Selaat arkistoa kohteelle Järjestelyä.

Etsintäkuulutus: Asu 25-v juhliin ( + Vaatemyyjät on pahimpia)

23.9.2015 XXL nainen tai BBW, Yleinen

Voi elämän kevät tätä ruljanssia. 

Joo-o, melko hyvin on synttäreiden järjestely lähtenyt käyntiin, olen löytänyt jopa itselleni bilelaukun, siinä kaikki… Ei ole helppoa kyllä mutta onneksi on vielä vähän reilu kuukausi jäljellä, kyllä siinä ehtii ihan hyvin.. Asuvalinnoista sen verran että asun etsiminen on varmaan kamalin homma koko bilejärkkäyksessä, minkä tyylinen ja minkä vaikutelman haluan antaa itsestäni, mielessä on vaihtoehtoja vaikka kuinka paljon, mutta päätöstä en ole saanut, olen kyllä punninnut vaihtoehtoja tarkkaan mutta en siltikään saanut aikaan päätöstä.

Joten päätin mennä juhlavaateliikkeeseen ja kysyä ammattilaiselta apua, joo todella ammattimaisia neuvoja sainkin, ennenkuin edes kerkesin mainita minkä tyylistä haluan niin myyjähän säntää heti hakemaan vaihtoehtoja ja samalla selostaa: ” tämä peittää sen kohdan ja tämä tuon kohdan ja voitaisiin se tuokin kohta peittää ja tuossa on kans vähän peitettävää.” Peitettävä, peittävä, peitetään ja peitetään ja peitetään ja AAAARRRRGGGHHHH!!!! Olisi tehnyt mieli sanoa että:” Mitä jos pistäisin päälleni vaikka itseni kokoisen pahvilaatikon ja leikkaisin vain käsille ja silmille aukot, olisiko sitten tarpeeksi hyvin virheet peitetty?” Mistä helvetistä tämä myyjä luuli tietävänsä että haluan peittää vartaloani ja sillä osoittaa että häpeän itseäni? No okei suostuin kuitenkin kokeilemaan hänen vahtoehtojansa ja ajattelin, voi siinä vaatekasassa piileskelläkkin joku asu johon rakastun, mitä vielä.. Kaikki asut olivat tylsiä, mummomaisia ja ainakin kolme kokoa liian isoja, kävi mielessä että olenko nyt sittenkään astunut vaatekauppaan, mitä jos olenkin vahingossa mennyt telttakauppaan, ei, oli se valitettavasti vaatekauppa…Varustettuna erittäin huonolla palvelulla, eihän minua edes kuunneltu eikä toiveitani otettu huomioon.. Joten päätin että marssin kangaskauppaan, ostan kankaat ja lankaa ja teen itse asuni, tuleepahan sellainen mistä olen haaveillut ja ei varmaankaan kuuna päivänä kellään tule samanlaista vastaan. Olen ommellut vaatteita itselleni useasti joten valmistusvaiheessa ei pitäisi tulla ongelmaa, ellen sitten yritä liian vaikeita, kyllä se osaamisellakin on rajansa joka asiassa.

Mites kampaus ja entäpä meikki? 

Onhan mulla mielessä kampauksia ihan pilvin pimein, ongelmana on vaan yksi juttu, olen todella surkea hiustenlaittaja.. yritystä kyllä riittää mutta lopputulos muistuttaa enemmän harakanpesää kuin hiuksia, Kampaaja saa hoitaa sen homman ihan suosiolla, tosin itse värjään hiukseni ehkä paria päivää ennemmin, on vähän tämä väri kulahtanut, minulla on punaiseksi värjätyt hiukset, punainenhan tunnetusti kulahtaa nopeasti, onhan siitä värjäyksestä kyllä noin. 4 kk aikaakin kulunut joten ehkä silläkin on osansa asiaan, ja kerrotaampa vielä että hiukseni ovat puolipitkät.

Jaa olisiko vaikka meikin aika? Kyllä vaan, okei ensin silmät.. Voisin käyttää vaikka vaaleanlilaa luomiväriä, ohut rajaus yläluomelle, ja mustaa kajalia alaluomelle vesirajaan ja tietysti kulmakynä kuuluu asiaan ja kunnon räpsyripset hmm… Tietty ripsien taivutus ja ripsiväri, miten olisi irtoripsetkin… miten olisi.. No helkkari kerran elämässähän ne 25 on joten antaa mennä vaan ja ripset juhlakuntoon.

Pohjustusta en maininnut koska kaikki varmaan tietävät ( naiset siis) miten pohjustus tehdään, tosin itse voisin käyttää aurinkopuuteria vaikka yleensä käytän ohuelti poskipunaa..

No huulet sitten, jaa-a, huulipuna houkuttaisi kyllä mutta mites sitten suutelu onnistuu? Miehellä olisi suutelun jälkeen huulipunaa itsellääkin.. Onhan niitä varmaan sellaisia pitkäkestoisia huulipunia jotka kestää suutelunkin, ne huulipunat vaan tuntuvat aivan kamalilta huulilla, tekisi koko ajan mieli raaputtaa pois.. yök ei sellaisia, tämä huulimeikki on siis vielä mietinnän alla jonkin aikaa..

Tarjoilut sitten ja onko teemaa vai ei ? 

Teema on kyllä, useimmat varmaan tietävät että amerikassa ( vai oliko se sittenkään amerikassa vai jossain muualla.. no hällä väliä, kuitenkin) sellaisia sweet 16 bileitä. No mulla on oma versioni niistä teemana siis on: Sweet 25, aika pitkälti tarjolla on suolaista, koska porukka kuitenkin nauttii alkoholia niin siinähän jossain vaiheessa alkaa tekemään nimenomaan jotain suolaista mieli, eikä makeaa.. Voisi olla vaikka kinkku-ja tonnikalarullia, suolakeksejä ja juustoja, cocktailtikkuja vaihtelevin aineksin ja tietty perus sipsit.

Juomatarjoilu menee sillä kaavalla että teen keittiön oveen drinkkilistan ja porukka saa ”tilata” juomansa minulta, tosin jos olut tai siiderilinjalla joku menee niin itse saa tölkkinsä hakea, mutta drinkin sekoittelen minä. Olen opetellut tekemään useita drinkkejä ja olen lisännyt listaan jopa muutaman itse keksimäni drinkin, tietty kaikki drinkit on testattu ja hyviä ovat ( ainakin seuraavan päivän perusteella huomasi että drinkit maistui, voi sitä oloa :-D )

Vielä koristelut olisi jäljellä mutta nekin teen itse.

Tykkään tehdä oikeastaan kaiken järjestelyihin liittyvän aika pitkälti itse, on mukavaa nauttia juhlista tietäen että on nähnyt hiukan vaivaa niiden eteen, ja se yksilöllisyys, se on parasta..

Ainiin btw: biisilista on jo valmiiksi tehty koneelle :-)

Sainpahan tätä kirjoittaessani myös päätettyä sen asunkin samalla, rakastan tällaisia ahaa-elämyksiä, asun siis teen itse ja minulla on selkeät sävelet sen suhteen :-)

Kirjoittelen taas kun on jotain uutta.

Moikkelis vaan moi :-) <3 party

-Partyshaker-