Selaat arkistoa kohteelle hyvä olo.

Liikuntapäivä 2017, luistelu

16.3.2017 jotain positiivista

Olipa hyvä, että nousin tänään sängystä, nimittäin koulussa oli tänään liikuntapäivä. Jokainen sai valita 1-2 aktiviteettia, joita olivat mm. luistelu ja/tai pilkkiminen läheisessä järvellä, sähly, frisbeegolf, ulkopelit, tanssi ja opettajien yllätys. Ei taida olla vaikea arvata, että menin luistelemaan, viime kerrastakin on vierähtänyt yli vuosi.. Vähän arvelutti missä kunnossa jää oli, kun on ollut useana päivänä plussaa ja satanutkin, mutta ei mitään jää oli ainoastaan enempi vähempi epätasainen, et ihan luistelukunnos. Tuli luisteltua useampi kilometri. Aluksi jalat kipeytyivät aika pahasti, joten päädyin pitämään kaksi suht pitkääkin taukoa, kun oli pakko ottaa luistimet jalasta ja lepuuttaa jalkoja.

Oli ihan huikee keli luistella, aurinko paistoi täysin pilvettömältä taivaalta. Tuuli tosin oli aika voimakas, mutta onneks vain toiseen suuntaan, joten takaisin päin tulin aika vauhdilla. ?

Tässä päivän mietteitä: Täs on jotain samaa kuin tunturissa ollessa (maisemat vaan eivät ole yhtään niin upeat), mahtava vapauden tunne. Ei oo kiire minnekään. Mikään ei oo niin tärkeää kuin tämä hetki. Mistään ei tarvitse huolehtia. Voi vaan olla ja unohtaa kaikki murheet. Ei kuulu liikenteen melu (ellei laske muutamia pilkkijöiden autoja) vain tuulen laulu säestettynä luistelun äänellä. ❤

Lippukunnalta sain kiitokseks adventtikalentereiden ahkerasta myynnistä super lämpimät sukat, ei muuten varpaat palelleet tällä kertaa!

 

 

Miksikö ylös nouseminen oli tänään niin erityisen hyvä saavutus? Koska eilinen ehtoo oli suoraan sanottuna aika kamala. Stressi matikan kirjoituksista + väsymys + ilta + koko päivän oli ollu fyysisestikin kurja olo, eikä iltaa kohden parantunu vaan ruokahalukin otti hatkat = ahdistus iskee helposti.

 

 

Nyt oon koko ehtoon vaan odotellut, et vois mennä maate, kun oon niin kuitti. Kun tulin iltapäiväl kotiin melkein heti lähdin viel koirien kans lenkil joten tuli liikuntaa saatua ja kroppaa kulutettua.

 

 

-Elina

Plussat

30.12.2015 Yleinen

Mitä hyötyä olla juomatta ja mitä hyötyä juoda

Juomatta
– säästyy rahaa – paljon
– lisää vapaa-aikaa (kun on hereillä eikä sammu, krapulassa kykenemättä mihkään)
– unen tarve vähenee (uni parempi laatuista)
– jaksaa (töissä, kotona, harrastuksia)
– voi lähteä minne huvittaa milloin huvittaa (kun voi ajaa autoa)
– voi käydä missä kaupassa haluaa (ei tarvi kierrellä mistä kehtaa alkoa ostaa)
– henkinen hyvinvointi (ei ahdista, masenna, stressaa)
– terveys (sisuskalut kiittää)
– painonhallinta ja oikein syöminen helpompaa, jaksaa panostaa mitä syö
– ulkonäkö paranee, iho parempi, silmät kirkkaammat
– voi olla asiakkaiden lähellä aamusta eikä tarvi pelätä että haisee
– ei tarvi peitellä vetisiä, rapulaisia silmiä silmälaseilla
– ei ole pakko käydä joka aamu suihkussa (alko haihtuu ihon kautta-haju)

 

Juomalla
– nousuhumalan hyvä olo
– pääsee karkuun stressiä (turruttaa pää)
– olut maistuu hyvältä kesäkuumalla/saunan jälkeen, viini ruoan