Selaat arkistoa kohteelle horoskoopit.

Mikä on sinun työpersoonasi perustuen horoskooppimerkkiisi? (leikkimielinen)

17.6.2015 Yleinen

Hei kaikki! 😘

 En muista oonko tänne kertonut, mutta tykkään kovasti astrologiasta, jotta maallinen kuolevainenkin ymmärtäisi, niin siis horoskoopeista, ja uskallan sanoa ymmärtäväni sitä 😃.

Ja tämä olis nyt mun ensimmäinen horoskooppipostaus eli sun työpersoona! Ps. älkää naurako mun hienoille sanoille. Tän voi lukea oman horoskooppimerkin perusteella, tai kirjautua www.astro.fi > ”Astrologinen kartta” > syötä tiedot > Syntymäkartta > Huoneiden kärjet ja etsiä sieltä kuudennen huoneen merkki. Syntymäkellonaika on pakollinen siinä tapauksessa!!

Liitin tähän siellä esiintyvät kryptiset merkit 😂

VAROITUS: Lukekaa leikkimielisellä suhtautumisella!

Oinas ♈

http://www.listenandlearn.org/the-teachers-handbook/wp-content/uploads/2014/01/AngerConflict.jpg

Et koskaan sano ei kilpailulle ja peloton asenteesi voi saada kollegojesi puntit tutisemaan. Kierteleminen ja kaarteleminen ei kuulu tapoihisi, vaan kissa nostetaan pöydälle! Jotkut tietenkin käsittävät tämän röyhkeydeksi. Et pahemmin mieti, vaan teet ensin ja sitten…ehkä…mietit. Työhösi voi liittyä jotain vaarallista tai spontaania, palomies olisi sinulle juuri sopiva ammatti!

Olet hyvin itsenäinen ja sinulla voi olla voimakkaat mielipiteet, ja et pelkää puolustaa itseäsi. Olet työssäsi luultavasti hyvin nopea, sinulla on hyvä fyysinen kunto ja olet rohkea kokeilemaan uusia asioita. Joskus tulisuutesi voi saada sinut kuitenkin ongelmiin, joten varo joutumasta riitoihin työkavereidesi tai pomosi kanssa. Omat mielipiteet on hyvästä niin kauan kuin niiden puoltamisesta ei tule vaarallista. Jos sinun pitäisi joskus aloittaa oma tv- sarja, on Madventuresin kaltainen varteenotettava vaihtoehto!

Sopivia töitä sinulle:

Palomies, miekannielijä, härkätaistelija, leijonankesyttäjä, portsari, personal trainer, urheilija

Härkä ♉

Et voi elää ilman rutiineja! Jos päivittäinen rutiinisi sekoittuu jollain tavalla, sinusta voi tuntua, että kaikki on sotkussa. Haluat pitää myös hyvät suhteet työkavereihisi ja esimiehiisi. Olet tunnollinen ja pitkäjänteinen, mutta valitettavasti myös vähän jääräpäinen. Kun päätät jotain, niin päätäsi ei niin vain käännetä. Työsi pitää olla myös turvallista ja sinulla pitää olla säännölliset tulot ja työajat.

Työ-härkä rakastaa hyvää ruokaa, hienoja vaatteita, upeita tuoksuja, pehmeitä materiaaleja…oikeastaan vähän kaikkea. Mutta ennen kaikkea, sinua motivoi raha!

Ei ole mitään parempaa kuin muhkea tilipussi palkintona raskaasta ahertamisestasi. Kuitenkin pidät työnteosta, mutta enemmän rahasta. Kun pääset kotiin pitkän työpäivän jälkeen, linnoittaudut sohvan pohjalle, laitat jalat likoamaan kylpysuolaan, ahmit lempiherkkujasi ja katsot lempielokuvasi. Ah life is good.

Sopivia töitä sinulle:

Kokki, stylisti, puutarhuri, maanviljelijä, luontaistuote-esittelijä, kampaaja, kosmetologi, aroma-terapeutti, hieroja

Kaksonen

Wuhuu!! Olet työpaikallasi kuin Kaksonen (samiksii)

freelancing-jack-of-all-trades-

Tarvitset virikkeellisen ja monipuolisen työympäristön, sillä kyllästyt helposti rutiinineihin. Olet hyvä sellaisessa työssä, jossa vaaditaan paljon erilaisia taitoja. Sinuun kuitenkin pätee lause ”jack of all trades but master of none”. Pystyt tekemään monia asioita, mutta harvoissa asioissa sinulla kuitenkaan on syvällistä osaamista.

Olet ennen kaikkea työpaikkasi kommunikoija. Puhut puhelimessa, kirjoitat, twiittaat, faksaat, lähetät sähköpostia, päivität nettisivuja, joskus näitä kaikkia samaan aikaan! Nopea työtahti ei hirvitä sinua, päinvastoin! Tykkäät jutella myös työkavereidesi kanssa. Joskus he kyllä toivoisivat sinun vain pitäväsi turpasi kiinni, koska välillä suustasi pääsee mitä sattuu. Olet älykäs ja reagoit nopeasti. Sinun kontollasi on usein tehtäviä, joihin liittyy kirjoittamista tai yhteydenottoja puhelimitse /sähköpostitse.

Sinun pitäisi kuitenkin oppia kuuntelemaan saamiasi ohjeita paremmin, koska olet tunnettu hajamielisyydestäsi. Voit tykätä myös tehdä jekkuja työkavereillesi. Tulet luultavasti vaihtamaan työpaikkaasi useamman kerran elämässäsi.

Sopivia työpaikkoja sinulle:

Free-lancer, kirjailija, Seiskan päätoimittaja, juontaja, tapahtumanjärjestäjä, hotellin vastaanotto, puhelinmyyjä, ”handy-man”.

Rapu ♋

Olet työpaikkasi äiti. Milloin kiikutat omatekoista mustikkapiirakkaa pomollesi, haet päänsärkylääkkeitä darraiselle työkaverillesi tai ilmoittaudut vapaaehtoiseksi kuuntelemaan kollegasi päivitystä viime viikonlopun baarisekoiluista. Sinun pitää kuitenkin muistaa antaa ihmisille tilaa hengittää. Vaikka monet arvostavat neuvojasi, niin sinun pitää välttää tuputtamasta niitä väkisin muille.

Pystyt herkästi aistimaan toisten tarpeet ja kuin kellonsoitosta ilmestyt apuun kuin äiti Teresa konsanaan! Sinun kaltaisellesi työntekijälle mikään ei ole tärkeämpää kuin työympäristö ja jopa äidillinen ja sympaattinen suhde pomoosi ja kollegoihisi. Sinulle hyvä vaihtoehto olisi myös työskennellä käsin kotoa, näin säilyttäisit kodin tunteen työssäsikin.

Voit olla joskus arka ja herkkä ja työkavereidesi näin ollen pitää muistaa varoa sanojaan, sillä muuten rapu vetäytyy kuoreensa.

Sopivia töitä sinulle:

Lastenvahti, sairaanhoitaja, kylpylätyöntekijä, uimaopettaja, pitopalveluyrittäjä, ravintoterapeutti, eläinlääkäri, laulaja, orpokodin johtajatar

Leijona ♌

Olet mielelläsi yleisön edessä ja sinut usein laitetaankin hommiin, missä pitää esitellä jotain yrityksen tuotetta. Itsevarma esiintymisesi vakuuttaa kenet tahansa. Mutta koska onnistut paremmin kuin hyvin tekemään kärpäsestä härkäsen, sinun kannattaisi sännätä luomaan uraa Broadwaylle! Siellä oiva draamantajusi saisi arvoistansa kunnioitusta.

Monet leijonat hakeutuvat esiintymisalalle, eli näyttelijäksi, muusikoksi tai taiteilijaksi. Olet myös erittäin kunnianhimoinen, etkä pelkää mennä kerjäämään pomoltasi kehuja siitä, miten todellakin voitit sen yhtiökumppanin puolellesi. Itsevarmuutesi ja energisyytesi ovat syy menestykseesi. Et voi olla työpaikassa, jossa sinua ei arvosteta, ethän sinä ole mikään tavallinen seinäruusu!

Jos siis haluat loukata Leijonaa, kutsu häntä tavalliseksi.

Sinun pitäisi kuitenkin muistaa, että et ole työpaikkasi ainoa työntekijä ja kaikki ovat siellä yhtä tärkeitä. Joten siksi sana ”yrittäjyys” kannattaa laittaa korvan taakse niin voit olla oma pomosi. Sillä tunnetusti enemmän kuin yksi työ-Leijona haikailee johtopallille.

Sopivia töitä: Näyttelijä, laulaja, taiteilija, tanssija, lastenhoitaja, johtaja, tapahtumajärjestäjä, drama coach, kuningatar

Neitsyt ♍

 

Tässä on työntekijä, joka luultavasti löytäisi sen kuuluisan neulan heinäsuovasta!

”Annas kun minä..” ja ”tuosta jäi vähän…” kuuluvat ehdottomasti Neitsyen sanavarastoon. Tarkkaakin tarkempana ja täydellisyyteen pyrkivänä työntekijänä olet haluttua riistaa työmarkkinoilla. Pyrit työssäsi täydelliseen puhtauteen ja tarkkuuteen.

Jos ei kiillä, et ole tyytyväinen. Jaat muille myös mielelläsi neuvoja, esimerkiksi, että miten kokiksella saa kalkkijäämät pois. Tärkeimpiä tavaroitasi ovat luultavasti kynä ja kalenteri, johon voit kirjata huomaamasi muiden työntekijöiden tekemät virheet.

Olet yleensä nöyrä ja palveluhenkinen, mutta sinulla on usein sellainen käsitys, että sinä teet kaiken parhaiten. Vaadit usein muilta työtovereiltasi samanlaista tarkkuutta ja täydellisyyttä, ja saatat turhautua jos muut ovat sinua hitaampia tai mielestäsi vajaaälyisempiä.

Onneksi työkaverisi heittävät välillä jarruja kehiin, sillä muuten ylihuolehtivaisuutesi saa sinut pian sairasvuoteelle.

Sopivia töitä:

Siivoaja (ei kai?), henkilökohtainen avustaja, talkkari, hääsuunnittelija, ompelija, ravintoterapeutti, suuhygienisti, ruokakriitikko, painonvartija

Vaaka

Työpaikan ehdoton hurmuri Vaaka voittaa ihmiset puolelleen ja kuin Mooses veden kanssa, pystyt erottamaan riitapukarit toisistaan. Sopu ja harmonia ovat sinulle kaikki kaikessa, ja vältät riitatilanteita keinoin millä tahansa, joskus jopa hienovaraisella manipuloinnilla.

Tasapainoisena ihmisenä olet välillä ärsyttävän viileä ja työkaverisi voivat yrittää epätoivoisesti ärsyttää sinua, tuloksetta. Charmanttina elitistinä et menetä hermojasi kenenkään nähden. Kun pääset töistä, saatat murista vähän aikaa…hiljaa, ettei kukaan vain kuule.

Kauneus on sinulle tärkeää, myös työpaikalla. Korjaat oitis kaikki esiintyvät epämiellyttävyydet ja työpöytäsi on täynnä koristeita ja hajusteita (…ja työpöytäsi laatikko avattuja Fazerin sinisiä). Sinuun ei kannata kuitenkaan luottaa päätöksenteossa, annat muiden tehdä ne ilomielellä sinun puolestasi. Arvostat reiluutta ja oikeudenmukaisuutta, etkä voi olla puuttumatta asiaan, kun näet eriarvoisuutta.

Sopivia töitä: Asianajaja, tuomari, diplomaatti, rauhanturvaaja, sisustussuunnittelija, kosmetologi, kampaaja, stylisti,

Skorpioni ♏

Teet kaiken täysillä tai et tee sitä lainkaan, kultainen keskitie ei ole koskaan sinun valintasi. Saatat pelottaa kanssatyöntekijöitäsi ehdottomuudellasi ja jopa pelkällä katseellasi. Ja jotenkin vaikuttaa siltä, että tiedät kaikki työkavereidesi synkimmätkin salaisuudet. Otat kaiken yhtä tosissasi tai sitten suhtaudut asiaan täysin välinpitämättömästi, mutta sinua katsoessasi moni miettii: ”Hymyileekö toi koskaan?” Relaa vähän, Skorpioni!

Kanavapaketin tarpeellisuudesta puhelimessa lirkuttelu asiakkaalle ei ole sinulle mieluinen duuni. Sinun työsi pitää olla merkityksellistä ja miksi teet sitä, sillä tulee olla motiivi, MOTIIVI. Työt, joihin liittyy kuolema, eivät kauhistuta sinua, vaan voit ruumiin tutkimisen jälkeen asettautua takkatulen ääreen juomaan lämmintä kaakaota.

Joskus ajat kollegasi hulluksi kyselyilläsi, mutta sinä haluat vain selvittää ihmisten perimmäiset tarkoitusperät, koska uskot, että kaikilla on jotain salattavaa ja toiseksi yleisin luulo, että kaikki vihaavat sinua.

Voit tuntea sisälläsi kateuden piston, kun pomosi kehuu jotain toista työntekijää. Työkaverisi voivat pitää sinua salaperäisenä ja tuskin kukaan heistä voi sanoa tuntevansa sinut.

Sopivia töitä: Salapoliisi, psykologi, kuolinsyytutkija, tutkija, kirurgi, seksiterapeutti

Jousimies ♐

Jousimies tulee töihin iloisena ja lähtee töistä iloisena. Hän on jo viiden aikaan aamulla lenkkeillyt raittiissa meri-ilmassa, keittänyt sumpit, mielessään parantanut maailmaa ja suunnitellut seuraavaa lomamatkaa. Jahas, taasko sille pitäis antaa lomaa?

Katseesi on aina horisontissa, etkä siedä rajoituksia. Rutiininomainen työ, jossa pitää pysyä paikallaan, olisi sinulle painajainen. Sinulle parhainta onkin säännöllisesti tapahtuva matkustelu, ja mieluiten vähän kauemmaksi viimeisestä olinpaikastasi, ja täydellisintä on, että saat harrastaa moista työksesi. Sinulta lentää myös ideoita, jotkut niistä ovat liian kohtuuttomia toteutettavaksi ja jotkut sattuvat hyvässä lykyssä päätymään pomosi mietintämyssyn alle. Sopisitkin loistavasti matkaoppaaksi, tutkimusmatkailijaksi tai vaikka reippureissaajaksi. Liian totinen työ saa sinut vain nauramaan sille päin naamaa.

Omat mielipiteesi ovat vahvoja ja julistat niitä usein muille. Eri asia on, jaksavatko muut aina kuunnella. Sinulla ei tahdo olla silmää yksityiskohdille, mutta onneksi pystyt näkemään koko kuvan. Olet luultavasti hankkinut monia tuttavuuksia, jotka voivat osoittautua hyödylliseksi urallasi, ja onni tuntuu muutenkin olevan puolellasi.

Voisit ryhtyä reppureissaavaksi koomikoksi ja käyttää kihisevän levottomuutesi hyödyksi. Ehkä juuri tästä syystä suhteesi esimieheesi ja työkavereihisi on vähän etäinen, mutta minkäs sille voi kun kaikkialla muualla tapahtuu kiinnostavampia asioita?

Sopivia töitä:

Matkaopas, lentoemäntä/stuertti, urheilija, Anthony Bourdain maailmalla 2, kalliokiipeilijä, filosofi, poliitikko, opettaja, pappi

Kauris ♑

Työnteko on sinulle kaikki kaikessa ja mietit luultavasti jo kauhuissasi eläkeikää. Saatat valita saman uran kuin isäpappa aikoinaan. Mottosi on ”Työntekoa ei voi kutsua työnteoksi, ellei seuraavana päivänä selkä jomota, eikä jalka kramppaa.” Olet oppinut loistavan työetiikan jo nuorena ja et tule tuottamaan esimiehellesi pettymystä. Olet ahkera, kunnianhimoinen ja rehellinen, siis  täydellinen työntekijä!

Suhtaudut työhön vakavasti ja pyrit ylenemään. Johtajan saappaisiin astuminen saattaa kestää, mutta olet valmis työskentelemään veret ja kyyneleet vuodattaen sen eteen.  Sinulla on riski tulla jossain vaiheessa elämääsi työnarkomaaniksi, jos et muista elää muuta elämää työnteon rinnalla.

Luonteessasi on luonnollista auktoriteettia ja sanasi uppoaa muihin. Maine on kytköksissä itsetuntoosi ja sinulle on ehdotonta saavuttaa arvokas asema.

Sopivia töitä: Hammaslääkäri, kirurgi, kiropraktikko, minkä tahansa yrityksen johtaja, ihotautilääkäri

Vesimies

 

Vesimies kaikessa outoudessaan osaa arvostaa erilaisia ihmisiä. Hän ei tuomitse ketään, hän saattaa vain kertoa hauskan tarinan siitä, miten hän melkein räjäytti työpaikan mikron. Pomona kohtelet työntekijöitäsi samanarvoisina ja ystävinä.  Stereotyyppityöpersoona Vesimiehestä on hullu tiedemies. Luultavasti oletkin vähän sellainen, hullu ja omalaatuinen.

Ainakaan et ole tylsä ihminen! Harva osaa aavistaa mitä sanot tai teet seuraavaksi. Esimiehesi voi olla hankala luottaa sinuun, koska olet niin omintakeinen. Mottosi on ”Säännöt on tehty rikottavaksi.” Eli mitä Vesimies määrätään tekemään, tekee hän sen luultavasti juuri päin vastoin, niin kuin tiiätkö, ihan huvin vuoksi.

Saat nimittäin jotain outoa mielihyvää muiden järkyttämisestä. Olet erittäin pätevä elektroniikan ja tekniikan kanssa ja osaat korjata melkein mitä vain. Työpaikkasi saattavat vaihdella usein ja tulosi ovat epäsäännöllisiä.

Sopivia töitä: Tiedemies, astronautti, MacGyver, sähkömies, humanitääri, yleinen nero, alansa uudistaja, keksijä

Kalat ♓

HERÄTYS!!

Jotkut saattavat haluta huutaa näin Kalalle, joka kesken kokouksen näyttää vihdoinkin onnistuneen oppimaan nukkumaan silmät auki. Sillä Kalat ottaa mielikuvitusmaailmansa myös töihin mukaan ja pari mielikuvitusystävääkin.

Olet hyvin herkkä ja taiteellinen ja sinulla saattaa olla myös musikaalisia taitoja. Työkavereitasi ja pomoasi kohtaan olet hyvin empaattinen ja kuuntelet usein heidän huoliaan ja tunnet heidän tuskansa silminnähtävästi. Sienen tavalla vedät toisten ihmisten tunteita itseesi ja joskus tämä saattaa olla haitaksi työnteolle. Heittäydyt usein marttyyrin rooliin ja uhraat itsesi tekemään ne tehtävät, joita muut karttavat.

Sinulla saattaa kuitenkin olla ajoitusongelmia, voit myöhästyä töistä hyvinkin useasti (yleensä siksi, koska halusit päättää hyvän unen loppuun). Kaltaisesi herkistelijä maalaa auringonlaskuja, kirjoittaa rakkausrunoja ja säveltää itse omat soittoäänensä. Sinulla ei ole rutiineja, vaan menet päivä kerrallaan tunteidesi mukaisesti.

Sopivia töitä: Meedio, taiteilija, muusikko, runoilija, artisti, kirjailija, vapaaehtoistyöntekijä, kalastaja, se kiva sossutäti

 

Hahaa kertokaa mitä piditte, 👍 vai 👎