Selaat arkistoa kohteelle isovanhemmat.

Kohta voi olla jo liian myöhäistä

28.11.2014 Yleinen

Elikkäs puhun isovanhemmista. Oikeesti tutustu, vietä aikaa, kuuntele niitä välillä niin kuolettavan tylsiä juttuja. käy kylässä muulloinkin kuin vain joskus ja jouluna, jos silloinkaan. Toimi vielä kun ehdit!

Mä voin omasta kokemuksesta kertoa, että kannattaa. Mä keksin parempaa tekemistä kuin mummolassa kahvilla käynti. Aina oli jotain tärkeämpää. Ei muka ollut mitään mahdollisuutta repäistä pariksi tunniksi aikaa omalle mummolle. Tasan tarkkaan olisi ollut. Kuinka paljon vietin aikaa ihan vain surffaillen netissä tai hengaten kavereiden kanssa, joita lähes päivittäin näen kaupungilla ilman mitään tekemistä tylsyyttä manaten.

Nyt voi olla jo myöhäistä…Sain tunti sitten viestin, että mummo on sairaalassa.

Ja oon tosiaan vakuutellut, että tututustun mun mummoon paremmin ennen kuin on liian myöhäistä. Onhan hän kuitenkin osittain samaa lihaa ja verta kasvattanut toisen mun vanhemmista. Oon kuitenki ajatellut ettei vielä ole mikään kiire, koska mummo on vasta 70 ja terve. Mutta asioita tapahtuu yllättäen.

Halusin avautua, koska jos tapahtuu pahin tuun elään tästä asiasta johtuvan syyllisyyden kanssa lopun elämääni. Enkä halua muiden toistavan samaa virhettä.

 

<3: mokkapala