Selaat arkistoa kohteelle Jannika B.

Laulaminen ja erilaiset laulut auttavat eteenpäin ja luultavimmin tekee illastasi onnellisen

15.10.2014 Yleinen

10454458_876625599031454_7940139191631000377_n

  • Jannika B Eukonkannoissa kesällä 2014!

Hello!

Tänään pohdin omasta mielestäni hyvin herkkää aihetta. Elämässä välillä voidaan kohdata vaikeitakin aikoja. On eroja, sairauksia ja muita yhtä vakavia asioita, jopa läheisen kuoleminen.

Yleensä ihmiset ajattelevat toisiaan ja ovat heille ystävällisiä ja toisen tukena. Mutta kuinka usein ihminen itse pysähtyy miettimään miten voi? Onko stressiä tai muita paineita? Jaksanko minä ihan oikeasti? Siksi on hyvä välillä pysähtyä ajattelemaan myös omia ajatuksiaan ja tunteita. Oman elämänhallinta on tärkeää ja varsinkin jos mieli ei kestä lopulta. Jos tulee parisuhteessa ero tai saa kuulla että oma läheinen ihminen on kuolemaisillaan. Ennen kaikkea kannattaa kuunnella omaa kehoa ja mieltä. En sano etteikö pitäisi olla myös tukemassa muita siihen asiaan liittyviä ihmisiä. Mutta jokaisen ihmisen hyvinvointi on hyvin pitkälle kiinni omassa jaksamisessa ja jos tuntuu että ei meinaa pysyä koossa – on varmaan oikein hetkeksi keskittyä vain omaan itseensä ja antaa aikaa taantua esimerkiksi suru-uutisesta.

Toinen asia, jota olen miettinyt on se, että olemmeko me koskaan miettineet, jos tämä päivä, jota nyt menemme eteenpäin – se olisi meidän viimeinen iltamme. Huomenna meitä ei enää olisi. Miten saisit tehtyä siitä vihoviimeisestä illastasi mahdollisimman onnellisen? Ainakin niin että osaat nimenomaan kuuntelemalla itseäsi ja syömällä hyvän viimeisen aterian ja käydä vielä pitkässä suihkussa ja kuunnella se sinun lempikappaleesi vielä kerran!

Tähän kirjoitukseeni sopii hyvin omasta mielestäni yksi hyvä biisi, joka on osuvasti Jannika B:n kappale Itseni herra. Se kertoo juuri näistä asioista, joita olen käynyt läpi tässä tekstissä. Muutenkin näin Jannikan Eukonkannoissa viime kesänä! Hän oli kaunis ja lahjakas laulaja ja Eukonkannot oli hauska tapahtuma!

Alapuolella olevasta linkistä pääsee katsomaan Jannikan vedon kyseisestä kauniista biisistä:

 Jannika B – Itseni herra

<3 Martsa