista jossa näkyy missä on lähellä olevat pokémonit. Ennen oli Singtings joka näytti mitä on lähellä, se ei näyttänyt missä ne on.

TÄMÄN HIENON PELIN ON LUONUT NIANTIC! KIITOSTA NIANTICILLE!

 

Pokédex

Ja tämmöstä piti mennä hakee lähipuistoon!

Sain!

Ja, kun on tälläinen keli…

Tulen kotiin kiireellä ja onnistun hajottamaan nurmikon…

 

 

 

 

Yousician kitaransoittopeli

15.8.2015 Yleinen

Löysin ilmaisen kitaransoitonopettelupelin nimeltä Yousician tällaisesta osoitteesta: https://get.yousician.com/. Ideana on soittaa erilaisia kappaleita ja harjoituksia jonkin sortin tabulatuurien pohjalta. Ohjelma sitten kertoo, miten hyvin soitat ja avaa uusia tehtäviä onnistuneiden suoritusten jälkeen. Ilmaista versiota voi käyttää kerralla vain lyhyen ajan, kunnes tulee ilmoitus, että ohjelma ei enää toimi 12 tuntiin kunnolla (peli ei anna enää palautetta ja uusia tehtäviä ei avaudu), ellei sitten osta pelin premium-versiota. Pelistä on tulossa pianoversio, joka myös kiinnostaisi minua kovasti.

Olen siis vasta vähän aikaa ehtinyt pelata. Peli on suunniteltu tosi yksinkertaiseksi, josta annan kiitosta. Lisäksi peli tuntuisi sopivan ihmisille, jotka eivät osaa soittaa kitaraa vielä ollenkaan. Pelissä on myös kitaranviritysominaisuus. Itse olen yhdistänyt kitarani tietokoneeseen Xbox 360:n Rocksmith-pelin (voi ostaa esimerkiksi täältä: http://www.verkkokauppa.com/fi/search?q=rocksmith) mukana tulleen usb-johdon avulla. En tiedä, onko jotain muitakin tapoja.

Pelin maksullisen version hinta on 9,99 dollaria kuukaudessa.

Suosittelen ehdottomasti kokeilemista (jos omistat kitaran ja voit liittää sen tietokoneeseen)! :)

Lisätty 10.9.2015:

Nykyään pelissä toimii pianokin. En ehtinyt vielä kokeilla, koska käytin jo tämän päivän aikani kitaralla. Omistan sellaisen ihan OK kosketinsoittimen kuin Roland RS-50, jonka voi liittää tietokoneeseen samalla johdolla, jota käytän kitaraa soittaessa. Odotan innolla, että pääsen harjoittelemaan pianonsoittoa! :)