Selaat arkistoa kohteelle kevätmessut.

Kevätmessut

10.4.2016 Yleinen

Tuli käytyä lauantaina kevätmessuilla Messukeskuksessa. Oli paljon ihmisiä lähtenyt liikkeelle ja kiinnostusta oli ihan selvästi kevätmessuista. Paljon oli nähtävää. Oli veneitä, grillejä, poreammeet, ruohonleikkurit, pölynimurit, mökkejä, kukkia, puutarhahanskoja, koruja. Kaiken puolin hyvät messut.

 

Hinnat oli minusta todella taivaissa. Autopaikka 12 euroa ja sisäänpääsymaksu 18 euroa. Yhteensä 30 euroa!!!!! Pariskunnille se tekee jo 48 euroa ja sitten jos sieltä vielä jotain ostaa, niin kyllä sinne rahaa palaa. Hinnat on todella taivaissa. Minun tulee käytyä messuilla vuoden aikana noin 4-5 kertaa.

 

Tuli sieltä jotain kumminkin ostettua. Kaksi nippua ruusuja, lentokone muotti leipomiseen, käsivoiteita kolme pulloa, Meriläisen leipomosta piti ostaa pullat. Ei ole sitten mitkään pienet pullat. Meriläisen leipomo kun tunnetaan ylisuurista pullista. Ruisleipää piti myös ostaa sen verran enemmän, että osan saa laittaa pakastimeen.

 

Hyvät ja onnistuneet messut oli kaikin puolin ja kyllä se vain mieltä piristi ja virkisti. Nyt on hyvä alkaa sitä kevättä odottamaan. Kyllä se sieltä tulee hitaasti mutta varmasti.