Selaat arkistoa kohteelle joulupäivä.

Jouluaika

26.12.2015 Yleinen

Tässäpä mun jouluaaton kuulumisia!

 kello 7:57 – 

Nukuin jouluaattoyön ”yökylässä” pikkusiskon huoneessa, pelattiin Wii:tä ja lautapelejä myöhään, kun äiti ja isi tonttuilivat yläkerrassa! Olen hieman kipeä, joten kurkkua särkee, mutta se ei haittaa liikaa! No, minä heräsin 7:15 ja herätin tuijotuksellani pikkusiskon. Puhelimme joululahjatoiveista, ja päätimme hillitä itseämme Jedin kanssa leikkimällä kello 7:35 asti. Sitten ryntäsimme yläkertaan, ja sytytimme kuusen valot.

Koristeltiin joulukuusi päivää enenn jouluaattoa :)

Koristeltiin joulukuusi päivää ennen jouluaattoa :)

IMG_2228Siellä oli lahjoja tosi paljon! Meidän perheessä lahjat avataan vasta illalla, ja ennen sitä, pätee sääntö: ”Katsoa saa, muttei koskettaa”. Joten me pikkusiskon kanssa kiertelemme kontallamme ja ryömimällä kuusen ympärillä tutkimassa pakettikortteja! *aivastus* Nyt aamiaiselle, joulupuurolta ei voi myöhästyä! Ps. Sain mantelin!

kello 13:57 –

Nyt ruokalepo – syötiin juuri kalaa. Lohta ja siikaa, leipää, perunaa, silliä ja muuta pahaa. No ei. Äiti ja isi tekevät yläkerrassa kinkun kuorrutusta tai jotain. Minä en ikinä ole ollut kinkun paras ystävä, syön pari siivua ja sanon kiitos. Pidän kalasta enemmän.

Aamupäivällä tehtiin riisisuklaita (Riisisuklaan resepti), tuoksui taivaalliselle. Laitettiin ne parvekkeelle jähmettymään! Ei olla vielä maistettu, herkut vasta oikean ruoan eli kinkun jälkeen.

Olen kärsimättömin, joten saan availla ystävieni antamia lahjoja pitkin päivää. Olen yhden jo avannut ennen kuin syötiin kalaa, ja se oli pieni purkki, jossa oli paperikarkkeja, kortti ja heijastin! <3  Puhun vielä niistä lahjoista, odotellaas kuuteen viiteen illalla, niin voin avata niitä! En saata odottaa…

IMG_2248

Silti hyvää, nam

kello 14:28 –

No, en minä kauaa malttanut. Spiderman-lahjapapereissa oli kehystetty kuva minusta ja tästä kaverista, en kestä! <3

Riisisuklaat OLIVAT taivaallisia >:3

kello 20:50 –

Vähän aikaa sitten saatiin lahjojen-avaus-operaatio päätetyksi, vaiheet: 1. minä ja pikkusisko jaetaan tonttuina lahjat kaikille 2. avataan vuorotellen 3. lopussa, kun minulla ja siskolla on enemmän lahjoja kuin äitillä ja isillä, me availemme putkeen monta 4. kerrataan parhaat lahjat! Huomenna, joulupäivänä otan kuvia joistakin kivoista lahjoista ja liitän tänne!

Joulupäivää

kello 13:28 –

Aamulla heräsimme puoli yhdeksän aikaan ja katsoimme pikkusiskon kanssa Inside Out- leffan. Ehkä arvaatte, mikä leffa saatiin joululahjaksi. Ehkä.

kello 21:04 –

Huomenna kirjoitan, lupaan :D

Tapaninpäivää

kello 11:10 

Lähdetään puoli kahden aikaan perheen kanssa Loviisaan viettämään vielä lisää joulua, ja yritän saada tämän postauksen valmiiksi siihen mennessä. Piti tehdä tämä jo eilen, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, joten: parhaita jouluaaton lahjoja! Kerroin jo muutaman tekstissä, mutta tässä kuvia kivoista lahjoista:

  • Pöllökorvikset (ja hampparit :D)
IMG_2303

Pöllökorviksia on kolmet, kultaiset, hopeiset ja tummanharmaat <3

  • Hollisterin huppari <3

IMG_2268

  • Herkkujaa
IMG_2308

Fazerin mansikkacrispejä, Da-Capoja ja kaksi purkkia jotain Fazerin paperikarkkisekoituksia <3

  • Fanimuki <3
IMG_2309

:*D

  • Pewdiepie: This book loves you – kirja
IMG_2304

Muut kirjat kuvassa eivät tulleet joululahjoina, ne ovat minun >:3

Lisäksi sain KOLME lahjakorttia H&M:ään :O

Alisa

Päivä 110, joulupäivä ja laiskotus

25.12.2015 Yleinen

2015-12-25 00.51.52Jouluaatto meillä on perinteisesti venynyt joulupäivän tuntien puolelle. Niin tänä vuonnakin. Niinpä heräsimme joulupäivään vasta lähempänä puolta päivää. Päivän teema oli lepäily, lepäily, syöminen, lepäily ja lepäily.

Tästä päivästä ei jää paljon muuta kerrottavaa kuin että ahmin lahjaksi saamaani elämänkertaa, Harri Nykäsen ”20 vuotta Erkon renkinä – Likainen Harri” -kirjaa.

Kuten kuvista näkyy, meidän elukatkin nauttivat laiskottelusta ja nukkuivat/lepäilivät kainaloissa koko päivän :)

 

2015-12-25 04.15.03