Selaat arkistoa kohteelle Jeesus on herra.

Kuninkaaksi,kuningattareksi ja Jumalaksi julistautuminen

19.11.2014 Yleinen

Olen ihmetellyt mikä pakko näillä julkimoilla on jokaisen vuorollaan kuvauttaa itsensä kuninkaana tai kuningattarena. Lisäksi kaikki ovat usein saman aikakauden kuningattaren tai kuninkaan asuissa.beyonce_bow_down king-of-pop-MJ-michael-jackson-9688173-498-500 BeyonceKaty-Perry-launches-Killer-Queen-perfume2madonna2

http://johnthewitness.wordpress.com/2012/08/31/illuminati-is-a-scapegoat-madonna/

Röyhkeimmät julistavat itsensä Jumalaksi tai muuten pilkkaavat kristinuskoa, Jeesusta ja nimenomaan kristinuskoa, Jeesusta tai katolilaisuutta, eivät vaikkapa Muhamedia tai Buddhaa.

Eminem Rap god musiikkivideon symboliikka ja sanoitukset kertovat kyllä paljolti samasta. Miksi nämä kaikki artistit ovat näissä samoissa aiheissa?

http://rapgenius.com/Eminem-rap-god-lyrics

”miksi olla kuningas kun voit olla Jumala” tämä oli juuri saatanan toive, jonka vuoksi hänet karkoitettiin.

http://illuminatiwatcher.com/illuminati-symbolism-in-eminems-rap-god-music-video/

Youtubesta löytyy pitkä pätkä juttua mitä muusikot itse ovat sanoneet, haluavat vaikuttaa musiikkinsa kautta niin paljon kuin voi, lapset kauemmas vanhemmistaan jne.  Jos sanoitukset ovat paskaa niin on on kyllä syytä miettiä kannattaako kuunnella

http://www.youtube.com/watch?v=4g_diStlSqM

kanye west toi kolmion muotoiselle lavalle näyttelijän joka oli puettu jeesukseksi. Kanye käy dialogin Jeesuksen kanssa ja Kanye julistetaan Jumalaksi, lopuksi hän huutaa ja ärjyy lavalla ja julistaa olevansa jumala.

Aina säännöllisin väliajoin jokainen näistä artisteista pukee päähänsä jeesuksen orjantappura kruunun tai viittellisen sellaisen.

videolla kohdassa 3:50 Kaney julistaa lavalla olevansa Jumala.

kaney_west_live kaney_west kaney_rolling kaney_nostettuylos_julistaa nicky_minaj