Selaat arkistoa kohteelle homo.

Meikit silmillä

21.6.2015 Yleinen

                          image Lue artikkeli kokonaan →

Ensimmäinen

20.6.2015 Yleinen

Blogissani on tarkoitus käsitellä maahanmuuttoa, uskontoja, kaksoisstandardeja, tasa-arvo, rikollisuutta, islamia, luterilaisuutta, julkisuuden henkilöitä, homoutta ja kaikkea siltä ja tältä väliltä.

Näin lyhyesti ja yksinkertaisesti sanottuna.

 

homppelit, lesbiaanit ja ihan vitun idiootit

8.11.2014 Yleinen

Youtube.

Siis voi vittu, MINKÄ helvetin takia joka ikisessä välissä on oltava niitä mainoksia.  Siis olis ees sillee jotenki sivussa mut ei, ku ne tulee just siihe sillee typerästi. Oot tyylii sillee ”Jee ttää on hyvä biisi kuuntele” ja sit sielt tulee ”tididididiiii osta tätä ja juo vettä tidididiii” argh. Toi mun oli nyt pakko tähän aluks avautua.

Mutta siis tän postauksen aiheena on homppelit, biseksuaalit, lesbianit ja kaikki muut seksuaalivähemmistö hyyperöt.

img-thing

Onko siihen mitään järkevää syytä miksi tasa-arvoinen avioliittolaki ei menny läpi?  No en oo kyllä kuullut sellasta. On ollu puhetta siitä että kannabis voitaisiin dekriminalisoida, mutta että rakkautta kahden ihmisen välillä ei hyväksytä?

”Jumala on kieltänyt sen harjottamisen joten se on VÄÄRIN.
Keskenään vain miehen ja naisen kuuluu naida Jumalan määräyksestä.” Jumala. on kieltänyt. Jos jumala kerran on olemassa niin miks se on sit luonu ihmisiä jotka on homoja?

Sitten on kans tää et minkä takia homojen pitäisi päästä naimisiin? NO minkä takia heterot saa mennä naimisiin?legalize_gay_by_kproductions-d2z3pkj

 

Minkä takia ihmiset on niin ahdasmielisiä, me eletään vuotta 2014 ja porukka uskoo siihen jeesustelu paskaan. Sekin on aika hassu juttu et ne poimii vaan tiettyjä asioita siitä kirjasta jonka ”mukaan” ne elää.

Sä oot tutustunu johki ihan vitun mahtavaan ihmiseen, teil on hauskaa ja ootte hyvii frendei mut entäs sit ku saatkin tietää kenen kanssa se harrastaa seksiä ja mitä sukupuolta se kattelee? Miten se kenenkään persettä kutittaa? pro_gay_marriage_rights_design_xlarge

”Onko suuseksi vastakkaisen sukupuolen kanssa ok vai onko se syntiä?
Jos se on ok niin sittenhän sen täytyy olla ok myös samaa sukupuolta olevien kesken koska niin naisilla kuin miehilläkin on ihan samanlaiset suut.” kyseiselle kommentille oikeestaan naurahdin.

”Raamatussa on aika monta sääntöä ja kieltoa, joille uskovauiset eivät korvaansa lotkauta ja rikkovat niitä surutta. Usein sanovat vielä, että jotain kohtaa ei pidä ottaa kirjaimellisesti jne.
Sitten kun ajetaan omaa agendaa tai ei itse pidetä jostain, niin kaivetaan kyllä niitä Raamatun lauseita ja osoitellaan että tuossa lukee noin ja tuossa noin, sillä nyt perustelen.
Kaksinaamaista ja tekopyhää sakkia.”

 

images (8)love-is-love--source

 

Sitten löytyy näitä ihmisiä jotka on sillee ”mitähän nekin ajattelee” MITÄ VITUN väliä sillä on mitä joku muu ajattelee? ”Sun lasta varmaan kiusataan koska oot homo” Kasvattakaa ne vitun kakarat kunnioittamaan ja hyväksymään muut ihmiset, välittämättä ulkonäöstä tai siitä et keneen se rakastuu.

Ja sitä paitsi jos ihminen on kusipää niin se on kusipää. tyhmä niin tyhmä. Ei se seksuaalinensuuntautuminen muuta ihmistä sillee mitenkään, ei siit tuu mitenkää huonompi.

Tää ny o varmaa vähä sekava nii ajattelin lopettaa sit nyt.

Antakaa ihmisten olla omaitsensä

.avatar (7)rauhaa ja rakkautta

 

 

Ajatuksia uskonnosta

12.8.2014 Yleinen

Me ihmiset olemme lajina kulkeneen evoluution mittakaavassa hyvin pitkän matkan hyvin lyhyessä ajassa. Olemme keksineet tavan jakaa näennäisesti näkymättömästi rajoittamattoman määrän tietoa ympäri maailmaa. Olemme selättäneet monet tappavat kulkutaudit ja sairaudet. Olemme jopa saaneet muutaman lajimme edustajan maapallon ulkopuolelle. Olemme saavuttaneet niin monta uskomattomalta kuulostavaa asiaa, mutta siitäkin huolimatta emme ole onnistuneet päästämään irti yhdestä vanhasta tiukkaan istuvasta asiasta. Nimittäin uskonnosta. Ja ennen kuin kukaan lukija alkaa repiä pelihousujaan, antakaas kun selitän.

Kuten ketä tahansa keskivertoperheestä tulevaa suomalaislasta, myös minua vietiin pienestä asti kirkkoon. Ei säännöllisesti joka sunnuntai, vaan enemmänkin erilaisten kirkonkerhojen, uskonnollisten juhlien ja tapahtumien yhteydessä. Lapsena siihen ei kiinnittänyt niinkään huomiota, ainoastaan ärsytti, kun joutui taas menemään tylsistymään. Opetettuja ajatuksia ei ajatellut sen syvemmin, mutta ei niitä kyseenalaistanutkaan. Sitten saapui teini-ikä.

Yhtäkkiä vaatteet, joita halusin pukea ylleni, eivät olleetkaan sopivia kirkkoon vietäväksi. Tämä herätti nuoressa itsessäni ärsyyntymistä. Koko ikäni minulle oli kerrottu, että Jumala rakastaa ja hyväksyy kaikki ihmiset sellaisina kuin he ovat. Miksi en siis olisi voinut mennä itsenäni kirkkoon? Opin hyvin pian, että Jumalan rakkauteen sisältyy ehtoja. Tosin tästäkin ovat Jumalan seuraajat keskenään eri mieltä. Säännöt eivät ole kiveen hakattuja, vaan vaihtelevat uskovaisesta toiseen (toki ihmisiltä itseltä kysyttäessä juuri heidän sääntönsä ovat ne oikeat).

Rippikoulu tuli ja meni eikä suurta uskoon valaistumista tullut. Kuitenkin vasta parikymppiseksi tultuani aloin aktiivisesti perehtyä uskontoon aiheena, mutta hyvin kriittiseltä kannalta. Prosessi on johtanut minut hylkäämään uskonnon, jota kerran pidin kasuaalisti totuutena. Luonnollisesti muutos on vaikuttanut siihen, millainen ihminen minusta on tullut, ja kuinka näen maailman ympärilläni. Monet asiat, jotka rajoittuvat uskonnon nimessä, ovat alkaneet ärsyttämään enemmän. Ymmärrän kuitenkin, että uskonto täällä Suomessa on onneksi hyvin maltillista ja usein mielletään yksityisasiaksi. Ainakin teoriassa.

Niin kauan, kuin uskonnon nimissä ketään ei vahingoiteta tai muiden elämää rajoiteta, minulle on ihan sama mihin kukakin uskoo. Harmi kyllä, edes täällä Suomessa emme ole saavuttaneet sellaista tilannetta.