Selaat arkistoa kohteelle hoitovapaa.

Vien mut äärirajoille?!

8.4.2015 Yleinen

Pitäähän minullakin hommia olla, jottei liian helpoksi kävisi tämä  hoitovapaan viettäminen play offien aikana. Tänään starttasi varsinaisesti Nirvanan juoksuprokkis.  Sen lisäksi olen lupautunut hoitamaan miesten treenien ajan tuttava perheen alle vuosikasta poikaa. Ja mitäs vielä, jumppien ohjaus ja oma treenaaminen. Nii ja tärkein, äitinä olo. Enkä kehu, että olenpas toimelias..ennemminkin ehkä tyhmä. No katsotaa miten organisaatiotaitoni saadaan vedettyä äärirajoille. Tästä hommasta putoaa kolmen viikon jälkeen kuitenkin play offit, hoitotätinä olo ja jumpat. Että kaipa sen jaksaa?!

Aamu alkoi itkulla, Murusen selvästikin kesken jääneillä yöunilla kello 5! Eii, ei yhtää mua ois väsyttänyt. Kuuten asti odotin, josko nukahtaisi, mutta turhaan.. Löysin kyllä aamuheräämisestä positiivinen puolen; Murunen käykin aamu-unille..eli se minun pelkäämä/odottama ”takapakki” tuli tänään, kun muutoin ollaan pärjätty yksillä päikkäreillä. Mutta tänään siinä oli hyvää se, että Murunen sekä hoidokkipoikani nukkuivat samaan aikaan aamu-unia. Ja muutenkin ihan kivaa kun Murusella on kaveri.

Pojat unilla. ZZZzzz

Pojat unilla. ZZZzzz

Hoitotätinä olon jälkeen pääsin itse salille. Ja mitäpä muuta kuin jalkoja pumppaamaan. Sain kunnolla tuntuman uusista treenikengistäni. Toimivat hyvin; sopivan napakat, muttei liian. Oli muutenkin ihana keskittyä vain itseeni. Ja jalkatreeni auttaa minua siinä. Silloin saa pään nollattua.

Jalkatreeni sisälsi tänään:

  • Prässi
  • 1 jalan mave
  • Sumo
  • Aasinpotku
  • 1 jalan syväkyykky
  • ja vatsalikkeitä
Tässä ne ovat! <3

Tässä ne ovat! <3

Illalla siirryin toisen työn pariin. Haastattelin alkuhaastattelut Nirvanan juoksutiimiläisille. Kävimme läpi mitä yhteistreenejä pidämme viikoittain.. Uskon, että tuosta projektista saan itsellenikin uutta eneriaa. Aion itsekkin treenata mukana. Tekee ihan hyvää koordinaatioharjoittelu yms. juoksua tukeva treeni minullekin. Odotan innolla miten tiimiläiset kehittyvät, osaanko olla tarpeeksi tiukka koutsi. ;) Tiimin naiset ovat mahtavia persoonia.

Tämän hulisevan päivän päätteeksi oli ihana helliä Murusta ja mennä isomman murusen kanssa saunaan. Ainakaan vielä tänään en kokenut meneväni äärirajoille.

 

Olisi kiva kuulla onko muilla hoitovapaalla olevilla äideillä (tai joskus hoitovapaalla olleilla) ollut jotakin prokkista mikä pitää mielen virkeänä? Vai riittääkö pelkkä kotona oleilu. Ei varmasti hullumpaa sekään. Itse aion viimeistää kesällä harrastaa sitä. ;)

AURINKOISIA JA ENERGISIÄ PÄIVIÄ KAIKILLE!! :)