Selaat arkistoa kohteelle itsekesimä runo.

”Kun olisi viulu ja osaisi soittaa?”

7.12.2015 Yleinen

Aamulla kirjoitin runon, kun ei ollut parempaakaan tekemistä! Korvaukset olivat tulleet jo torstaina tilille, vaikka vasta perjantaina tarkistin asian. Puolen vuoden työllisyystyöstä oli ainakin yksi hyvä puoli: Tämän vuoden (2015) valokuvista pystyi teettämään jopa 3 vedosta! Tämän vuoden teemana oli/on  ELÄIN! Ulkoisella on kuvia niin meriharakasta,lokinpoikasista kuin hevosista ja lampaista jne. Silti vuoden eläimeksi valitsin taikka tuli despoottisella päätökselläni valittua sähkökitara. Eläimet jäivät, valitettavasti, ulkokohtaisiksi.Ne ovat minulle ”pelkkiä kuvia”! Kannattaa kuvata sitä minkä tuntee!

Ai-ai, eiks tommonen satu? Pitäisi ennen vuodenvaihdetta poistaa manukansioista turhia papereita.Minä kun niitä keräilen. Kuulin yhdellä kaverilla olleen tarkka kirjanpito 80-luvulta saakka! Kannatan silti ”kultaista keskitietä”, erinäisten laitteiden vanhentuneet takuupaperit saavat ainakin mennä. Ja mitä tulee itsekeksimääni runoon, sitä pitäisi kait parannella, se on vain tekohauska.

Pääasia, että saa viikon alkuun. Täytyy myös miettiä pitäisikö Joulu jättää tänä vuonna taktillisista syistä väliin? Se meinaan helpottaisi 2016 ekaa neljännestä huomattavasti. Tuo riippuu vähän siitä miten sen ajattelee?

 

Helei!