Selaat arkistoa kohteelle kaluste.

Muuttoremppaa

7.7.2014 Vakavasti otettava, Vapaa-aika, Yleinen

Juu, tässä on ollut ja on yhä heinäkuu aikaa tehdä muuttoa ja remonttia. Oikeastaan päinvastaisessa järjestyksessä siis. Anyway, asiaan.
Muuttomatka on hyvin pitkä, not. Muutan Kuusankosken keskustasta Kuusankosken keskustan viereen Kymijoen toiselle puolelle. Autolla matkaa keskustaan tulee olemaan 1,1 km, fillarilla/kävellen n. 850-900 metriä.

Näkymä makkarista ulos

Näkymä makkarista ulos

Rempasta:
Seiniä ja vähän muitakin pintoja on tasoiteltu ja hiottu. Kolmion noin 130:sta maalattavasta seinäneliöstä on nyt maalattu kaikki, jäljellä on enää pientä pensselipuuhaa arviolta yhden päivän ajaksi.
Ovia ja kaappeja on kiristelty ynnä viritelty, lamppuja siirrelty ja asenneltu, lavuaaria ja wc-istuinta trimmailtu + pientä muuta säätöä tehty aika lailla. Yksi suurimpia haasteita tulee olemaan lattioiden saattaminen edes auttavalla tavalla elinkelpoisiksi. Vanhaan ja vähän ikävän näköiseen sisäkattoon ei nyt kosketa.

Keittiön verho

Keittiön verho

Hankinnat:
Niin, kalustehankintojakin on pitänyt ja pitää yhä suorittaa. Hankittu on jo (omien vähäisten kalusteideni lisäksi) mm. kattolamppuja, keittiöpöytäryhmä (kiitos ihana Maikki), mökötyshuoneen levitettävä puusohva, pari nojatuolia ja luonnollisesti baaritiski. BAARITISKI, JEE! Niin, ystäväni joen pohjoispuolelta Poti kävi pyynnöstäni mitoilla, aikeenamme on rakentaa itse baaritiski, jonka sisuksiin asennetaan mm. aito baarijääkaappi. Siitä myöhemmin lisää.
Hankittavaa on paljon, sillä muutan valmiiksi kalustetusta yksiöstä kalustamattomaan kolmioon. Siinä Visa vinkuu ja setelit suhisee, ennen kuin paikkaa voi kodiksi kutsua. Eilen illalla ostin verkkokaupasta ihka uuden television, Samsung 40″ LED-TV:n.

Keittiön pöytä

Keittiön pöytä

Noh, myöhemmin tästä lisää. Ammattimaista lattiasiivoushenkilöä (kauttaaltaan vanha muovimatto) kaipaisin, tietääkö joku jonkun? Hjelppa mej, saat halin ja ehkä toisenkin. Ja pannusumppia, totta kai.

Saa tulla pyyhkimään

Saa tulla pyyhkimään

Niin tai näin, yritän päästä nukkumaan uuteen asuntoon, jolle muuten oon antanut nimen Ranska, jo tällä viikolla ennen heinäkuun puolta väliä.