Selaat arkistoa kohteelle joustoluotto.

Slainan joustoluotolla buustia arkeen

23.6.2016 Pikavippiartikkelit

Älä anna nimen hämätä: Slaina.fi ei liity S-ryhmään millään lailla. Kyseessä on kuitenkin hyvin potentiaalinen rahoitustuote, joka perustuu NordCreditin pikavippiin.

Joustoluotto on joustavampi kuin pikavippi

Joustoluotolla ja pikavipillä on yksi iso ero: joustoluottoa voi nostaa yhdeltä luottorajalta niin monta kertaa kuin huvittaa, mutta pikavippiä saa vain juuri sen verran yhtenä könttäsummana, mitä alun perin hakikin. Mielestäni tämä on konkreettinen ja tärkeä eroavaisuus, sillä modernit rahoitustarpeet kaipaavat usein joustovaraa, ja sitä ei perinteinen, hieman kömpelömpi pikavippi tarjoa.

Slainan joustoluotto on joustava rahoitusratkaisu

Hajosiko autosi? Jouduitko käymään yksityisellä lääkäriasemalla? Syy kuin syy, laskuhan siitä tulee. Jos jokin on varma tässä maailmassa, niin se että lasku löytää aina tiensä postilaatikkoon, jos sellaisia palveluita on käyttänyt. Tässä kohtaa kuluttajilla menee kuitenkin sormi usein suuhun: mistä saisin rahaa, jolla kuitata nämä äkilliset menoerät? Kaverilta tai sukulaiselta vippaaminen ei ole aina vaihtoehto. Moni haluaa myös pitää rahahuolensa täysin omana asianaan – vaikka sukulaisella olisikin rahaa, sitä ei haluta pyytää. Se on ymmärrettävää, kun miettii kuinka hankalia sukulaissuhteet voivat olla jo ilman rahariitojakin.

Joustoluotto yksinkertaistettuna

  • 100-3000 euron luotto
  • Voit tehdä minkäkokoisia nostoja haluat
  • Voit tehdä nostoja koska haluat
  • Voit maksaa lainan takaisin joko pienissä kuukausierissä (max. 300e) tai kerralla
  • 5% kuukausikorko + nostoprovisio
Slaina joustoluotto

Slainan joustoluotto on joustava rahoitusratkaisu ja vaihtoehto pikavipille

Miten joustoluottoja voi hyödyntää arkielämässä?

Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava laina, ja se sopii monenlaisten arjen rahareikien paikkaamiseen. Oli kyseessä sitten rikkinäinen auto, puhjennut pyöränrengas tai vaikkapa arkipyhä jossa on aihetta juhlaan, luotolla voi rahoittaa monenlaista.

Joustoluoton mukana tulee suuri vastuu

Muistathan kuitenkin, että laina on aina lainaa. Tämä pätee myös luoton hakemisessa. Jos et usko, että pystyt maksamaan luottoa takaisin: älä hae lainaa. Se on niin yksinkertaista. Me kaikki olemme kuulleet epäonnisia tarinoita ihmisistä, jotka ovat menettäneet luottotietonsa ja ajautuneet syvälle taloudellisiin ongelmiin. Niistä on hyvin vaikea nousta. Älä siis tee sitä virhettä, että aloitat taloudellisen katastrofin lumipalloefektin ottamalla lainaa silloin, kun siihen ei yksinkertaisesti ole varaa. Vippaamisessa on hyvä pitää mukana perinteinen maalaisjärki.

Joustoluotto vastuu

Laina on aina lainaa – älä pilaa henkilökohtaista talouttasi vipeillä

 

Kertalaina vai joustoluotto?

17.5.2016 Pikavippiartikkelit

Kuten edellisistä postauksistani voi ymmärtää, pikalainoissa on aika paljon eroja. Ennen vanhaan vippimarkkinoilla oli tasan yksi tuote: kertaluontoinen pikavippi. Nykyään asia on kuitenkin täysin muuttunut. Luotonantajat tuovat jatkuvasti markkinoille uusia lainaratkaisuja, jotka sopivat mitä erilaisempiin tilanteisiin. On tililuottoa, kertakäyttöistä luottokorttia, yrityslainaa, laskut rahaksi -palvelua.. kaksi päätuotetta ovat kuitenkin yhä perinteinen pikavippi sekä joustava luottoraja eli joustoluotto.

Kertalaina on jämpti

Kuten otsikko kertoo, kertalaina on selkeä ratkaisu. Yksi hakemus, yksi rahasumma, yksi takaisinmaksusuunnitelma – se on siinä. Monille tämä lainatyyppi on tarpeeksi hyvä – rahantarve on kertaluonteinen eikä luottoa tarvita enää jatkossa. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi auton korjauttaminen, lääkärilaskun maksaminen tai vaikkapa äkkilähdön kuittaaminen. Joskus tekee kuitenkin hyvää ajatella pidemmällä tähtäimellä. Haluatko joka kerta tehdä uuden hakemuksen, kun tarvitset rahaa? Voi olla turhauttavaa kaivaa aina pankin laput esille ja täyttää henkilöllisyystietoja ja tuloarvioita. Tähän ongelmaan on kehitetty ratkaisu: joustoluotto.

Joustoluotolla rahaa aina, kun sitä tarvitsee

Luoton etu on nimenomaan se, että sen avulla voit nostaa lainaa aina kun tilanne sitä vaatii. Kun täytät hakemuksen ja saat luottorajan, voit tehdä tältä tililtä nostoja aina kun huvittaa. Vaikka luottorajasi olisi 3000 euroa, voit silti tehdä vaikka sadan euron nostoja kerrallaan – maksat vain siitä summasta, jonka nostat etkä koko luoton määrästä.

Joustoluotto

NordCreditin joustoluottoa voi nostaa jopa 3000 euroa kerralla.

Yksi eniten joustoluottoa markkinoiva firma on NordCredit. Heidän pikavippinsä, tai oikeastaan pikaluottonsa raja on 3000 euroa, eli rahaa saa hieman enemmän kuin kilpailijoilta – yleensä tililuoton raja on 2000 euroa. Takaisinmaksuerät ovat suurimmillakin lainasummilla aina maksimissaan 300 euroa, eli et joudu pulittamaan itseäsi kipeäksi heti kuukauden päästä. Tämä on erittäin tärkeää, sillä harva meistä pystyy maksamaan esimerkiksi 500 euron laskua tuosta vaan – varsinkaan jos alun perinkin rahatilanne on vaatinut pientä ”buustia”. Kun kuukausierät ovat rajoitettuja, takaisinmaksuaikaa saa reippaasti, parhaimmillaan yli vuoden – tämän jälkeen voit tehdä taas uusia nostoja.

Helppoa, eikö? Sitä se onkin. Jos sinulla herää lainan hakemisen yhteydessä kysymyksiä, kannattaa ottaa yhteyttä vippifirman asiakaspalveluun. Esimerkiksi edellämainitulla NC:llä on livechatti jonka ääressä asiakaspalvelu päivystää aamusta iltaan (kokeiltu on).