Selaat arkistoa kohteelle kesäkunto.

Pyllyn posket kovilla

6.5.2015 Yleinen

Huh, nyt voi sanoa, että kannikkaan koskee! Oon ollut ahkera ja pyöräillyt jopollani (tarkemmin sanoen se on kyllä retro ;)) paikasta A paikkaan B tänään kaksikin kertaa ja siinä välillä suhaillut siellä ja täällä ja vähän tuollakin. Retro- kausi on siis korkattu ihan urakalla ja se kyllä tuntuu hanurissa! Herkät pyllyn poskeni tarvitsevat vielä hieman totuttelua tähän uutukaiseen kesäiseen lajiin..

Asiaa ei toki auta yhtään se, että olen tehnyt saliakin vähän miten sattuu ja persposkiakin aika monena päivänä jo peräkkäin, joten saattaahan tuo vähän jo alkaa tuntumaan, jos vaikka huomenna antais kannikoiden levätä. Ainakin salihommista. Itse takamus ei ole siltikään ulkonäöllisesti siitä mihinkään muuttunut, ihan yhtä läppänältä se mun mielestä vaikuttaa, kun aina ennenkin. Tai ei nyt varsinaisti läppänä, mut ei järin pulleakaan. Ainakaan halutulla tavalla.. Mutta tänään jalkaprässi tuntu yllättävän kevyeltä niillä painoilla, mitä muistelisin aiemmin enimmillään käyttäneeni. Etureikkareihinkin sai lisätä jopa pari punnusta. Mutta miksei se hitto vie näy missään!?

On tämäkin melkosta pitkä piimäsen ihmisen touhua. Ei siis oikeestaan mun laji, mutta silti sitä yrittää ahertaa. Näin pitkästä aikaa viikonloppuna serkkuani ja hän alkaa dieetata ja reenata taas syksyn body fitness- kisoihin. Jokseenkin välillä tulee semmonen älytön ärsytys, et miksei mulla ole semmosta itsekuria, kun tällä serkullani on. Se on kyllä pienestä pitäen ollut täydellisyyden tavoittelija ja hillittömällä itsekurilla varustettu henkilö. Jotain siellä on pieleen mennyt, kun meidän vanhemmille on jaettu nuita periytettäviä ominaisuuksia. Täältä suunnasta jäi jotain uupumaan ja pahasti tuon itsehillinnän saralla.. Mutta ei se auta, kesäkunnossa se on valaskin! :D