Selaat arkistoa kohteelle kale.

OPPIMAAN INNOKAS

10.5.2019 Yleinen

Kaapo tuli ja löi ällikällä jopa Kalen, joka oli Jutin kanssa törmäillyt Kosicen kypärävarastossa. Nyy rillataan, sano Juti, ja savua alkoi tulla kellarista siihen malliin, että jäädytyskoneilla oli tehtävää enemmän kuin tarpeeksi.

Veikkauksen tilanneseurantaa alkaa tulla huomisen aikana tälle sivustolle. Näyttäisi siltä, että Saska on löytänyt hyvin bonuspisteitä niin Tshekin kuin Slovakian osalta eli kärkipaikka on hänen.

Skabaan saatiin hienosti 11 osallistujaa. Tilanne ekan päivän jälkeen. Hajonta on jo aikamoista, mutta Jones ja Seve ottavat muita kiinni. Itäharjun turbiini Pasi, tuo loistava vakioveikkaaja jumalan armosta on päättänyt aloittaa hitaasti. Vesa ja Elisa ovat hyvin arvailleet kuten Lehtosetkin. Isä-poika -taistelu on kärjessä meneillään. Sen jälkeen tuleekin vankka turkulaisedustus.

Direktoraatti on päättänyt myös muuttaa palkintojenjakoa omavaltaisesti. Koska jonkun täytyy aina olla viimeinen niin on oikeutettua palkita veikkauksen viimeiseksi sijoittuva yllätyspalkinnolla.

Saska 13
Janne 9
Tuija 7
Eva 6
Petteri 6
Lehtoset 5
Elisa 5
Vesa 4
Pasi 4
Severi 2
Jouni 1

Ei muutoksia tilanteessa

13.5.2017 Yleinen

Elisa jatkaa johdossa hurjalla kiekkotietämyksellä. Severi, tuo nuorin osallistuja kertoi, että hän aikoo vielä nousta ja kerätä potin. Jannekin on panostanut finaalipeleihin, hänen toiveenaan on voittaa kisa finaalin rl-kisassa. No hyvä se on, että haaveita on. Pasi, Petteri ja Saska, nuo miehet, jotka olettavat tietävänsä kiekosta jotain ovat ennakko-odotusten mukaan keskivaiheilla, ja oletettavasti siellä pysyvätkin.

Tilasto-osaston laatiman ennusteen mukaan ainoastaan Panarinin mahdollinen dopingkäry ja suoritusten mitätöinti pudottaisivat Elisan pois 3 parhaan joukosta.

Kalestakin saatiin lopulta äänihavainto Eiffel-tornin juurelta. Teemu oli etsimässä Mattia tornista ja havahtui turkulaistamperelaiseen puheenparteen. Kalehan siellä oli. Kale pyysi pojat mukaansa ja vei heidät ravintolaan syömään.

Kale, Teemu ja Matti istuivat pöytään. Kale päätti, että Teemu kielimiehenä hoitaa tilauksen. Teemuhan teki työtä käskettyä ja viittoili tarjoilijan lähemmäs. Teemu tilasi pelkän pihvin  ranskalaisilla, tarjoilija otti tilauksen vastaan. Tarjoilija kysyi Teemulta, että mites noi vihannekset. Teemuhan ei häkeltynyt vaan vastasi, että ne ottaa saman.

Elisa 45
OP 41
Jouni 39
Saska 38
Pasi 37
Petteri 36
Lehtoset 35
Janne 33
Severi 33