Selaat arkistoa kohteelle Kalanruoto.

Saksilettien ja kalanruodon yhdistelmä

7.6.2015 Yleinen

IMAG1565
Kokeilin ihan uutta lettiä, saksilettiä. Alku oli hankala, mutta nopeasti sain kiinni ja ihan siisti tuli. Molemmilla puolilla kaksi saksilettiä, joista ylemmässä vesiputoustyyppisesti hiukset sujahtavat vain letin välistä ja ne lisättiin alempaan saksilettiin. Näyttää kivalta ja säilyi hyvänä yönkin yli. Purkaminen kahden yön jälkeen ei kuitenkaan ollut kovin helppoa, eikä tästä tullut nättejä kiharoita.
IMAG1563

Vappujuhlaan Frozenista Elsa-kampaus

29.4.2015 Yleinen

Harjoiteltiin huomiseksi Elsa-kampausta eskarin vappujuhlaan. Oli yllättävän nopea ja helppo tehdä. Kyseessä hollantilainen löysä kalanruotoletti. Saisi vielä löysätä lettiä, mutta pelkään sen sitten hajoavan leikin tiimellyksessä.

IMAG1419

 

Keskimmäisen letti ponnariin

29.4.2015 Yleinen

Sain suostutella aika lailla, jotta pääsin koskemaan nuoremman tyttäreni tukkaan. Minun pitäisi kuulemma toivoa mallinukkea, joulupukilta voisi saada. Lopulta Dora televisiossa sain luvan kokeilla, kunhan en häiritse katseluhetkeä kiskomalla hiuksia tai olemalla edessä. Hyvin sujui ja kiva sadepäivän aktiviteetti minulle. Taidetaan tälle tytölle tehdä usein näitä ponihäntään tehtäviä lettejä.
IMAG1413
Tässä twisted edge fishtail braid. Alku ei meinannut sujua, mutta loppu meni jo hyvin. Olisi vain pitänyt kastella hiukset ensin, tämä olisi hillinnyt haituvia.
IMAG1412