Selaat arkistoa kohteelle kauhu.

The Shining (Hohto)

29.3.2015 Yleinen

Yksi kasari luvun hyytävimmistä kauhuelokuvista Hohto,  joka perustuu Stephen Kingin vuoden 1977 romaaniin.

Jonka myöhemmin Stanley Kubrick ohjasi/käsikirjoitti/tuotti elokuvaksi.

Elokuva oli suunnattu psykologiseen kauhuun. Omasta mielestäni psykologiset kauhuelokuvat ovat parhaita ja toki pelotavimpia koska ne voivat olla aivan tavallisia asioita mitä helpostikkin voisi käydä oikeassakin elämässä. Ei tarvita kuin yksi hullu ja KABUM!

Mutta juuh mennääs elokuvaan. Se oli mielestäni todella mahtava elokuva! Painotan sanaa                       M A H T A V A. Elokuvan näytelijä kaarti oli valittu hyvin ja Kubrick oli hienosti saanut sovitettua kirjan käsikirjoitukseen. Juoni eteni hyvin ja jännitystä ei puuttunut tippaakaan.

Huomenta!

2.2.2015 Yleinen

tähän väliin voi vilkasta mitä on tulossa.

oon ihan hulluna näihin videoihin. Nää on nii siistejä

Stephen King-Hohto

2.12.2014 Yleinen

Hohto on ensimmäinen lukemani Kingin kirja, ja se oli mielestäni lukemisen arvoinen, vaikkakin odotin siinä olevan enemmän kauhua, onhan se luokiteltu kuitenkin kauhukirjallisuuteen. Odotin enemmän selkääkarmivaa ja kananlihalle vetävää kirjaa, mutta niin ei kuitenkaan käynyt. Jos voisin palata taaksepäin ajassa uskoisin lukevani sen, sillä se on tunnettu kirja ja sen arvostelut ovat mahtavat. Kirjan juoni tempaisi kuitenkin mukaansa! Suosittelen!