Selaat arkistoa kohteelle jonas åkerlund.

Musiikkivideoiden ohjaajat jenkeissä

19.11.2014 Yleinen

Yksi paljon käytetty ohjaaja on ruotsalainen Jonas åkerlund sanoo itse että on sen verran hankala ihminen että ei saa isoja budjetteja koska on riskialtista tehdä hänen kanssaan töitä, ihmekös tuo kun on satanisti. (haastattelu löytyy netistä) mutta rahasta hänellä ei varmasti ole puutetta, sen verran suuria hänen asiakkaansa ovat.

http://www.youtube.com/watch?v=ext8BP67fjA

Ohjaaja Jonas åkerlund ei peittele satanistisia arvojaan. Jonaksella on myös vahva tausta black metallimusiikissa.

Hän on myös useiden väkivaltavideopelien takana. Hän on toki visuaalisesti taitava, mutta käyttää lahjojaan aivan vääriin tarkoituksiin. Hänen pelinsä liittyvät aina saatanaan ja sen henkimaailmaan.

http://www.jonasakerlund.com/website/

http://en.wikipedia.org/wiki/Jonas_Åkerlund (Hollywood musiikkivideo ohjaaja)

http://fi.wikipedia.org/wiki/Black_metal

Nouseva aurinko, aurinko on occultismissa saatanan symboli. Lucifer oli raamatun mukaan enkeli/henki jolla oli kaikki musiikin lahjat. Hän halusi olla jumala ja kaikkien jumaloivan häntä. Onko siis ihme että juuri musabisneksessä hän on päässyt näiden ihmisten kautta vaikuttamaan ja tullut trendikkääksi?

http://en.wikipedia.org/wiki/Anthony_Mandler

Myös Anthony Mandler on vastannut monista rihanna, jay z yms yms videoista eli artisteista joilla vahva linkki illuminatiin.

Anthonyn yritys on nimeltään black hand cinema

http://blackhandcinema.com/black-hand-cinema-anthony-mandler-music-videos.php

samat miehet näiden artistien takana ja sama satanistinen symboliikka monissa videoissa.

http://www.pakalertpress.com/2013/11/06/britney-spears-work-btch-and-iggy-azaleas-change-your-life-two-videos-celebrating-kitten-programming/

Musavideo jonka sanoitukset saivat katsomaan asiaa tarkemmin

eminem/rihanna Monster

http://illuminatiwatcher.com/illuminati-symbolism-in-eminem-ft-rihanna-the-monster-video/

Samalla nimellä ”monster” kulkee myös toinen musiikkivideo, joka sisältää mm. kuolleita naisia makaamassa kanyen sängyssä. Paljon kuolemaa ja lukittuja ja huumattuja ihmisiä, joiden pupillit ovat valkoiset. Kuin lukitut sielut huutaisivat helvetistä, ihmissyöntiä, kidustusta jne.

Monster by Jay Z, K west, Nicki minaj eli tutut illuminati tyypit.

Katsokaa video vimeosta:  http://vimeo.com/30364848

http://thisisfrank.com/jake-nava

Monster lyrics

”I shoot the lights out

Hide til its bright out
Whoa, just another lonely night
Are you willing to sacrifice your life?”

http://www.azlyrics.com/lyrics/kanyewest/monster.html

 

tässä teille myös uusin esimerkki saatananpalvojien tekemästä musiikista. kyseessä on rappärit jotka ovat etelä afrikasta lähtöisin olevaa köyhää sakkia jotka ovat myyneet sielunsa menestyäkseen.

kyseessä on pariskunta, joiden videot ovat täynnä järkyttävää symboliikkaa. googletin kyseiset henkilöt, erityisesti tämä mies, Ninja on muutaman vuoden muuttunut vuosien mittaan hirveämpään suuntaan ja se näkyy miehestä ja  selvästi ulos. Hän uhkailee tomittajia ja saa raivokohtauksia duunissa. He käyttävät  pientä tytärtään videoilla. Tytär ”stailataan” saatanaksi tai joksikin joka on saatanan vallassa ja pelkkä kuori kuten äitinsäkin osassa videota. veri roiskuu ja rahaa on kuin roskaa.

Ohjaus: Ninja

jay-z

 

Jay z:n laulussa kohdassa n. 4.30, hän on onnistunut kirjoittamaan raamatun lauseita biiseihin ja pilkkaamaan niitä vaikka itse sanoi ettei edes tiedä miten on osannut kirjoittaa jotain exaktia raamatun kohtaa. Se on henki joka hänessä siis on.

http://www.youtube.com/watch?v=BsTjrVCkN80

BEYONCE

Tässä mielenkiintoista juttua britney spearsin musavideoista joissa hänet on huiputettu tietämättään ? tähän symboliikkaan sillä ohjaaja pitää sellaista ja harrastaa illuminatia ( ohjaaja on francis lawrence)

Brtiney Spears

http://www.youtube.com/watch?v=l6ExLtmFzXk

symboliikkaa tässä esim. tulen keskellä tanssiminen, tietyssä kohtaa oleva aurinko josta ohjaaja on erittäin tarkka, käärmeet, hypnoosi,transsi jne

Musiikki on mielen viihdettä siksi kannattaa miettiä mitä katsoo ja kuuntelee.

Britney Spears:

http://www.youtube.com/watch?v=pt8VYOfr8To

 

Katy perry illuminati symboliikasta on selitetty hyvin täällä
http://www.thewire.com/entertainment/2014/02/all-illuminati-references-katy-perrys-dark-horse-video/358345/