Selaat arkistoa kohteelle jännäilyä.

HUOMENNA!!

28.4.2014 Yleinen

Nonni. Se ois sitte huomenna edessä. Se mitä on pitkä 2kk odotettu ja jännitetty. Nyt vikoille päiville ei o riittäny enää jännitystä, on vaan kovin malttamaton fiilis. Luulen kyllä et huomenna iskee se jännitys sitte. Onneks saan joko parhaan kaverin tai sit oman miehen mukaan viemään mua sinne klinikalle.
Tänä aamuna kun heräsin ni kurkku tuntui erikoiselle. Samointein tuli mieleen että nonni, se siitä leikkauksesta. Sitte vähän selvittelin ni tollanen ei estä leikkausta. Kunhan ei ole kuumetta.
Tänään voisin paketoida kaikki vanhat liivit ja laittaa ne eteenpäin. Jätän itelle yhdet liivit joissa otan ennen-kuvan ja koitan ottaa jossain vaiheessa jälkeen-kuvan.
Pitääkin muuten tänään laittaa kaikki muutkin valmiiksi koska huomenna lähden aamusta miehen kyydillä helsinkiin ja lojun sen duunipaikalla siihen asti että kävelen klinikalle. Ei tartte yksin himassa jännäillä sitte :)
Aattelin myös et koitan rakentaa makkariin sellasen puoli-istuvan nukkumapesän koska luulen että muuten nukkuminen ois melko mahdotonta. Niin ja lääkkeet ja vesipullo kans siihen johonkin viereen. Tabinkin voisin ladata täyteen et voi sitte siit katella sarjoja ja leffoja :) Iso huolenaihe on ollu myös et voinko neuloa/virkata sillon. Ehkä otan jonkun pienen ja simppelin työn siihen sängyn viereen et jos pystynkin neulomaan ni on ne sitten lähellä.

Olenkohan vielä unohtanu jotain?

Tissiviivat.

22.4.2014 Yleinen

Nyt on sitte kirurginkin kanssa juteltu. Hirmusti on viivoja piirrelty ja päätetty se lopullinen kokokin. Anatominen Nagor 335cc korkealla profiililla. Jei! Nyt jännittää! Kirurgikin vaikutti varsin kivalle.

Nyt on sitte viikon päästä leikkaus jo ohi. Eli tiistaina klo 13 pitäs olla Karhupuistossa. HUI! Pitää nyt tää vika vko koittaa otta ilot irti tissittömyydetä :D

Leikkauspäivän tarvikkeita.

16.3.2014 Yleinen

Oon pohtinu ja vähä selvitelly et mitä kannattaa leikkauspäivänä muistaa ja mitkä helpottaa elämää.
Tilasin äsken helposti puettavan ja löysän istuvuuden omaavan paidan kahessa eri värissä ja sit kahet collegehousut ja yks huppari. Ei tartte kauheesti sit miettii pukemista ja käsien nostelua. Hupparissa ja housuissa on taskut eli en tarttis ees kassia välttämättä mukaan. Kännykkä ja lompakko riittänee + mammografiasta paperit. Kassittomuus tulee siis siitä kun oon lukenu et minkään kantaminen ei ole se paras juttu tehä heti leikkauksesta. Nii ja tosiaan löysää vaatetta ettei kiristä eikä purista.
Kotona oon sen verran miettiny et mikäli tilanne vaatii ni voin nukkua sohvalla ja netflixikin löytyy et voi hömppäsarjoja katella. Omistan myös Onepiecen et jos tahtoo viel kotoisammin oleilla ni voi sen nykästä päälle.

Mitään liivijuttuja ei kannata ostella tms ennen kun on leikkaus tehty ja turvotuksetkin laskenu hieman ettei tuu turhia ostoksia tehtyä. Mut kyl mä jo vaatekaapin sisuksia kattelen sillä silmällä et mitä en voi enää kesällä käyttää :D

44 päivää viel! Ei siis ihan kauheesti!