Selaat arkistoa kohteelle joulutorttu.

Joulu

8.12.2014 Yleinen

En erityisemmin pidä joulusta. Mutta nyt kun asiaa oon miettinyt niin juuri se, että viime vuonna keskityin joulun vihaamiseen niin antaumuksella niin ei se ainakaan mun oloa parantanut. Niinpä tänä  vuonna aion keksittyä niihin asioihin mistä pidän joulussa. Sen sijaan, että keskittyisin raivoamaan kuinka pahaa lanttu- ja porkkanalaatikot on ja et joululaulut on täyttä kuraa (suurinosa) ja valittamisen aiheita löytyis paaaljon lisää. Mut tähän ajattelinkin kirjoittaa vaan niitä hyviä asioita joulusta. Tai miten ite saan tehtyä joulusta mieluisamman.

1.Tykkään leipoa ja vaikka en tykkääkään luumusta niin oon ite korvannut joulutorttujen luumusoseen jo monen vuoden ajan mansikkamarmelaadilla ja hyvää on ;)

2.Oon tosi nirso jouluruokien suhteen kun tykkään vaan kinkusta ja perunalaatikosta, joten ostan joulupyhiksi aina myös ”normaaliruokaa”. Kuka on sanonut et jouluna on pakko syödä vaan jouluruokaa?!

3.Rakastan suklaata ja muutenkin herkkuja ja jouluunhan kuuluu herkuttelu <3

4.Oon sopinut ystävien kaa ettei osteta toisille joululahjoi niin säästyy ainakin siltä stressiltä :)

5.En kuuntele joululauluja vapaaehtoisesti, koska niitä joutuu pakollakin kuuntelee esim. kaupoissa ja radioissakin niitä soi, joten siinä on jo itselleni tarpeellinen annos. Paitsi et yks poikkeus on: viime vuotinen YleX #joulusinkku biisi on aivan huippu <3 https://www.youtube.com/watch?v=9HXX1g_Tlk4

6. Ja pitäs muistaa et koska on joulu on LOMAA!! Ja loma on aina tarpeeseen :)

Ja hei enää muutama hassu viikko ja se on ohi ;)) Sitten pääseekin juhlistaa uutta vuotta, joka kuuluukin yksiin omista suosikki juhlista :)

joulu