Selaat arkistoa kohteelle jalkapallokenttä.

Pelailua

6.11.2016 Yleinen

Hei, taas tällä kertaa kerron siitä paljonko olen pelaillut. Tällä viikolla olen keskivikkona ja perjantaina pelannut puolisen tuntia ja lauantaina pelannut tunnin. Pallon oli jäänyt pihalle ja se oli aika paljon jäässä kun aloin pelaamaan. Toinen pikkuveljeni tuli vain pelaamaan sillä toinen oli mennyt kaverille. Vedimme toisille vuorotellen, että minä vedin ekana sitten pikkuveljeni ja taas minä. Sitten vähän pelailin itsekseen muuten en enää sitten pelannut. Hei vaan, nähdään ensi kerralla.

 

 

 

Tässä on jalkapallokenttä.

Tässä on jalkapallokenttä.

Jalkapallon säännöt

12.10.2016 Yleinen

12.10.2016

Jalkapallossa sääntöjä ovat esimerkiksi se, että jos vaikka kamppaat tai teet jotain jolloin toinen kaatuu tulee vapaapotku. Silloin pallo laitetaan siihen paikkaan missä joku kampattiin ja hän saa vetää tai syöttää siitä. Sivuraja tulee silloin jos vastustajan pelaaja potkaisee pallon rajan yli niin sinun joukkueen joku pelaaja menee heittämään rajalta palloa. Kulmapotku tulee silloin jos oma pelaaja potkaisee tai puskee eli osuu päällä palloon ja se menee oman puolen rajan yli ja vastustaja saa mennä potkaisemaan kulmalta palloa.

 

Blogin esittelyä

10.10.2016 Yleinen

Hei,blogini käsittelee jalkapalloa sillä se on aina ollut minun lempiurheilulajini ja olen pelannut sitä paljon. Pelaan sitä melkein joka päivä vähän aikaa. Suosittelen tätä blogia jalkapallosta tykkääville tai pelaaville ihmisille. Pelaan itse yleensä puolustajana sillä monet haluavat olla hyökkääjänä siis tehdä maaleja. Katson myös joskus jalkapalloa mutta en hirveän monesti. En kyllä harrasta jalkapalloa mutta kuitenkin pelaan sitä paljon. Sinäkin voit valita oman harrastukseksi tai asian josta tykkäät ja tehdä siitä blogin sillä se on hauskaa puuhaa.

9.10.2016

Kun viikonloppuna sitten pelasimme jalkapalloa veljieni kanssa olin itse maalivahtina ja veljeni pelasivat vastakkain. Kun sitten kumpikaan ei halunnut jatkaa itse vain vähän harjoittelin sillä en tykkää  yksin pelata hirveän kauan. Sen jälkeen en pelannut enää paljon sinä päivänä. Toisena päivänä meille tuli minun kummit. Heidän kanssa minä varmaan pelasin vähän yli puoli tuntia ja olimme aivan hikisiä kun tulimme sisälle. Sen jälkeen en enää sinä viikonloppuna pelannut.