Selaat arkistoa kohteelle hiukset.

Elämää hiusväriallergian kanssa

7.9.2016 Yleinen

Nykypäivänä ulkonäkö on ratkaiseva tekijä hyvin (lue liian) monessa asiassa – ihmissuhteissa, työpaikansaannissa, tutkimusten mukaan jopa lasten luottamuksessa aikuiseen.  Siksi, kun viisi vuotta sitten sain kuulla olevani allerginen hiusväreille, oli se nuorelle naiselle melkoinen shokki.  Mustahiuksisena tutuksi tullut daami joutui yhtäkkiä blondaamaan pitkät kutrinsa – tai mitä niistä jäi näissä kahdeksassa käsittelyssä jäljelle – ja tutustumaan täysin uudennäköiseen peilikuvaan.

Syypää rähän tapahtumasarjaan oli vuosia jatkunut kotivärjäys, nuoruusvuosien upea henna -tribaali alaselässä, ja ihan vain paska mäihäkin.  Ihmetyttihän se päänahan kutina ja turpoilu jo pidempään, mutta mitä ei kaksikymppinen olisi kauneutensa eteen tehnyt.  Vasta sitten, kun reaktiot olivat niin vahvoja että veivät sairaalaan, upposi oppi tähänkin paksuun kalloon.

bleach

Split-ends-cause-breakage-and-prevent-growth

Niinpä aloitin elämän blondin nysätukkani kanssa.  Useammat itkut siinä tuli, mutta onneksi hiukset ovat uusiutuva luonnonvara, ja pidennyksillä pääsin oikomaan sillä tiellä melkoisen pian (tässä tulivat muuten tutuksi yksi jos toinenkin pidennyssarja ja -tekniikka, siitä lisää myöhemmin).  Parin vuoden jälkeen hiukseni hulmusivat taas lapaluissa, mutta värinä nyt tämä ahh niin ihana kokokansan maantie.  Parempi sekin kuin ei mitään hiuksia, ajattelin.

Viiden värittömän vuoden jälkeen löysin suoravärit, jotka valtaosalle allergikoista sopivat.  Väri ei toki ”neitsythiuksessa” kovin hyvin pysy, mutta kevyen vaalennuksen jälkeen pysyvyys moninkertaistuu, eikä värinpoisto ole allergisoiva toimenpide, vaikka se toisilla saattaa aiheuttaa ihoärsytystä.  Tällä tavalla tylsän maantienkin sai väliaikaisesti muutettua trendien mukaan aina pinkistä pastelliin.  Voi sitä riemua!  Räväkkänä persoonana tylsän massavärin hyväksyminen itselle oli ollut todella haastavaa, ja näinkin pieni asia kuin hetkellisesti pinkki tukka saa kyllä daamin hymyilemään.  

th_20065945_1_800x600

Etenkin Dusyn suoravärien vivahteikkuus ja pysyvyys jopa käsittelemättömissä osissa hiuksia oli todella hyvä!  Toinen vahva merkki, joka vaatii jo kampaamokäyntiä,  on Elumen.  Elumenin pysyvyys Dusyyn verrattuna on moninkertainen – siis monin, moninkertainen.  Tällä tarkoitan, että väri ei lähde pois, ei kulumalla eikä vaalentamalla.  Tämä johtuu siitä, että Elumenin kiinnitystekniikka poikkeaa reippaasti hapeteväreistä ja suoraväreistäkin, eikä sitä tosiaan ihan hevillä saada liikahtamaan.  Tavoitteesta riippuen tämä voi olla hyvä tai huono, sillä kovalle värinvaihtajalle tanakka pysyvyys aiheuttaa luonnollisesti haasteita.

Close up of teenage girl with pink hair

Yllättävää kyllä, myös hiusliiduilla ja jopa vappuväreillä voi saada hauskoja ja todella ammattimaisen näköisiä ” yhdenpäivänvärejä”.  Melkein uskaltaisin suositellakkin värinvaihtajalle testausta ensin liidulla tai sprayvärillä, niin välttyy turhilta kemikaaleilta ja hiusten rääkkäämiseltä – sekä katastrofitukan aiheuttamalta häpeältä.  Nämä ovat myös ainoa vaihtoehto, jota alle 16-vuotiaalle itse soisin lainkaan kokeiltavaksi myrkyttömyytensä puolesta.  Toki vain pieni osa meistä koskaan allergisoituu perinteisille hiusväreille, mutta kun se osuu kohdalle, katsoo koko väriskeneä allergisoituneen silmin.  Tästä syystä allekirjoittanut ei esim. kannata kotivärjäystä alkuunkaan (hapeteväreillä), sillä ammattilainen pesee ja hoitaa hiuksesi huomattavasti tarkemmin kuin sinä itse.  Hiusvärinjämät eivät tee hyvää kenenkään päänahalle.

Viimeisenä tähän värjäilyvaihtoehtojen joukkoon mainitsisin hiustenpidennykset!  Pidennyksillä saa todella upeita efektejä aikaan ilman, että omaa hiusta tarvitsee käsitellä ollenkaan.  Toki kiinnitystavasta ja laittajasta riippuen pidennyksetkin voivat rasittaa hiusta enemmän tai vähemmän, mutta itse sain suurta iloa pidennysten sävyvaihteluista aiokana, jolloin en ollut vielä löytänyt suoravärejä.  Ammattilaisen tekemänä pidennys ei normaalia hiusta juuri rasita, oli käytössä sitten teipit, sinetit, ompelu tai microringit.

seamlesswww

Ensikertaan!  Tulossa tarkempaa selvitystä hiustenpidennyksistä sekä suoravärjäilystä piakkoin ;)

K

Kauneudenhoito vinkkejä

26.8.2015 Yleinen

Meillä kaikilla on varmasti omat kauneudenhoito rutiinimme joita noudatamme. Toisille riittää hampaiden pesu ja tukan harjaus, toiset tyytyvät vain hampaidenvalkaisuun ja kampaajaan kun toisille tärkeintä on esimerkiksi liikunta ja puhdas ruoka.

Tässä hieman omia vinkkejä, kiireisen vauva-arjen keskellä oma itse välillä unohtuu, mutta mielestäni on tärkeä asia pitää myös itsestään huolta – oli tilanne sitten vauva-arjen kanssa opettelua, työstressi tai työnhaku.

Tässä omia ajatuksia kauneudenhoidosta sekä vinkkejä! (kävin raskauden jälkeen hemmottelemassa itseäni useassa eri paikassa erilaisten kauneudenhoito asioiden äärellä)

blogi

Ripspenpidennys vs Meikkaaminen

Nyt ehdoton buumi jo jonkin aikaa on ollut ripsienpidennys, johon mukaan Hollywoodista on rantautumassa myös kulmakarvojen tuuhennus. Olen kokeillut molempia itse. Löysin Groupon-diilin ripsienpidennykseen Hakaniemeen Chenny`s World -nimiseen kauneushoitolaan. Otin 15mm pitkät ripset eli pisimmät mahdolliset sillä kokeilin n. vuosi sitten 12mm jotka eivät mielestäni näkyneet mihinkään. Lopputulos oli upea, ripset olivat näyttävät eikä muuta meikkiä tarvitse, suosittelisin siis kiireisille naisille, joilla on varaa myös huollattaa ripsiä ottamaan pidennykset, sillä ne ovat upeat ja naiselliset! Haluaisin kovasti itsekkin pitää ripsienpidennyksiä, mutta tällä hetkellä se tulisi sekä rahallisesti että ajallisesti turhan kalliiksi. Plus että tykkään meikkaamisesta! Mahtavat ripset voi saada oikeanlaisella ripsivärillä kun jaksaa nähdä vähän vaivaa. Itselläni menivät omat ripset huonoon kuntoon pidennysten jälkeen sillä 15 mm:set ripset ovat todella pitkät ja ne rasittavat omaa ripseä, joten pituuksien kanssa kannattaa miettiä myös omia luonnollisia ripsiä.

Eli ripsien miinuspuolet: Huolto(raha/aika), Ei voi itse meikata, Pitää varoa ripsiä kasvojen pesussa eikä saa hieroa silmiä, Pilaa omat ripset pahimmassa tapauksessa.

Sitten Plussat: Näyttävät ripset, Ei tarvitse meikata, Näyttää hyvältä heti herätessä, Huolto on samalla ”omaa aikaa”

bloggi

Kulmien tuuhennus

Kulmakarvoissa trendinä on luonnolliset tuuheat ja paksut kulmat. Eli tottakai tätä ollaan alettu yrittämään nyt – ei niin luonnollisilla keinoilla. Monella meistä kulmat ovat ohuet ja huononmalliset, sillä aikaisemmin vallinnut ohuiden kulmakarvojen trendi on jättänyt osalle pysyvästi ohuet kulmakarvat. Mutta hätä ei ole tämän näköinen, nyt hoitoloihin on rantautunut Hollywood trendi Kulmakarvojen tuuhennus! Tässä käytetään samantapaista tekniikkaa kuin ripsissä eli iholle sekä omiin kulmakarvoihin liimataan lisää karvoja tuuheutta tuomaan. Kävin Malmilla eräässä kauneushoitolassa ottamassa kulmien tuuhennuksen, suosittelisin niitä henkilöille joilla on Oikeasti ohuet kulmat ja jotka eivät kasva takaisin, itselläni kulmakarvat ovat ihan ok kunnossa, hieman ohuet mutta en koe tarvitsevani kulmien tuuhennosa, lopputulos ei ollut kuitenkaan ihan punaisen maton luokkaa joten kannattaisin omien kulmien nyppimistä oikein ja värjäämistä, myös meikillä saa luotua illuusion paksummista kulmakarvoista (kuitenkin varovaisesti ei kannata yliampua kulmakynän kanssa!! nimim. Kokemusta)

blog2

 

Hiustenpidennykset

Minulla on ollut unelmana pitkät hiukset jo miltei kaksi vuotta, joten raskauden jälkeen palkitsin itseni pidennyksillä, vaikka niihin hieman rahaa menikin. Kävin ottamassa sinettipidennykset 50cm pituudella joihin taidettiin muistaakseni lisätä myös muutama 60 cm hius (jos kerran pidennykset otetaan, niin otetaan sitten kunnolla, vai miten se oli!) Omat hiukseni ovat hieman olkapään alapuolelle, eli eivät suinkaan lyhyet mutta värjääminen on kuluttanut hiusta joten olin pidennyksien lopputulokseen erittäin tyytyväinen, suosittelen! Näissä hintaa tuli siis yhteensä 300 euroa, joihin sisältyi 100kpl 50cm slaavilaista sinttipidennyshiusta. Huoltoväli on n. puolivuotta ja paikka jossa kävin ottamassa pidennykset Katajannokalla, huollolle hintaa tulee 200 euroa, eli kallista on. Jos ei ole varaa ammattilaiseen, on vaihtoehtona myös tilata hiukset itse ja pyytää kaveria tekemään pidennykset (mm. youtubesta löytyy esimerkkivideoita hiusten laitosta) esim. teipeillä tai uudella microring-pidennystekniikalla. Tämä kävi myös mielessä, mutta lopputuloksesta ei voi olla varma joten pelasin varman päälle ja menin kampaajalle.

Pukeutumisessa seuraan muotia ja omaa tyyliä. Vinkkejä omaan pukeutumiseen voi saada kuten itse teen, seuraamalla instagrammissa Fashion, My Style ynnä vastaavia sivuja. Tällä hetkellä (tänään 26.8.2015) pinnalla on ehdottomasti ”must” -juttuja kuten Kultakello, Punainen ruutupaita, jota voi käyttää myös rennosti lanteille kietaistuna, sekä Valkoiset lenkkarit, Revityt housut ja Lyhyet paidat sekä shortsit, myös 70-luvun pyöreät aurinkolasit löytyvät tänä kesänä monelta muotitietoiselta festarikävijältä.

Muita itsensä ehostamis juttuja minulla olisi tulevaisuudessa Hampaidenvalkaisu, Solarium sekä aloitan kuntosalillakäynnin ensi kuun lopussa, siinäpä ne, mikä saa sinut tuntemaan itsesi kauniiksi?

Ville rakastui vanhoilla päivillään.

3.4.2015 Rakkautta löytyy vanhoiltakin, Yleinen

Ennen kuin alan kirjoittamaan seuraavaa juttua niin haluan ilmoittaa Teille uudesta kirjoituspaikasta. Avasin kotisivut osoitteessa www.pikivaantaa.suntuubi.com. Tämän sivun tarkoituksena on, että voisin sinne kirjoitella lyhyempiä juttuja. Käykääpä katsomassa sinnekkin.

 

”Mitähän tästä nyt enään puuttuu”, sanoi Ville peilin edessä. Siinä hän haroi vanhaa naamaa käsillään. Ei hän ollut ennen peilin edessä keimaillut mutta nyt jotenkin hän halusi tutkia naamaansa tarkemmin. ”Mikähän tarkoitus tällä elämällä oikein on. Vanhaksi kun tulee, alkaa nenästä työntymään hiukset ulos. Ja korvistakin tukka kasvaa valoon. Mikä helvetti ihmistä oikein vaivaa. Kynsiä saa olla useasti leikkaamassa ja varpaankynnet pitää leikkaa sivuleikkurilla, ei kestä leikkurit enään siinä touhussa. Pitäisikö ottaa joku nainen nyppimään noi karvat pois. Pitemmäksi aikaa pitäis sellainen ottaa tänne, kasvaavathan ne karvat kaiketi päivin ja öin”.

Poikamies oli Ville ollut ikänsä. Olihan hän naisten kanssa nuorempana ollut mutta kun silloin hänelle tapahtui pieni virhe kirjaamisessa. Hänellä oli jokaisella viikonpäivänä eri nainen. Tarkkaan hän laittoi almanakkaan joka päivälle aina ylös sen naisen nimen jonka kanssa nyt vaikka tiistaina oli. Hyvinhän kaikki sujuikin siihen asti. Kotiinsa ei Ville niitä naisia tuonnut vaan meni itse naisten kotiin, ja milloin minnekkin. Mutta kerran sattui käymään niin, että juuri tiistaipäivän nainen perui Villen kanssa olemiset. Villellä tuli kiire hankkia tämän naisen paikalle uusi nainen. Ja kyllä siihen uusi nainen tulikin aika äkkiä. Sitten ville tapasi entisen koulukaverin jolla oli juuri tullut ero entisestä poikakaverista. Ville ehdotti sitä samaa tiistaita ja samaa paikkaa kuin sille aikaisemmalle naisellekkin. Edellisen naisen nimeä hän ei muistanut laittaa allakkaan lainkaan ylös. Ville oli pidetty poika tyttöjen keskuudessa. Hän ei ryypännyt eikä tupakkia vedellyt. Ja juttuakin tuli alkuillat ja loppuilta hoidettiin ne iloisemmat asiat.

Sitten tuli se tiistai. Ville oli jo torinreunassa odottelemassa koulukaverinsa saapumista. Ja tulihan se koulukaveri jota Ville heti halaili iloisesti. Mutta tuli myöskin se toinen tyttö joka silmät suurina katsoi halaavaa Villeä. Tyttö tuli lähemmäksi ynseän näköisenä ja piikitteli tätä koulukaveria sanoillaan. Villellä oli kylmärinki takapuolessa kun hän muisti tämän toisenkin naisen. Lopulta naiset huomasivat, että eihän syy olekkaan meissä vaan Villessä. Sitten alkoivatkin kassit läiskähdellä pitkin Villen poskia. Eihän tästä niin kauheaa juttua olisi tullutkaan mutta kun paikalla oli työkavereita ja muitakin tuttuja vilkkaana toripäivänä. Piikittelyjä tämän tapauksen johdosta sai Ville kuunnella päivittäin. Se alkoi korpeamaan niin vietävästi, että hän lopetti naisten kanssa pelehtimiset siihen paikkaan.

Asia kismitti Villeä paljon, että hän muutti toiselle paikkakunnalle asumaan. Ja myöskin työpaikkaa vaihdettiin. Ennen se oli helppoa kun pystyi suoraan kävelemään uuteen työpaikkaan  niin johtaja kysyi heti, että pystytkö aloittamaan työt heti. Helppoa se oli ennen. Mutta niin katkeraksi Ville itsensä tunsi, että hän antoi naisten olla omassa rauhassa. Syyhän tietenkin oli Villen kun ei muistanut sen toisen nimeä sinne kalenteriin laittaa. Monet naiset koittivat lähestyä tätä hurmuria esimerkiksi ravintoloissa tai suvun juhlissa. Mutta ei Villelle tullut minkäänlaista haluakaan puuttua enään seurusteluihin.

Mutta toisaalta hän oli vapaa kulkemaan ja rahaakin tuntui oikein jäävän kun ei ollut naista ruokittavana. Nyt kuitenkin kun hän on eläkkeellä niin olisihan se kiva jos olisi joku nainen tuossa keinuun vauhtia antamassa. Ja nämä karvat, kuinkas minä saan ne korvasta nypittyä ja nenästäkin. Kyllä tähän asiaan pitäisi nyt saada muutos.

Viikonloppu oli tulossa ja Ville suunnitteli lähtevänsä hiukan parempaan ravintolaan käymään. Hän oli jo tottunut jonkin verran alkoholiakin nauttimaan. Sitä kun yksin asuu niin kivemmin sitä pystyy itsensä kanssa juttelemaan kun on vähän höpinässä. Lähtöpäivän aamuna hän koitti nyppiä kynsillä pidempiä karvoja nenästään. Mutta ei ne vaan kaikki lähteneet kuitenkaan. Pakko oli turvautua saksiin. Ei ollut kuin suuret sakset. Hirvittävältä tuntui työntää sakset nenäänsä ja varovasti painaa ettei vain iho jää väliin. Olipas se homma kuitenkin. Mutta jos se vaikka olisi viimeinen kerta itse tehtynä.

Ville puki vaatteet oikein viimeisen päälle päälleen. Ja sitten taksi portin pieleen. Nyt se on sitten menoa, olenkohan nyt sitten tarkkkaan harkinnut tämän tarkoituksen. Ettei vain tarvitse jälkeen päin katua. Ville nousi autosta ja suuntasi itsensä ravintolaan. Hänen oli tarkoitus oikein syödä jotain pientä mutta ensin otetaan jokin paukku pöytään. Paukkua juodessa hän seuraili naisia jotka nyt vaikka yksin istuisivat pöydässä. Eräs nainen sieltä löytyikin yksin istuen. Orkesteri kun oli juuri parahiksi alkanut soittelemaan, lähti Ville kävelemään tätä pöytää kohden jossa yksinäinen nainen istui.

Hän pokkasi naiselle ja pyyteli tanssimaan. Nainen lupautuikin hymyillen lähteä pyörähtelemään. Tanssin lomassa ei oikein paljonkaan pystynyt puhumaan eikä ainakaan karvojen nyppimisestä. Ehkä on pyydettävä ensin tätä naista istumaan hänen pöytäänsä. Ja kun soitto loppui niin Ville talutti naisensa omaan pöytään. Siitä se huvittelu sitten lähti liikkeelle. Syötiin pientä purtavaa ja sitten tilattiin juotavaa. Lystiä tuntui seurueella olevan. Molemmat kyselivät toistensa elämästä ja että kuinka he nyt täällä yksin ovat. Villen asiathan me tiedämmekin mutta olisi kiinnostavaa kuunnella tämän Kaijan selustatietoja hiukan. Kaijaksi hän oli itsensä esitellyt.

Kaijalla oli tullut ero, mies lähti nuoremman naisen perään. Lapsetkin olivat vihaisia isälleen koska mitään kummempaa riitaakaan ei heillä koskaan ollut. Sellainen sävel oli Kaijan soittopelissä. Ja mies on muuttanut pitemmälle, ettei heti kyllä täällä vastaan kävele.

Kaija tuntui Villestä oikein mukavalta naiselta. Hänen seurassaan tuntui viinaksiakin menevän hiukan liiankin kovaa tahtia vatsan uumeniin. Nyt oli pidäteltävä vähän vauhtia, ettei vain heti ensimmäisellä kerralla tule ero. Ei taida nämä vanhemmat naiset enään viinaa siedä, jos äijä on ottanut liikaa. Siksi hän ehdottelikin, että jos hypätään taksiin ja huristellaan meille. Laitetaan vaikka sauna lämpimään ja pulahdetaan altaaseen.

Ja niin tehtiinkin. Taksi ovelle ja matka Villen kotiin alkoi. Taksissa piti jo hiukan pusutella ja tuntui se Kaijakin olevan jo pienessä hönössä. Näin ainakin Ville ajatteli kun joku ylimääräinen käsi pyöriskeli pusuttelun lomassa Villen haarustassa. Ehkä muutamat vuodet ovat tuonneet jo kaipauksen tähän leikinpitoon.

Taksi pysähtyi Villen omakotitalon pihaan. Molemmat siirtyivät rappusiä ylös huoneeseen, Villen laittaessa edeltä valoja päälle. Kaija ihastui suureen keittiöön ja muutenkin täällä oli hirmuisen avaraa ja väljää. ”Kiitosta vaan, voisimme siirtyä vaikka tuonne alas istumaan. Siellä on saunat, baari, altaat ja telkat. Ruoka sieltä puuttuu. Sitä pitää käydä täällä syömässä”.

Nyt alkoikin sitten uusi elämä näiden kahden ihmisen elämässä. Sauna laitettiin lämpimään ja Kaija halusi päästä altaaseen. ”Meillä ei ole kyllä minkäänlaista naisten uimapukua kun mulla ei ole koskaan naista ollut täällä”. ”Ei kai tämän ikäiset nyt pukuja uidessa tarvitse, en ainakaan minä”. Ja niin tämä nainen oli heittänyt vaatteet pois päältään ja laskeutui rappusia myöten altaaseen. Ei Villekään voinut tietenkään vaatteet päällä katsella toisen uimista vaan poisti myöskin vaatteet pois ja sukelsi pinnan alla Kaijan perään ottaen varpaista kiinni. Kirkaisu kävi ja naurua päälle. Kaija ihasteli altaan päällä olevaa kattoa jossa aivankuin pienet tähdet olisivat loistaneet. Ville kertoilikin, että ”kaveri pyysi mut rakennusfirmaansa töihin. Taloija rakennettiin ja kaikennäköisiä remppoja. Mutta tuntui rahaa jäävän ja sitten otinkin lainaa ja ostin tämän vanhan talon. Välillä kun oli hiljaista niin sitten rakensimme tätä taloa kuntoon. Kaveri oli vielä sellainen, että hän osasi tehdä kaiken niin, että tästä muutkin nauttisi. Ei vain ollut muita jotka tästä olisivat nauttineet. Yksin on vähän kolkkoa täällä asua kun on tämä alakerran systeemi. Keittiö ja olkkari keskellä ja kolme makkaria yläkerrassa. Välillä oikein peloittaa olla täällä yksin. Vasta vanhempana tuli käytyä viinakaupassa, että sai otettua vähän ainetta, että pystyi itsensä kanssa juttelemaan”.

Sauna oli lämmennyt ja sitten siirryttiin sen lämpöisiin löylyihin. Suihkussa hangattiin toisten selät ja vähän käsi lipui muihinkin paikkoihin. Ja sitten taas uitiin ja taas saunottiin. Kello oli jo siirtänyt viisarinsa yli puolen yön ja noustiin saunasta keittiöön jossa tehtiin pienet lämpöiset leivät. Ja vielä olisi se nukkuminen. Ville hiukan jo pelkäsi kun ei tiennyt kuinka paljon hän saattaa kuorsata. Kun ei ollut ketään aikaisemmin joka siitä olisi huomauttanut. Pakko se riski vain on otettava, toivottavasti ei tämä seurustelu nyt siihen kaadu.

Sängyssä rohkaisi Ville kysymään, että onnistuisiko sulta nyppiä korvista karvat pois. Minä en kykene kun en osaa peilin kanssa toimia. Tottakai mä otat, mulla on pinsetitkin mukana. Hoidetaan homma aamulla. Tutkitaan samalla kaikki muutsin karvoitukset.

Niin vaivuttiin ihanaan uneen. No olihan siinä tietenkin ne määrätyt leikit, sehän on selvä. Mutta kuka nyt niistä viitsii kertoa. Ehkä se kuitenkin oli liiankin hätäistä mutta vielähän kerkiää harjoitella.

Nyt kun jo kaksi vuotta on kulunut, asuu Kaija vieläkin Villen luona. Heillä tuntuu menevän kaikki oikein hienosti. Kaijan lapset ovat käyneet jo Villen luona. Ja tietenkin myöskin lastenlapset. Ville on ollut oikein mielissään kun on saannut tähän taloon liikettä. Altaaseen on ostettu pieni kumivene jossa lapset voivat soudella.

Mukavaltahan tämä kaikki tuntuu, olisi vain pitänyt aikaisemmin katsoa naaman karvoitusta. Niin mielessään Ville ajatteli.piki

Joulukuu Osa 2

12.1.2015 Yleinen

Meikkasin

Meikkasin

Taistelin ja pähkäilin hiusteni kanssa

Taistelin ja pähkäilin hiusteni kanssa

kunnes

kunnes

Sain hiukset tottelemaan

Sain hiukset tottelemaan

Laitettiin yhdessä vähän kynsiä

Laitettiin yhdessä vähän kynsiä ja valittiin korut

image

Kokeilin erilaisia vaate yhdistelmiä

 

image

Niin uusia kuin vanhojakin

 

Kokeilin erilaisia vaate yhdistelmiä

Kunnes

Kunnes löysin parhaan vaihtoehdon

löysin parhaan vaihtoehdon

Yritin parhaani :)

miten Emmi onnistui? Mikä sai emmin hermoilemaan kokonaisuudesta? Selviääkö vielä seuraavassakaan postauksessa mitä Emmi on tehnyt joulukuussa? Ketä on nämä salaperäiset avustajat? Keksi itse lisää kysymyksiä ja lue seuraava postaus!