Selaat arkistoa kohteelle jännittää.

HUOMENNA!!

28.4.2014 Yleinen

Nonni. Se ois sitte huomenna edessä. Se mitä on pitkä 2kk odotettu ja jännitetty. Nyt vikoille päiville ei o riittäny enää jännitystä, on vaan kovin malttamaton fiilis. Luulen kyllä et huomenna iskee se jännitys sitte. Onneks saan joko parhaan kaverin tai sit oman miehen mukaan viemään mua sinne klinikalle.
Tänä aamuna kun heräsin ni kurkku tuntui erikoiselle. Samointein tuli mieleen että nonni, se siitä leikkauksesta. Sitte vähän selvittelin ni tollanen ei estä leikkausta. Kunhan ei ole kuumetta.
Tänään voisin paketoida kaikki vanhat liivit ja laittaa ne eteenpäin. Jätän itelle yhdet liivit joissa otan ennen-kuvan ja koitan ottaa jossain vaiheessa jälkeen-kuvan.
Pitääkin muuten tänään laittaa kaikki muutkin valmiiksi koska huomenna lähden aamusta miehen kyydillä helsinkiin ja lojun sen duunipaikalla siihen asti että kävelen klinikalle. Ei tartte yksin himassa jännäillä sitte :)
Aattelin myös et koitan rakentaa makkariin sellasen puoli-istuvan nukkumapesän koska luulen että muuten nukkuminen ois melko mahdotonta. Niin ja lääkkeet ja vesipullo kans siihen johonkin viereen. Tabinkin voisin ladata täyteen et voi sitte siit katella sarjoja ja leffoja :) Iso huolenaihe on ollu myös et voinko neuloa/virkata sillon. Ehkä otan jonkun pienen ja simppelin työn siihen sängyn viereen et jos pystynkin neulomaan ni on ne sitten lähellä.

Olenkohan vielä unohtanu jotain?

Tissiviivat.

22.4.2014 Yleinen

Nyt on sitte kirurginkin kanssa juteltu. Hirmusti on viivoja piirrelty ja päätetty se lopullinen kokokin. Anatominen Nagor 335cc korkealla profiililla. Jei! Nyt jännittää! Kirurgikin vaikutti varsin kivalle.

Nyt on sitte viikon päästä leikkaus jo ohi. Eli tiistaina klo 13 pitäs olla Karhupuistossa. HUI! Pitää nyt tää vika vko koittaa otta ilot irti tissittömyydetä :D

Pään sisäisiä ongelmia ja mietteitä..

7.4.2014 Yleinen

Niin. Nyt on sitte 3 viikkoa leikkaukseen ja on tää monta viikkoa menny onneks aika nopeesti. Toki kyllä on ollu hetkiä että aika vaan mateleeeeeee..

Nyt on tullu mieleen kauhee kasa kysymyksiä. Ennen leikkaustahan pitää kaks viikkoa vältellä ibuprofeenia, liiallista e-vitamiinia ja omegajuttuja(en muista tarkkaan mitä ne oli kun noita en lisäravinteina käytä). Eli kohta alkaa se noiden välttely. Ainoa haastava noista on ibuprofeeni koska mulla on HYVIN herkästi alkava migreeni ja yks toimivista lääkkeistä on juurikin tuo. Tarkkee kehitellä siis jotain korvaavaa.
Sitten viikkoa ennen operaatiota on kirurgin kanssa tapaaminen. Siihen liittyen onkin oikeastaan nää kaikki kysymykset..
Ensinnäkin kiitorata. Linkitän pari kuvaa millasia EN halua: Klik ja klik. Tässä myös olematonta kiitorataa: Klik ja klik.
Tässä olis sen malliset tissit mitkä tahtoisin. (Kuvan tisseilijä saa ilmoittaa kommentilla joka tulee ensin mun hyväksyttäväks ennen kun julkaisen sitä, jos pitää poistaa kuva mutta musta noi on ihan superkauniit tissit).
Sitte seuraava ongelma on se koko. Miten mä saan kerrottua et minkä kokoset mä tahon? Siis tuon mahdollisen kuvan lisäks. Kun en taho liian isojakaan mut en kyl liian pieniäkään.

Voisin viel parit kuvat linkata googlen maailmasta mitkä on mun mielestä just kivan näköset tissit

Hirmu kivan malliset tissit.

 

Tässä taitaa toinen tissi olla viel parantumisvaiheessa mutta muuten nuo näyttäs just hyville.