Selaat arkistoa kohteelle hopottajat.

Testissä SINI kylpyhuoneen uutuuspesusetti

5.10.2015 Yleinen

SINI kylpyhuoneen uutuuspesusettiSain Suosittelumedia Hopottajilta testiin SINI kylpyhuoneen uutuuspesusetin. Innostuin tänään pesemään saunan ja kylppärin lattian.

Pesuaineena käytin perinteistä mäntysuopaa.

Ihan perushommaan paras oli juuriharja, mutta laattojen saumat sai hyvin puhtaaksi Jynssärillä. Sillä saa siististi ja tarkasti hangattua saumoista pienimmätkin tahrat. Tuplajynssärillä pesin kylpyhuoneen lattiaa ja teleskooppivarren avulla homma oli ergonomista. Sain pestyä hyvin myös suihkuseinän jalan ympäriltä kumartumatta.

Pestessä tuli hiki, mutta se oli mukavaa, koska molempien Jynssäreiden harjakset olivat napakoita, tästä syystä tahroja ei juurikaan tarvinnut hangata.

Suosittelen näitä tuotteita lämpimästi. Nyt ne ovat kauniina pinkkinä, Roosa nauha 2015 -kampanjan kunniaksi. Joten hankkimalla nämä, tuet myös rintasyöpätutkimusta.

Lisätietoja SINI-kampanjatuotteista löydät täältä »

SINI JynssäriSINI Jynssäri
Jynssäri on näppärä väline laattasaumojen ja pienten kolojen pesuun. Jynssärin kapea ja napakka harjasosa painuu saumaan ja irrottaa tiukankin lian. Sillä puhdistat myös pesualtaat ja pesutilojen pienet kolot kätevästi. Jynssärissä on ergonominen, käteen sopiva muotoilu, ja siitä saa pitävän otteen. Jynssäri on Suomessa valmistettu avainlipputuote.

 

 

 

 

 

SINI TuplajynssäriSINI Tuplajynssäri
Tuplajynssäri on kaikkien vesipesua kestävien pintojen pesuun sopiva nivelletty harja, jolla on helppo puhdistaa lauteiden ja kalusteiden alustat. Harjassa on suorat reunat ja kalteva harjastus, joten sillä on kätevä puhdistaa kylpyhuoneen lattian silikonisaumat kumartelematta. Harja sopii kaikkiin SINI-välinevarsiin. Kampanjasetin mukana on näppärä teleskooppivarsi. Tuplajynssäri mahtuu lauteiden alle ja kylpyhuoneen ahtaisiin paikkoihin. Harjassa on ainutlaatuinen kaksoisrunko, jolla kuuraus onnistuu myös kalustejalkojen ympäriltä.

 

 

 

Mikäli kiinnostuit liittymään Hopottajiin, voit tehdä sen täällä »
Kirjoita suosittelijakoodiksi minun koodini: HOP14605

Suklaataikina HOPOTUS

24.4.2015 Yleinen

Pääsin mukaan uuteen hopotus-kampanjaan. Tällä kertaa hopotuksen kohteena oli Myllyn Paras Suklaataikina. Valmiiksi pyöreä suklaataikina joka on helppo painella vuokaan. Aiemmin olen kokeillut saman valmistajan mm. suolaista piirakka taikinaa. Joka oli erittäinkin hyvä ja toimiva.

 

 

20150405_172050

 

Tosiaan kokeilu alkoi innokkaana. Kaivoin vanhat tartalletti vuokani kaappien kätköistä. Pengoin kaapit ja sain tarvittavat tavarat kasaan.

 

20150406_123203

Sitruuna tuorejuustoa ja maustamatonta tuorejuustoa ja kermaa. Lisäksi päätin kokeilla ns. jäädytettyä vadelma sydäntä. joka olikin ensimmäinen työvaiheeni.

 

Jäädyttää Bonnen vadelma sosetta. Jota tietenkin löytyy koska käytän sitä kaksosten 20150406_130320puuroihin makuina :)

Seuraavaksi kun ne ovat pakastimessa alkoi taikinan sulatus. Nostin taikinan pöydälle noin tuntia ennen.

 

Sitten painelin taikinaa vuokiin. Jaoin taikinan kuuteen osaan koska oli kuusi muottiakin. Olisi tullut varmaankin jopa kahdeksan vuoallista, koska taikinaa jäi yli. Lopuista tein keksejä jotka tyylikkäästi mestari leipurina poltin. Juu siis unohdin todellakin ne uuniin.

 

20150406_143935

Paistoaikaa en huomannut katsoa. Mutta olisi saanut olla hieman vähemmän aikaa koska niistä tuli hyvinkin kovia. tai sitten se on taikinalle ominaista.. epäilen itse paistaneeni liian kauan.

20150406_155512

 

 

 

 

 

 

20150406_155502

 

Toisesta paketista päätin testata ihan vaan suklaakeksejä. Mieheni toivomuksesta. Eipä tuo muksukaan kauhessti vastaan laittanut :) Nämä onnistui hyvin. Maku oli loistava. Kuvassa vääritynyt väro. Väri oli tumman ja suklaisen ruskea.

 

20150421_191329

 

 

Kaiken kaikkiaan maku hyvä. ulkonäkö hyvä. koostumus aika rasvainen mutta eikös se ole suklaiselle taikinalle aika ominaista? ;)

 

#hopottajat #suklaataikinahopo #myllynparas #myllynparassuklaataikina #suklaataikina

Haluatko mukaan HOPOTTAJIIN? Klikkaa itsesi mukaan tästä! Se on ilmaista ja hauskaa!

 

 

 

 

 

 

 

www.hopottajat.fi/suklaataikina

Hopotusta

5.2.2015 Yleinen

Pääsin mukaan cityshoppari 2015 hopotuskampanjaan. Mahtavaa! Hopottaminen on aikalailla samanlaista kun buzzaus. Hyviä kampanjoita. Pääset testaamaan etunenässä uusia tai vanhoja tuotteita ja palveluita. Lisäksi aina kampanjan päätteeksi jätät raportin. Sekä kuvia joita on aina mukava ottaa ja jakaa muillekkin. Monia hyviä tuotteita olen löytänyt tätä kautta. Tahdotko mukaan? Klikkaa tästä.

#cityshopparihopo #cityshoppari 2015 #hopottajat 

2015-01-30 14.49.23

 

Tähän asti etuja on tullut käytettyä mm. Hanko sushin tarjoukset. Kyllä, molemmat! (Sushi hullu kun olen!)

2015-01-30 14.49.44

 

Large annos mediumin hinnalla.

 

2015-01-17 13.47.55

 

Sekä party platter -20%. Illanistujaisiin haettiin platter. Kyllä siitä 4 ihmistä syö vallan hyvin ;)

 

IMG_610372854705374

 Siskon kanssa päätettiin napata muksut mukaan ja lähteä viettämään tyttöjen aamupäivää. Mentiin siis jäätelölle ja aikuisille kahvia.

Lapset ottivat spice icen puuhanallet kaksi yhden hinnalla.

 

2015-01-31 13.36.42

 

Aikuiset laskimme sen varaan että tötteröitä ehkä jopa jäisi myös meille, noh ei jäänyt. Mutta tuli se makean himo tyydytettyä roberts coffeen caramelli latella. Niitäkin kaksi yhden hinnalla.

2015-01-31 13.35.40

 

Lisäksi ollaan varaamassa miehen kanssa hotelli matka tallinnaan lähiaikoina. Mutta se menee kampanja-ajan ulkopuolelle. Olisi ollut kiva lisätä sieltäkin tähän kuvia.

 

Taas mahtava hopo kamppis saatu päätökseen. Tässä kamppiksessa on lisäksi mahtavaa että tämähän vielä jatkuu loppuvuoden. Vaikka raportin jätänkin lähipäivinä. Uutta kampanjaa odotellessa.