Selaat arkistoa kohteelle Idoli.

Kuninkaaksi,kuningattareksi ja Jumalaksi julistautuminen

19.11.2014 Yleinen

Olen ihmetellyt mikä pakko näillä julkimoilla on jokaisen vuorollaan kuvauttaa itsensä kuninkaana tai kuningattarena. Lisäksi kaikki ovat usein saman aikakauden kuningattaren tai kuninkaan asuissa.beyonce_bow_down king-of-pop-MJ-michael-jackson-9688173-498-500 BeyonceKaty-Perry-launches-Killer-Queen-perfume2madonna2

http://johnthewitness.wordpress.com/2012/08/31/illuminati-is-a-scapegoat-madonna/

Röyhkeimmät julistavat itsensä Jumalaksi tai muuten pilkkaavat kristinuskoa, Jeesusta ja nimenomaan kristinuskoa, Jeesusta tai katolilaisuutta, eivät vaikkapa Muhamedia tai Buddhaa.

Eminem Rap god musiikkivideon symboliikka ja sanoitukset kertovat kyllä paljolti samasta. Miksi nämä kaikki artistit ovat näissä samoissa aiheissa?

http://rapgenius.com/Eminem-rap-god-lyrics

”miksi olla kuningas kun voit olla Jumala” tämä oli juuri saatanan toive, jonka vuoksi hänet karkoitettiin.

http://illuminatiwatcher.com/illuminati-symbolism-in-eminems-rap-god-music-video/

Youtubesta löytyy pitkä pätkä juttua mitä muusikot itse ovat sanoneet, haluavat vaikuttaa musiikkinsa kautta niin paljon kuin voi, lapset kauemmas vanhemmistaan jne.  Jos sanoitukset ovat paskaa niin on on kyllä syytä miettiä kannattaako kuunnella

http://www.youtube.com/watch?v=4g_diStlSqM

kanye west toi kolmion muotoiselle lavalle näyttelijän joka oli puettu jeesukseksi. Kanye käy dialogin Jeesuksen kanssa ja Kanye julistetaan Jumalaksi, lopuksi hän huutaa ja ärjyy lavalla ja julistaa olevansa jumala.

Aina säännöllisin väliajoin jokainen näistä artisteista pukee päähänsä jeesuksen orjantappura kruunun tai viittellisen sellaisen.

videolla kohdassa 3:50 Kaney julistaa lavalla olevansa Jumala.

kaney_west_live kaney_west kaney_rolling kaney_nostettuylos_julistaa nicky_minaj

 

Illuminati-mistä on kyse ?

19.11.2014 Yleinen

Madonna kuninkaan tuolilla, muut ovat alamaisia.

Madonna kuninkaan tuolilla, muut ovat alamaisia.

Kiinnostukseni tätä illuminatiaihetta kohtaan syntyi muodin, muotikuvien ja muotivaatteiden kautta. Seurasin myös millaisia musiikkivideoita jenkkiläiset starat tekee, sillä niiden kautta välittyy trendejä eteenpäin. Lady gagan tyyliä hehkutettiin paljon muutama vuosi sitten aloittaessani näiden juttujen seuraamista. Pikkuhiljaa aloin kokea että siinä outoudessa oli jotain sairasta. Sitten samat symbolit alkoivat vilistä muillakin artisteilla. Mietin kopiovatko he toisiaan? Onko heillä sama tiimi takana? ovatko he pelkkiä sätkynukkeja ilman ideoita?kyseenalaistavatko he mitään? Voihan olla ettei kaikki artistit kuulu mihinkään satanismilahkoon, he vain ottavat ideat vastaan vaikkapa ohjaajan taiteena eivätkä mieti sen enempää kunhan rahaa tulee. Toisaalta taas levy- yhtiö määrää kaikesta hyvin pitkälle ja niiden johdossa ovat ihmiset joille merkkaa vain raha. Siitä tosin onkin kyse, sielunsa myymisestä rahasta ja maineesta.

Useilla näistä artisteista on kristillinen perhetausta, joista aika ajoin mainitsevat. Jotkut vetoavat siten että esimerkiksi Beyonce on hyvä ihminen ja kristitty, onhan hän sanonut ”i am very involved in my church” niin  missä kirkossa? the church of satan?. Teot ja se mitä hänestä näkee pitäisi merkata paljon enemmän kuin sanat. Miksi hän on naimisissa satanisti jay-z: n kanssa? Miksi hän levittää satanismin symboliikkaa ja yliseksuaalista visuaalista materiaalia?

http://www.youtube.com/watch?v=pZ12_E5R3qc

En ole koskaan ollut mainstream musiikin ystävä, mielestäni se on tylsää kaikin puolin muutamia onnistumisia lukuunottamatta. Erityisesti naistähtiä tullaan kuuntelemaan heidän lavashownsa ja ulkonäkönsä vuoksi. Heidän kuulijakuntansa ei ilmeisestikään kyseenalaista eikä kysele, ei mieti mistä koko laulu edes kertoo. Heidän oma identiteettinsä perustuu usein muihin joita idolisoivat, siksi he sopivat hyvin tälläisen mind control satanismin uhreiksi, joita musiikin ja visuaalisten elementtien kautta voidaan tehdä.

Salilla ollessani kuulin radiosta Charlie xcx sanoituksia: I don´t wanna go to school I just wanna break the rules. ” Voisi ajatella että tämä on nyt perus teiniangstisanoitusta jolla provosoida vanhempiaan, mutta sanoissa on paljon syvempää ja synkempää, huumeisiin kehottamista ym. puhumattakaan videosta jossa nuoret tytöt menevät ostamaan bileitä varten ”trashy”alkkareita, kassalla heidät vastaanottaa pervessi vanhempi mies. Siis illuminatiin linkittyy myös lapsuuden häväisy, turmeleminen,pedofilia. (katso kirjoitukseni ja linkit Ted Gundersonin löydöistä) Jenkkilässä on Charlie xcx artistiin perehdytty sen verran hyvin että laitan tähän yhteyteen vain linkin jos asia kiinnostaa enemmän.

http://illuminatiwatcher.com/illuminati-symbolism-charlie-xcx-break-rules-music-video/

Diivan ja idolin merkitys:

Diva: netistä löytyy useampia selityksiä kuten ”DIVA means ”Talented, but arrogant, female performer” ”

Kuitenkin alkuperältään diva on Jumalar:  ”The term derives from an ancient Italian word meaning ”goddess”, which, in turn derives from the feminine form of a Latin word divus, meaning ”divine one”.

Idoli: An image or representation of a god used as an object of worship.

Illuminati lähtökohdat ovat eliitin hyväveliseuroissa 1700-luvulta. Heidän päämääränään oli ja on ihmisten kontrollointi ilman dominointia, eli taidokasta manipulointia yhteiskunnan,politiikan, median ja uutisten sekä uskomusten kautta. Itselleni illuminati oli sanana vieras, se kuitenkin on siis vapaamuurariutta. Pidän huolestuttavimpana sitä mitä vapaamuurarit eli eliitti tekee USA:ssa sillä heillä on paljon valtaa muuhun maailmaan markkinoinnin, musiikin,politiikan ja globaalin talouden muodossa. Vaikka ei yleensä haluaisi uskoa salaliittoteorioihin niin riittää kun katsoo ympärilleen niin näkee että medialla on yleensä vain 1 kanta asioihin, amerikasta tuleva ruoka on täynnä myrkkyä, ei pelkästään ahneiden tuotantotapojen vuoksi vaan ihmisten fyysisen ja henkisen tilan pilaamisella voi hallita kansaa, voimaton ja peloissaan oleva ihminen on hyvä uhri jota hallita. Uutiset ovat aina negatiivisia, eliitti koruptoitunutta ja heitä kiinnostaa vain omat edut.Hiedän päämääränään on one world government.

Eliittiä ja eliittiin kuulumista (vapaamuurarit) ihaillaan satanismissa.

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_brotherhoodss01a.htm

Vapaamuurareiden rituaalit ovat salaisia ja sisältävät okkultistisia tapoja.

Suomessa vapaamuurareiden listoilta löytyy valtaan vaikuttavia henkilöitä, yritysjohtajia, kunnan asioihin vaikuttavia sekä arkkipiispa Kari Mäkinen.

Illuminati:http://illuminatiwatcher.com/

illuminati and the music industry

http://www.youtube.com/watch?v=cd4FXib6yG4

Eliitin( vapaamuurareiden) on myös arveltu olevan useiden USA:n presidenttien salamurhien takana. Mikäli presidentti ei ole toiminut eliitin tahdon mukaisesti on hänestä hankkiuduttu eroon.

Esimerkkinä yksi rakastetuimmista presidenteistä, kristitty Abraham Lincoln, jonka murhan jälkeen virkaan astui Andrew Johnson. Johnson ei todellakaan ollut mikään kansan mies, mutta eliitti hänet sinne sai. Presidenttinä hän pyrki hidastamaan orjuuden lakkauttamista ja ajautui tämän takia riitaan kongressin kanssa, joka nosti häntä vastaan jopa syytteitä virkarikkomuksista. Johnsonia pidetään nykyisin yhtenä maan kaikkien aikojen huonoimmista presidenteistä.(Wikipedia) Johnsonin jälkeen USA:n presidentin virkaan astui Ulysses S. Grant.Hänen kautenaan kukoisti pörssikeinottelu, eliitin verohuijaukset ja kuuluisa 1800-luvun pörssiromahdus ja lama jotka saivat alkunsa korruptiosta.

USA on kuitenkin aina ollut vahvasti kristillinen maa ja sinne on mahtunut myös hyviä presidenttejä. Hyppään kuitenkin kristityksi itseään väittäneeseen George W Bushiin. Uskon hänen puhuneen uskoon tulostaan vain peittääkseen tekojaan ja saadakseen tukea laajalta uskovien joukolta. Bush teki muutamia hyviä tai hyviltä vaikuttavia päätöksiä omalle kansalleen, mutta kuitenkin samalla George W. Bush kasvatti liittovaltion budjettia historialliset 700 miljardia dollaria ja aloitti useita turhia sotia, joiden ansiosta hän, hänen hallintonsa ja hänen sukunsa rikastui huomattavasti. Hän perusti myös useita kidutusleirejä, joista häntä toki on arvosteltu, mutta vastuuseen häntä ei ole pantu mistään. Hän ei suostunut allekirjoittamaan ilmastonmuutoksen kansainvälistä sopimusta, koska hän ei osannut arvioida sen johtuvan ihmisistä. Todellinen syy lienee siinä että hänellä sekä hänen lähipiirillään on kytköksiä tai sijoituksia globaaleihin  ym. bisneksiin, jotka olisivat voineet kärsiä ainakin hetkellisiä tappioita mikäli ilmastonmuutoksen estostrategiat tulisi ottaa huomioon näissä yrityksissä. Tässä siis esimerkki eliitin toimista, en tiedä kuuluuko Bush vapaamuurareihin, mutta hyvävelijärjestelmä ja manipulointi ainakin toimivat niin hyvin että uskoisin näin. Uskon Bushin käyttäneen uskoa vain kappaleena ihmisten sumuttamiseen, eteenkin kun suosio oli laskussa.