Selaat arkistoa kohteelle Joulutarina.

Joulutarina (elokuva katsottu)

11.12.2016 Yleinen

Katselimme juuri äitini kanssa elokuvan Joulutarina ja syötiin samalla pizzaa. Olimme molemmat nähneet sen aikaisemminkin, ja se on mielestäni yksi parhaista kotimaisista elokuvista (suomalaisista elokuvista mielestäni paras on Young love, muita ei tule oikein edes mieleen, niin vähän niitä kuitenkin tulee katsottua!). Elokuvassa on vähän erilaisuuksia kirjaan nähden, kuten yleensä on tapana. Eipä tuosta paljon jäänyt kuitenkaan ajatuksia mieleen. Aika tavallinen elokuva.

Voit tilata sen täältä (hinta vain 5,95 €):

http://cdon.fi/elokuvat/joulutarina_(1_disc)-809010

Marko Leino – Joulutarina (kirja luettu)

10.12.2016 Yleinen

Jouluihmisenä ajattelin, että voisin ekaa kertaa elämässä joulun tienoilla lukea jonkin joulukirjan. Ostin Joulutarinan, koska pidin elokuvaversiosta (elokuvaversion katson taas tässä vielä lähiaikoina). Eikä kirjassakaan mitään vikaa ollut, oli oikein hyvä. Kirjahan siis kertoo joulupukin syntytarinan, ja on koko perheen luettavaa. Suosittelen ostamaan ainakin, jos joulusta tykkää. :)

Tarinan voi ostaa vaikkapa tästä osoitteesta hintaan 10 ja puoli euroa (jos niitä nyt sattuu olemaan jäljellä, ja Googlella varmaan löytyy myös):

https://www.booky.fi/tuote/marko_leino/joulutarina/9789522390691

Pitääpä taas jatkaa yhtä toista kirjaa, loppu on siitä vielä lukematta. Kirjoitan siitäkin sitten lähiaikoina.

Hyvää joulunodotusta toivotan! :)