Selaat arkistoa kohteelle joululahjalista.

Joulunodotusta

29.11.2015 Yleinen

Taitaa olla ihan liian aikaista joulupostaukselle, mutta haluan kovasti kirjoittaa siitä joten ”joulunodotusta” on ehkä hyvä aihe. Saattaa tulla myös ihan joulupostaus, katsotaan…

IMG_2076

Minun joulunodotukseeni kuuluu monia asioita, joita ilman ei joulu tule olemaan joulu. Tänä vuonna useimmat asiat ovatkin jo tehty! Näitä asioita ovat esimerkiksi joulukalentereiden valitseminen, joululahjalistan tekeminenja piparit.

Joulukalenterit. Yleensä minulla on kaksi, jokavuotinen partiolaisten adventtikalenteri (tietenkin) ja joku suklaakalenteri. Sitten minulla ja siskollani saattaa olla joku tavarakalenteri, jota me avaamme yhdessä. Tänä vuonna pikkusisko sai heppakalenterin (tavarakalenteri) syntymäpäivälahjaksi, huoh, heppajuttuja.

Joululahjalista, joulunodotusajan lempparipuuhaa! Yleensä listani on pitkä ja kallis. Tänä vuonna listallani on esimerkiksi:

*PewDiePie: This Book Loves You (https://www.booky.fi/search.php?search=PewDiePie&x=0&y=0&kb&1&gclid=CPihq9bnqckCFQKz#!product_id=9781405924382)

*Abercrombie huppari (http://m.eu.abercrombie.com/shop/eu/womens-hoodies-and-sweatshirts/applique-logo-graphic-hoodie-5768570_05?ofp=true)

*Urbanears Plattan ADV on-ear valkoiset kuulokkeet (http://www.gigantti.fi/product/tv-ja-aani/kuulokkeet/PLATTANADVWH/urbanears-plattan-adv-on-ear-kuulokkeet-valkoinen)

*Pullip-nukke (http://www.pullipstyle.com/pullipstyle/product_info.php?cPath=21_99&products_id=1263)

*Fanimuki :*D (http://deataofficial.spreadshirt.fi/typografia-kahvimuki-A101236900/customize/color/1)

Siinä tällä hetkellä toiveet :)

Piparitalon tekeminen: check!IMG_2072

Siitä tuli pieni ja söpö mutta varmasti hyvän makuinen! Meillä piparitalo tehdään ajoissa, kauan ennen joulua (teimme sen eilen). Pipareiden syöminen muuna ajankohtana kuin jouluna on pahaksi, silloin ne eivät maistu yhtä hyviltä jouluna. Vinkki: pipareiden päälle sopii sinihomejuusto tosi hyvin!

Hyvää joulunodotusta!

Alisa