Selaat arkistoa kohteelle Kaapo.

OPPIMAAN INNOKAS

10.5.2019 Yleinen

Kaapo tuli ja löi ällikällä jopa Kalen, joka oli Jutin kanssa törmäillyt Kosicen kypärävarastossa. Nyy rillataan, sano Juti, ja savua alkoi tulla kellarista siihen malliin, että jäädytyskoneilla oli tehtävää enemmän kuin tarpeeksi.

Veikkauksen tilanneseurantaa alkaa tulla huomisen aikana tälle sivustolle. Näyttäisi siltä, että Saska on löytänyt hyvin bonuspisteitä niin Tshekin kuin Slovakian osalta eli kärkipaikka on hänen.

Skabaan saatiin hienosti 11 osallistujaa. Tilanne ekan päivän jälkeen. Hajonta on jo aikamoista, mutta Jones ja Seve ottavat muita kiinni. Itäharjun turbiini Pasi, tuo loistava vakioveikkaaja jumalan armosta on päättänyt aloittaa hitaasti. Vesa ja Elisa ovat hyvin arvailleet kuten Lehtosetkin. Isä-poika -taistelu on kärjessä meneillään. Sen jälkeen tuleekin vankka turkulaisedustus.

Direktoraatti on päättänyt myös muuttaa palkintojenjakoa omavaltaisesti. Koska jonkun täytyy aina olla viimeinen niin on oikeutettua palkita veikkauksen viimeiseksi sijoittuva yllätyspalkinnolla.

Saska 13
Janne 9
Tuija 7
Eva 6
Petteri 6
Lehtoset 5
Elisa 5
Vesa 4
Pasi 4
Severi 2
Jouni 1