Selaat arkistoa kohteelle keskiviikko.

Ärsyttävä keskiviikko?

25.5.2016 Yleinen

Hellou!
Kaikki lähti siitä, että puoli vitsillä tein jonkun persoonallisuustestin netistä, sillä muistan, että joskus psykan tunnilla on tullut opettajan ohjeistamana tullut tehtyä sellanen. No, päätin tehdä sellaisen. Ei siinä testissä sinänsä mitään ihmeellistä ollut ja vertailun vuoksi kahlasin nettiä läpi ja tein aika monen erikin sivun persoonallisuustestin, ihan vaan ajan kuluks ja huvin vuoksi.

Kun olin tehnyt ns. ”yhteenvedon” kaikista testeistä ja tarkastellut tuloksia yms ja tullut siihen tulokseen, että tulokset olivat pelottavan paikkaansa pitäviä, löysin jonkun sivun mitä kautta pääsi tekeen jotain ammatinvalintatestejä. Noh, olihan niitäkin pakko koittaa ja oikeestaan ehkä ihan hyväkin.. Muutaman testin kerkesin tekeen, kunnes tuli sellanen tunne, että ei hemmetti sentään, nyt riittää..

Siitä tuli melkeinpä ärsyttävä olo ja eniten ehkä turhautunut.. Ainakin mulle, koska mulla ei oikeesti ole mitään hajua, että mikä mä haluan olla tai mikskä mä haluisin tulla…
Äidistä opoihin tenttaa, että mikä susta tulee isona. Mä en tiedä! Ja mitä lähempänä lukion loppuminen on, sitä enemmän tulee sellanen olo, että voi tsiisus, en mä oikeesti tiiä…

Kun suurin ärsytys oli laantunut, keräsin taas ajatuksia kasaan ja totesin, että ei tää elämä oo niin vakavaa. Minä ja moni muukin, ketkä tuskailee tulevaisuuden suunnitelmien kanssa, löytää varmasti oman ”punasen lankansa”. Jos mietin itse nyt, että missä kuvittelen itteni 10 vuoden päästä, niin voin sanoa, että päässä on vaan pelkkää tyhjää eikä ole mitään käsitystä siitä, mihin elämän polku vie ja kuljettaa. Täytyy vaan luottaa siihen, että oma juttu löytyy kyllä. Jos ei heti, niin erilaisten vaihtoehtojen jälkeen :)

Ei mulla tällä kertaa ollu oikeestaan muuta, halusin lähinnä vaan avautua aiheesta ja toivon, että ehkä joku teistäkin on paininu tai parhaillaan painii saman ongelman kanssa. Mutta juu, sellasia ajatuksia tänään! :)
Huomenna on taas päivä uus ja uudet kujeet, joten eiköhän valmistauduta myös pikku hiljaa perjantaihin ja piakkoin saapuvaan viikonloppuun!

Hyvää loppuviikkoa kaikille :)

Kirppislöytöjä & tyttöpöpöjä

20.5.2015 Yleinen

Hyvää hupenevaa keskiviikkoa kaikille inside & outside of omablogi!

Nyt kannattaa lukea, sillä tämä on varmaan ainoa tyttömuottiin sopiva kirjoitukseni koskaan ikinä😉 Elikkäs tänään käytiin Kaarinan kanssa Rauman Torin 10 ja Nostalgia-kirppareilla. Lupauduin vain seuraksi krhmtuotanoiniin niukahkon fyffetilanteeni takia. Mutta sitten….yhtäkkiä…hyllyistä hyökkäsi käsiini toppi ja kaksi hajuvettä! Hups. Enkä pystynyt niistä enää sitten irti päästämään.

DSCN4213

Tää ihana toppi oli siis vaan 2,5 euroa ja kirsikkana kakun päällä: MUN LEMPPARIVÄRI 😱

DSCN4215

Ja tämä Yves Rocherin täysinäinen hajuvesi oli vain 3 €. Nimi on ”Cerisier en fleurs”. Ah so poetic. Luin varmaan 5 kertaa ton nimen ennen kuin kirjotin oikein.

DSCN4216

Ah ja sitten tämä, The Body Shopin Chocomania 5 €, tuoksuu ihanalta suklaalta 🍫 😍 en ole mikään kreisi suklaafani (tiedän, se  on niiiiiiin outoa jos nainen ei kybällä fanita suklaata), mutta tässä on sitä jotain, myönnetään! Ja paras = aina ku kävelen ihmisten ohi, niitten alkaa tekee hirmuisesti mieli suklaata 😂😂

DSCN4222

Pakko vielä laittaa kuvaa mun tän päivän asusta! Yleensä en jaksa panostautua näinkään paljon ulkoiseen olemukseeni, no.. tän kuvan ottamiseen ei oo ainakaan panostettu niin menkööt se siinä.

Okei oikeasti olin tän näkönen tänään.

11170348_10205470654623587_2628436437034220466_n

 

Tänään sain kutsun Lotan ylioppilaskarkeloihin jei! Lupauduin auttamaan Lotan äitiä valmisteluissa ja kahvin kaatelussa, kun muuten hän ois ollu yksin siellä pää kolmantena jalkana 😏

Sellainen siis minun keskiviikkoni, mites muilla on menny? ☺ Uu ainiin, melkeen unohtu, RAUMALLA paistoi aurinko tänään! Yleensä se on niin, että jos täällä ei sada, niin ainakin tuulee 😄

Kiitos lukeneille ja mukavaa illanjatkoa everyone! Pusu 😘