Selaat arkistoa kohteelle ihastuminen.

Ihastuminen?

7.6.2017 Yleinen

Oon viime aikoina miettinyt paljon ihastumista ja miten se muuttaa mun käytöstä. Tällä hetkellä itse oon siis ihastunu ja onhan tää ihan mielenkiintosta mietittävää. Mulla on tällä hetkellä sellainen tilanne, että ihastus tykkää takaisin joten laitan tähän vain asioita huomioiden sen. En nyt kirjoita yksipuolisesta ihastumisesta.

Ehkä tää on ihan turhaa, mutta tästä mä halusin kirjottaa.

Huonoja puolia:

Mä en pysty enkä oikeastaan edes halua keskittyä muuhun kuin ihastuksenkohteeseen, esimerkiksi kävin oys:ssa eilen tapaamassa toivottavasti mun tulevaa traumapsykoterapeuttia. Koitin keskittyä, mutta ajatukset ihan selvästi oli muualla.

Unohtelen entistä enemmän asioita, koska keskityn ihastukseen enkä niihin asioihin jotka on just nyt tärkeämpiä.(Mutta toisaalta saahan sitä nauttia vähän aikaa pää pilvissä.)

Pelottaa, että toinen kyllästyy ennen kuin mitään edes tapahtuu.

Jännittää paljon varsinkin, jos ihastus haluaa soittaa puhelimella tai skypessä. (Samalla se on hyvä asia, kun pääsee ylittämään itseään. Mä en ikinä soita edes kavereille, koska jokin siinä pelottaa.)

Itsesuojeluvaisto ainakin itselläni tuntuu olevan paljon päällä. (Huonot kokemukset ihmisten kanssa laukaisee tämän, tiedän ettei mun ihastus satuttais mua tarkotuksella.)

Kaipaa normaalia enemmän toisen kosketusta lähes jatkuvasti.

Hyviä puolia:

Ihastuminen piristää, jännittää ja hymyilyttää.

Sitä haaveilee niin paljon kun ehtii kunnes itse pistää sille stopin ja koittaa pysyä realistisena. (Koitan suojella itseäni pettymykseltä.)

Itse olen päässyt ylittämään itseäni monissa asioissa esimerkiksi olen ensimmäistä kertaa ikinä itse kertonut tunteistani ihastukselleni.

On jotain mitä odottaa kun on joku joka oikeasti tahtoo nähdä sut ja kuulla sun äänen, olo tuntuu halutulta ja kaivatulta. (Näin en oo tuntenut pitkään aikaan.)

Itsevarmuus saattaa päästä kasvamaan kun sut hyväksytään semmosena ku oot.

Tässä on nyt kaikki mitä mieleen juolahti.

Hyvää pinkki pilvistä kesää kaikille! <3

 

 

 

 

Ihastumista ilmassa

6.11.2014 Treeniblogi, Yleinen

Tänään on ollut yksi mahtavimmista päivistä lasten kanssa. Ensin aamupäivän siivoilin pikkumiehen kanssa ja välillä tanssahdeltiin musiikin tahtiin. Sit kokkailtiin ja pikkunen on kyllä mailman paras apukokki, kertoo rehellisesti onko ruoka hyvää vai pahaa. Sitten haettiin isompi koulusta jaoli ihana huomata hänen ja yhden tytön välillä nuorta lempeä. Poika moikkasi ujosti tyttöä. tyttö viiletti hiuksethulmuten potkulaudalla ohi ja vasta pienen matkan päästä moikkasi takaisin. Pojalle tuli hymy kasvoille ja  minulle vakavasti alkoi selittää että onneksi Emmi harjasit eilen suihkun jälkeen hiukseni ettei ne nyt ole pystyssä. Huomenna haluan viedä hänelle kukan, tyttö on niin kaunis. Minulle nousi hymy kasvoille ja vieläkin kun tätä muistelen niin lämmin tunne valtaa minut ja hymy nousee kasvoilleni. Se oli jotenkin niin aitoa ja varmastikkin uusi tunne pojalle, Ensimmäinen Ihastus. Muistan itsekin vielä ensimäisen ihastukseni.

Kun tulimme kotiin vanhempi poika sanoi minulle että Emmi tämä on todella hyvää ruokaa ja syön varmasti kaiken. Erilainen kiitos ja sai minut todellakaan iloiseksi. Pikkumies meni päiväunille ja me aloimme vanhemman kanssa katsoa telkkaria ja hän halusi minun syliin istumaan, ihanaa aikaa yhdessä. Iltapäivällä menimme ulos syömään eilen tehtyjä pannukakkua ja sitten alkoikin mahdoton temmeltäminen. Ensiksi jalkapallon parissa, sitten juostiin, pompittiin, pyörittiin maassa ja naurettiin. Saatiin hieman katseita muilta vanhemmilta, mutta se ei meitä haitannut ja hekin nauroivat hyväntahtoisesti meidän touhuille. Käytiin sitten vielä laskemassa liukumäkeä yhdessä ja sekös se kivaa olikin. ”Työpäivä” ohi.

käytiin vielä kyllä ostoksilla ja wau täällä ollaan jo niin joulutunnelmissa. Hienoksi koristeltu ostoskeskus ja liikkeet valloitti sydämeni ja joulumieli on edelleen tallessa. En malta odottaa joulua! Pari tuntia siellä pyörähti, mutta sen jälkeen oli virtaa vielä lähteä lenkille.

Juoksin ihan pienen lenkin, välillä spurtteja ja muutamat portaatkin oli vastassa. Juoksemisesta on tullut ihan erilainen nautinto minulle, se on jopa kivaa! Kylmäilma vain vaikeuttaa hieman hengittämistä ainakin minun kohdalla. Tai ei se sitä vaikeuta, mutta hengittäminen tuntuu hieman ikävältä. Ehkä siihenkin tottuu ajan kanssa. Nyt vähän evästä naamariin, venyttelyä ja olen valmis nukkumaan.

 

Vauhtia riitti, kaunis syksyinen sää.

Vauhtia riitti, kaunis syksyinen sää.

imageimage

-normaalia onnellisempi

-normaalia onnellisempi

Perhosia

22.5.2014 Yleinen

Jotenkin asiat vain ajautui siihen että mä kaipasin toista ihmistä, sellaista jonka kanssa voi keskustella. Kaipasin perhosia vatsaan, suudelmia niskaan. Kaipasin jännitystä. Näistä korkeintaan suudelmia niskaan voin saada mieheltäni, niin ikävältä kuin se kuulostaakin.

Mä liityin yhdelle sivulle, jossa varatut ihmiset hakevat seuraa. En todellakaan aikonut tavata ketään, ajattelin vain katsella ja ehkä jutella. Tokihan mä sain treffipyyntöjä heti alusta alkaen, pyydettiin kuvaa jne. No, kävi selväksi että seksiä siellä haetaan, en mä nyt kovin paljon muuta odottanutkaan. Vähän kuitenkin toivoin että jos löytyisi yksi jolle riittäisi juttelu ja pieni flirtti.

Päätin että seuraavana päivänä poistan profiilini. Yön aikana tuli kuitenkin yksi viesti joka jostain syystä kiinnitti mun huomioni. Oon lukenut sitä nyt jälkikäteenkin, eikä se ole kummoinen. Mutta joku siinä ja kuvassa sai mut vastaamaan. Juteltiin, tein selväksi että ihan piristystä arkeen oon hakemassa, en jakele kuviani tai sovi tapaamisia keskustan hotelliin iltapäiväksi. Tämä sopi toisellekin. Löysinkö siis kuitenkin sen mitä etsin….?

Mua alkoikin kiinnostamaan, ja sovittiin tapaaminen. Epäilin vielä mennessäni paikalle, jo senkin takia että omaa kuvaani en ollut antanut. Jospa toinen ei pitäisikään. Tosin, tarkoitus oli vain tavata,ei tehdä tästä sen kummempaa.

 

Se tapaaminen, meidän ensimmäinen tapaaminen. Mä ajattelin että jos olen tilanteessa missä mulle tulee mahdollisuus pettää, mä peräännyn…en kykene siihen.

Toisen miehen kosketus, pieni hellä hipaisu selkään, kädestä kiinni ottaminen. Miten se saakaan perhoset vatsaan ja kylmät väreet kulkemaan pitkin kroppaa. Miten mahtavalta se tuntuikaan! Ja mä unohdin olevani naimisissa, mä unohdin arjen, kiireen, kaiken. Mies suuteli mua, se halu mikä toisen suudelmasta paistaa läpi….sitä mä kaipasin. Tällä miehellä on jotain haluttavaa, minä. Ja sen huomaa kosketuksesta, suudelmista. Tuntui mahtavalta, ja toivon että mä sain toiselle saman olon.