Selaat arkistoa kohteelle Jälkihiki.

Kolme kisaa, kolme voittajaa

8.4.2019 Indycar

Indycar-kauden kolmas osakilpailu tuotti jo kolmannen voittajan, kun Takuma Sato ajoi uransa neljänteen voittoon Alabaman Barber Motorsports Parkin radalla.

Sato lähti kilpailuun paalupaikalta ja hallitsi kilpailua lähdöstä maaliin. Hän ja Ganassi-tallin Scott Dixon tulivat aikaisessa vaiheessa varikolle, he kilpailivat kahden pysähdyksen taktiikalla. Dixonin virheetän ajo tuotti viisinkertaiselle mestarille toisen tilan. Ranskan Sebastien Bourdais kävi välillä johdossa, mutta kolmen pysähdyksen taktiikka ei toiminut ja hänen sijoituksensa kilpailussa oli kolmas.

”Tämä on tallin ansiosta, auto oli mahtava. Molemmat rengasseokset toimivat, eikä minun tarvinnut olla huolissaan”. Sato totesti haastattelussa.

Erinomaisen kilpailun ajoivat myös Josef Newgarden ja tulokaskuljettaja Marcus Ericsson. Sarjakärjessä jatkava vuoden 2017 mestari sijoittui neljänneksi lähdettyään matkaan sijalta 16 ja Ericsson nousi kilpailun aikana kolmetoista sijaa ollen lopulta seitsemäs.

Kausi jatkuu jo ensi sunnuntaina Long Beachin katuradalla.

Ja vielä…

Ymmärrän, että teitä kiinnostaa suomalaisten tapahtumat urheilukentillä. Näistä keskusteltiin Aamu-tv:n Jälkihieesä, jota suosittelen katsomaan. Kuulemiin.