Selaat arkistoa kohteelle kasvo.

Päivän kasvo – päivän rosvo

5.8.2014 Huumori, Sekoseko, Yleinen

Päivän rosvo -ohjelma esittelee päivittäin uuden huonosti käyttäytyvän hahmon tai inhottavan ilmiön. Esittelee, jos ehtii ja muistaa. Idea on osittainen lainaus Ylen Päivän kasvo -ohjelmasta pensselssonmaisesti mukaeltuna.

Perjantai 8.8.2014: Kreikka. Kaksi valtiontalouden tukipakettia on Kreikalle jo muulta maailmalta lähtenyt, vaan ei taida riittää. Nyt entinen sivistysmaa tarvii jo kolmannenkin puketin, näin uskovat talouden asiantuntijat. Suomen maksuosuus liki tuplaantuu, eli on kohta jo niin paljon, että mun näppäimistöstä loppuvat numerot.

Torstai 7.8.2014: Ampiaiset. Sadat ja tuhannet lentävät kamikazet eli epätoivoiset ampiaiset on jätetty kuningatareukkonsa toimesta kuin hyönteinen heitteille, ja sekös saa ukkokansan vallan kyrpiintymään. Ja kun uros oiken sapettuu, mitä se tuolloin tekee? Juuri niin, se hyökkää viattomien ihmistaimien päälle. Eikä kuulemma lopeta ennen yöpakkasten tuloa. Kliffaa hei!

Keskiviikko 6.8: Helle. Helli helle, paista päivä, ja kyllä sinä paistatkin. Kuinkahan kalliiksi tämä meille veronmaksajille tuleekaan. Vanhukset hakeutuu sairaalaan. Työikäiset hakeutuu saikulle, tai ainakin työpaikassaan rakennuksen viileimpään kohtaan, joka ei todennäköisestikään ole juuri se oma toimipiste.

Tiistai 5.8: Vladimir Putin.
Putin löi hutin, kun kielsi koneilla pärräilyn Venäjän ilmatilassa. Voipi sattua itse seppää sääreen tuo huitaisu.

Maanantai 4.8: Kova onni. Kaikki, mitä ei ole naulattu kiinni, joko putoaa ja särkyy tai rikkoontuu muuten vaan näissä käsissä.